Bazar umanitar (17)
Raspunsuri - Pagina 11
alexandrina spune:
Supralicitez si eu:
H235 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471949493052362882 - 7 lei
H247 http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471949577414330338 - 7 lei (catutza bine ne-am reintalnit )
Precizez ca regulamentul a fost updatat.
Am mai gasit niste finalizate mai vechi si mai noi pentru:
crialex, olishka si ellinia
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
ramona_patra spune:
Buna fetele,
Nu-mi vine sa cred cate pagini se pot aduna la bazar intr-o zisi eu nu am timp sa citesc. Am achitat licitatiile castigate luna trecuta si cred ca banuti vor intra maine. Olishka, la unul din produsele castigate de la tine nu ai specificat in contul cui vor merge banii asa ca i-am pus tot in contul lui Robi.Va pup.
Ramona de Diana (20.07.2009)
cristaluna spune:
Am trimis PM la kokiy pentru produsul castigat la Bazar si platit pentru a-i trimite adresa dar nu l-a trimis pentru ca scrie ca nu poate citi mesajele. De ce?
Cui pot trimite adresa pentru respectivul lucru care este donat de ea/
Mersi
AnnaBaby spune:
Supralicitez L392 5 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam
AnnaBaby spune:
Leditia am primit maieul, multumesc.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.cordcenter.ro/gallery/image/1056.html" target="_blank">un vot va rugam
szivarvany spune:
Cristaluna, Mercedes , i-am lasat si mesaj pe messenger.
Cred ca e foarte prinsa cu munca, insa sper sa ne raspunda curand
Kokiy ??? Unde esti ???
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei As vrea sa confirm eu o plata efectuata de catre Ymca - 15 lei in cont la MariPaun - pt.H210. MariPaun, cand ai timp, sa reconfirmi si tu te rog suma asta din Citybank. Mut eu produsul. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
mamagiuliei inca nu au intrat banii dar o sa confirm, si voiam sa te intreb daca am castigat tricul sa fac plata in contul lui Bogdan
confirm o plata de 20 lei de la BCRO
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 18+ si mami de Ema
crisis81 spune:
Mai fetelor... eu cum stiu cui sa trimit PM cu adresa mea daca produsele castigate de mine nu se mai gasesc nicaieri? Nu trebuiau trecute la "Castigate pentru David" pana ajungeau la mine?
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
diana2242 spune:
Am expediat astazi catre Valenita un coletel si cu lucrusoarele arcadiei si unul la Madame Bovary sa imi ziceti cand le primiti si acum stau si astept coletele de prin tara:) am primit de la Mihaela hainutele multumim mult frumoase foc.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81 Mai fetelor... eu cum stiu cui sa trimit PM cu adresa mea daca produsele castigate de mine nu se mai gasesc nicaieri? Nu trebuiau trecute la "Castigate pentru David" pana ajungeau la mine? |
crisis din crisis de spatiu a trebuit sa mutam o mare parte din ele aici: http://picasaweb.google.com/LauraRsiB (am anuntat, e trecut si pe prima pagina)
N-am mai stat sa verificam care sunt trimise, nu ne-am putut lega nici de data.
Cine nu le gaseste pe Castigate in albumele din bazar, sigur trebuie sa le gaseasca in cel mentionat mai sus
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).