Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Superba fetita, are niste ochi de te baga in boala. Iar mamica e o hlizita

Eu i-am luat trotineta lui Andrei de ziua lui.
Ea isi doreste ceva anume daca o intrebi?

Mergi la inceput

Cornelia, cum mai e piticul? Mai are febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile calduroase transmise lui Patrick, si noi va dorim de asemenea tuturor copilasilor.
Nu-mi vine sa cred ca au trecut dιjΰ 5 anisori si am baietel mare deja. Cu bune, cu mai putin bune, ma bucur in fiecare zi de minunea de baietel care o am si ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul minunat, pentru ca-l am. Patrick m-a invatat sa iubesc neconditionat, sa ma bucur de ori lucru mic si firesc, sa gust fericirea, inocenta si sa simt ceea ce numai un copil te poate face sa simti. Iti multumesc pui mic, iti multumesc ca existi, pentru ceea ce esti .

“La Multi ani!, Robert, sanatate fericire si numai bucurii.

“La Multi Ani!, mami tinara de Tdi, sa fi sanatoasa si sa te bucuri ani indelungati de fetele tale dragi, de nepotica ta frumoasa.

Cornelia, multa santate micutului. Sa se faca bine cat mai repede .

Noi am avut o saptamana foarte busy dar si f. importanta. Vai ce bine e sa ai parintii aici. O fericire pe toate planurile
Joi a avut graduarea de la daycare, foarte emotionant , ne-au facut o gramada de surprise incepand cu a fi imbracati festive cu robe, spectacol, si un DVD cu moment din daycare, cu interviuri despre ceea ce vor vrea sa fie cand sunt mari si multe altele. Am soricat pe infundate … pentru multe emotii si pentru fericirea si increderea unei noi etape.
Sambata a avut ultimul meci de fotbal cu premiere iar sambata seara spectacol de dans, unde a fost dulci, minunati cu totii . A mai avut un spectacol de dans duminica unde au venit si cativa din prietenii nostri, nasii lui Patrick, iar dupa ne-am intors acasa si am avut un mic party pentru Patrick.

Las pozele sa vrobeasca:
http://www.dropshots.com/newmami2005
ChrisDun, multumesc de intrebare, primul party a fost tare bine … acum asteptam tura nr.2 de sambata cu 22 de copii (atatia au anuntat ca vin ).

Emaaimee, waw ce frumusete de fetita aveti , sa va traisca, multe inimi va frange. Iar tu arati extraordinary de bine, felicitari. Ai intrebat-o pe ea ce-si doreste? Fiu-meu a fost foarte direct … el intotdeauna stie exact ce vrea … si-a dorit nespus de mult si a primit Nitendo DSi. A mai primit si un castel de la Playmobil cu nights care mi l-a tot arata in catalog de ceva timp, un Lego city si roller-skates.
Cel mai bine afli de la copil ce-si doreste, eu asa fac si cand merge la zile de nastere – intreb copilul. Chiar acuma umblu dupa Barbie Musketeers caci duminica merge la ziua unei fetite de la daycare si asta mi-a spus micuta ca vrea …

Mai eu nu stiu de unde se descurca copii astia asa de bine cu electronica, am luat si eu DS-ul fiului si mi-am prins urechile. Nici o poarta nu mi se deschidea, nici iepurele n-am fost in stare sa-l prind ... asa ca m-am lasat pagubasa. Lor le merg manutele alea de zici ca asta fac de cand s-au nascut ...

VA doresc un weekend minunat, vacante cat mai frumoase, relaxante si insorite cu voie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic de complimente. trotineta si bicicleta are. pe ultima si-a dorit-o de paste pana acum isi dorea cate ceva: ie. jucarie
si eu o intreb, dar acum vrea pisica adevarata nah, ca n-am cum sa iau acum, dupa ce varuim casa. mai ales ca o sa sarbatorim ziua ei in Ro, bag pisica pe blat in bagaj( sedata cu valium) apoi pisici de jucarie avem 2 echipe de fotabal
Newmami, nu am putut vedea pozele, imi trebuie parola.
o mai descos, trebui intai sa o conving ca pisa se amana un pic.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Emaaimee, ti-am trimis password-ul pe PM.
Si noi am avut broscute pe lista, dar amanat fiindca nu sunt convinsa ca avem timp de animalute. El ar fi vrut catel ... dar nici agnd din pacate la programul incarcat care-l avem, activitati si nu in ultimul rand suntem f. mult plecati de acasa.
Am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat si gradina . wow foarte frumoasa si stiu cata munca necesita. Unde gasesti timpul necesar sa te ocupi de ea. Imi plac f. mult florile dar din cauza lipsei de timp, am cam scos totul si am pus pietricele mici si plante verzi tot timpul anului. Nu mai puteam tine pasul si muream cand vedeam buruienile. Ai o gradinuta exceptional de intretinuta si frumoasa. Bravo, te admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare si

