Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Carina!

La multi ani, Teodora!

La multi ani, Iulia!

Anca-de fiecare data raman impresionata de calitatea pozelor voastre. Patrick seamana la ochi cu tati, nu-i asa? Si eu si Mircea am fost colegi de clasa in liceu . Mereu glumesc ca eu nu am fost niciodata on a date. Nici nu stiu cum este. Dar nici nu vreau sa aflu . Multumim mult de complimentele pentru poze.

Gabitza-super pozele! Mi se face un dor nebun de Romania, dar nu de Bucuresti. De locurile alea frumoase din tara pe care nu apuc niciodata sa le vad. Ce bine seamana Raducu cu tati! Sunteti tare reusiti cu totii si imi place ca in multe poze ii pupati pe baieti. Multumesc mult de complimente pentru Maya.

Chris-suna tare ca lumea ce povestesti acolo. Asa cadou mai zic si eu.

Petrecere-si noi am avut 20 de copii, dar fiind la o ferma, suprafata era mare, asa ca nici nu am simtit. In plus, la varsta asta parintii inca stau la petrecere asa ca ei sunt responsabili sa-si distreze copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Dragos Octavian!
La multi ani, Alexia-Ioana!
La multi ani, Andrei-Stefan!
La multi ani, Ema Elena!
La multi ani, Carina Emilia!
La multi ani, Teodora-Maria!
La multi ani, Iulia-Maria!
La multi ani, David!

Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si plina de noroc!

Am vazut pozele lui Newmami, frumoase ca de obicei si pline de viata si de voie buna.

Omustata, fetita ta e o frumoasa, nici eu nu am mai vazut-o de mult timp. Si pare atit de serioasa, intimidant de serioasa.

Chris, asa cadou tot sa primesti. Sper ca ne pui si noua niste poze ca sa ne clatim ochii.

Gabitza, pe pozele voastre stau de o ora, cred ca le-am vazut de vreo patru ori... pur si simplu mi-au umplut ochii de lacrimi de dor. Superbe! Mai ales cele in care se vad muntii Piatra Craiului (muntii mei preferati) si Bucegii! Si pensiunea unde ati stat mi-a placut mult, mai ales cum e aranjata si gradina (mi-au placut mult aranjamentul ala de crengute din camera voastra, caminul, lemnaria si gradina.

Voiam sa te intreb: daca nu ai masina, se poate ajunge si pe jos sau cu ceva acolo? Si de acolo, mai departe, la Bran, schit etc.? Tare mi-ar placea sa mergem si noi, mai ales daca nu vom reusi sa facem macar un traseu, ca toti prietenii par prinsi in perioda in care sint eu disponibila. Iar masina, chiar daca gasim, ar fi tare complicat, ca eu fara scaune pentru copii nu ma urc si ar trebui sa am incredere maxima in sofer. Prefer sa merg cu alte mijloace de transport si pe jos unde se poate.

Cit costa? Mincarea e inclusa in pret? La conac spune ca e 90 lei pe zi in timpul saptaminii, dar da pretul mincarii, asta inseamna ca nu e in pret sau ca cine nu locuieste acolo si vrea sa manince atit costa? Si nu ma pricep, ce inseamna asta in Romania? Mult, putin? Ca sa inteleg, ar trebui sa-mi spui ce poti face cu 90 RON... Ah, si schitul mi-a placut!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, mi se pare ca sunt microbuze sau autobuze din Brasov pina la Bran. E oarecum greu daca nu ai masina sa te misti prin zona.
Pina la schitul Bran si Conac sunt cam 5km de mers pe drum de tara+2km de asfalt. Pina la Fundata, din Bran, sunt cam 4km de asfalt+5km drum pietruit. Nu vad practic cum ai face pe jos asta, cu copilasii dupa tine.

La pensiuni nu este inclusa si mancarea in pret. Unde am stat noi a fost 130ron pe noapte camera cu pat mare dublu+ 1 pat suplimentar (pe asta nu ne-a mai taxat). Probabil unde ai vazut 90ron este sigur fara mancare, si nu in weekend.
Un mic dejun de 3 persoane ne-a costat cam 45ron in Bran la restaurant, dar se poate si mai putin sau mai mult. O masa de pranz cu 2 feluri pt. 2 persoane costa cam 60-70ron la restaurant acolo in Bran.

Mergi la inceput

Eu am o alta problema care ma framanta acum. Voi ati vorbit copilasilor despre moarte? S-au intalnit cu chestia asta? Au intrebat?

