Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 12
gianina spune:
Supralicitez I 215 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472305640663732498
-9 lei
ellinia, am pus coletul astazi la posta.
Gianina,mami de Simo si Ade
alex_andra spune:
Supralicitez R240
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5472330366294293650
22 lei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Dodo-pui spune:
actualizez
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
ANUNT:
mi-a atras ymca atetnia si dupa o atenta verificare de mine, sot si o prietena, am ajuns la concluzia ca pantofiorii k120 nu sunt de piele.
E drept, eu am crezut initial ca sunt, pt ca imita f bine pielea.
Scuze daca v-am indus in eroare.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
diana2242 spune:
Anca te-ai intors?am si eu 2 produse castigate de la tine sper ca ai primi pm daca nu zi-mi sa mai trimit o data.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
carminabulina spune:
Am mai pus un produs in bazar.
Ma rog, l-am trimis pe mail o sa apara si in bazar .
cristaluna spune:
Nu reusesc nici la mari_paun sa-i trimit mesaj. Imi trebuie un numar min. de postari sau nu au ele activat PM-ul??
Scuze de offtopic.
diana2242 spune:
Si ca sa nu ne incurcam in cautari eu as propune sa punem pe saitul cel nou castigate pentru...... toate albumele si pe asta care era sa ramana ce este de licitat licitatiile si licitatii incheiate nu credeti ca ar fi mai usor?
Bazar general pe DC
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristaluna Nu reusesc nici la mari_paun sa-i trimit mesaj. Imi trebuie un numar min. de postari sau nu au ele activat PM-ul?? Scuze de offtopic. |
Ba da. Macar 8 postari parca trebuie sa ai si iti poti activa PM-ul dupa aia, iar dupa a 10 postare scapi si de moderare.
diana2242 spune:
detaliul de la C172 eu zic ca il puteti sterge, si cine a copiat la licitate cele 2 tricouri de la C126-127 nu le-a sters si din albumul 6-9 luni.Asta pt a face putin spatiu liber
Bazar general pe DC