Andrei a vazut ceva la televizor, cred ca era Tarzan, cand ramane copilasul in padure singur ca i-au murit parintii. Asta a fost mai demult, 2-3 saptamani. M-a intrebat atunci Andrei ce era cu parintii, de ce l-au lasat singur pe copilas, unde s-au dus, etc. I-am zis eu o chestie, dar nu stiam prea bine ce sa-i zic. I-am zis ca au disparut, ca asa se intampla cu oamenii cand devin batrani-batrani, dispar, etc... Nu i-am mai zis ca-i si ingroapa ca cine stie ce mai intelegea.

Asta mic al meu are obiceiul de le asculta si pe urma le pritoceste mult pina le intoarce el in capul lui pe toate partile. Si aseara a inceput deodata sa planga in hohote si sa se jeleasca si sa se agate de gatul meu, ca el nu vrea ca eu si tati sa disparem, ca el nu vrea ca eu sa fiu batrana niciodata, nici cand se face el mare. Ca el nu vrea ca noi sa disparem si el si Raducu sa ramana singuri, ca mai bine dispare si el o data cu noi dar ce face Raducu daca ramane singur? Si o tinea tot asa cu tot felul de chestii. Frate, m-a terminat, incepusem si eu sa plang si nu stiam cum sa-l mai linistesc. I-am distras incet atentia catre altceva, am inceput sa-i citesc o poveste, dar nu va zic cum am reinterpretat frazele unde se pomenea iar de murit si moarte. Uofff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabitza si noi avem aceasi problema cu moartea, plus ca socru nu e bine si am incercat Marei sa ii prezentam moartea ca o noua etapa si ca oameni se duc acolo sus si de acolo vad ce facem noi.Am dus-o si la cimitir la bunica ei ,dar avem destule intrebari la care nu ii putem raspunde si cel mai tare ma doare cum va reactiona la primul mort.

Copii s-au mai inmultit dar aici vin numai copii fara parinti asa ca adevar glumesc ca am imi numara firele albe dupa.

La multi ani David.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ANDREI!
LA MULTI ANI EMA!
LA MULTI ANI CARINA!
LA MULTI ANI TEODORA!
LA MULTI ANI IULIA!
LA MULTI ANI DAVID!
si in avans LA MULTI ANI MAYA!
Sa cresteti mari si sanatosi.Va dorim noroc, fericire si multe bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, David!

Simona-multumim mult de felicitarile in avans .

nelia-multumim de compliment. Maya nu este o fetita serioasa deloc. In pozele alea era moarta de caldura. Este un copil mereu pus pe sotii si pe glume. Si mie mi s-a facut dor rau de tot de muntii din Romania cand am vazut pozele Gabitei.

Gabitza-noi am avut discutia asta despre moarte de mult, pentru ca am o poza cu mama mea si Maya a vrut sa stie cine este si am tot discutat pe tema asta. Si in fiecare an mergem la cimitir la mama. Poate unde am inceput discutia asta cam pe la 2 ani si ceva, pe ea nu a impresionat-o atat de mult, pentru ca sincera sa fiu, nu stiu daca isi da seama exact despre ce este vorba. De exemplu cand au mai murit din pesti, i-a si vazut morti, dar nu s-a stresat. Insa cand mai vede cate un film, mai ales Bambi ne zice si ea ca nu vrea sa murim, dar nu plange. Doar ne spune cat de mult ne iubeste si ca nu vrea sa ne piarda. Insa ieri se uita la Tarzan si murea gorila aia mai batrana (scuze, nu am vazut filmul in intregime) si a inceput efectiv sa planga in hohote. Nu a mai plans niciodata la filme pana acum. Eu i-am explicat mayei ceva de genul explicatiei Gustei, dar Maya nu este un copil atat de sensibil cum este Andrei. Poate ar fi bine sa mai amani conversatia daca il streseaza asa de tare. Eu am fost ca el cand eram copil si multa vreme ai mei nu ma lasau sa vad filme triste si ocoleau discutia despre moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Dragos!
La Multi Ani Alexia!
La Multi Ani Andrei!
La Multi Ani Ema!
La Multi Ani Carina!
La Multi Ani Teodora!
La Multi Ani Iulia!
La Multi Ani David!

Cei mai frumosi copii, sa fiti sanatosi, sa aveti parte de tot ce poate oferi viata mai bun, sa fiti inconjurati de dragostea celor din jur si de mult noroc pretutindeni!

Mergi la inceput

Olga, iti doresc pentru puiuta ta frumoasa Maya multi ani de fericire, sa fie sanatoasa, sa fie norocoasa, sa aiba parte de tot ce e bun si de tot ce-si doreste in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani MAYA!
La multi ani DAVID!

Mergi la inceput