La Multi Ani, Sara!

La Multi Ani, Patrick Ryan!

La Multi Ani, Bianca!

La Multi Ani, Eric Andrei!

La Multi Ani, Robert!

Tot pe fuga, tot pe fuga inainte sa plec spre casa (Doamne, ce bine ca e week-end, a fost o saptamana super lunga si obositoare). Mai ales ca in week-end-ul trecut am fost la... mare. Am trimis-o iar pe Ana cu bona cu programul social si am mers si noi in week-end. Am avut cazare la complex Bran Brad Bega pana la urma in EForie Nord si a fost f bine; in afara de micul dejun care era odios, camerele sunt frumoase, renovate (curatenia cam lasa de dorit pe parcursul sejurului dar ce sa-i faci, asa e la noi), au si piscina. Statiunea e fost destul de plina, dar inca rezonabil, una peste alta am avut 3 zile tare bune si odihnitoare. Nu de alta, dar cand ne-am intors in Bucuresti am nimerit in vipia aia ingrozitoare de n-am putut dormi 3 nopti de caldura, iar la birou o nebunie cum de mult nu mi-a fost dat sa vad.

Sa nu uit sa precizez ca ei au plecat de joi si bineinteles iar s-a lasat cu chemat salvarea la mare. Cred ca pe fondul oboselii si al caldurii + tusea care n-o mai lasa de o luna si mai bine + cine stie ce nu i-o fi picat bine la stomacel a luat-o si pe ea vomitatul de nu se mai oprea. Aia a fost tot, dar iar s-au speriat cu totii, noi veneam abia a doua zi, ce sa mai mereu peripetii cand pleaca la mare. Dr de la salvare i-a dat un tratament de tuse cu toata gama de Peritol+Aerius+Ventolin+Erdomed in ideea probabil sa-i treaca tusea asta iritativa de care nu mai scapam: parca sa zic ca are si efect si inca mai are cateva zile de tratament. Sper ca cele cateva zile in care va mai merge la gradi sa n-o intoarca iar de pe drumul cel bun.

Asa ca binecuvantex acest week-end si ma rog sa ma odihnesc cat de ult posibil desi maine suntem la tara, evident, iar duminica avem o aniversare.

Ana a avut si ea serbarea, nici nu mai stiu daca v-am spus, poate apuc sa pun si eu poze. Iar marti o sarbatorim si pe ea, mititica, acum sunt la capitolul ce sa-i luam cadou. De bicicleta si trotineta se ocupa bona si fata ei, asa ca probabil noi o sa-i luam chestii mai marunte, gen papusi, jocuri, ceva hainute. Trebuie sa comandam si tort pentru gradi, vrea din ala cu papusa Barbie in el, nici nu stiu pe unde sa gasesc.

Cam astea sunt noutatile, ma bucur sa va vad active si imi place cand am de citit mult. Week-end placut sa aveti!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 19+
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Tulai! Moare subiectu', people, am crezut ca nu vad bine sau ca nu merge site-ul dat fiind ca n-a mai postat nimeni dupa mine inca de vineri seara.

Hai, iesiti de pe unde sunteti si mai dati de veste, mai avem de sarbatorit cativa copiluti, deci putem impartasi macar idei de cadouri, petreceri etc.

Oficial dau strigare la catalog!

Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

New Mami, mersi pt parola, v-am vazut in aceeasi zi, nu am avut vreme sa intru. sunteti f frumosi
multumesc inca o data. nu imi ia prea mult timp gradina. doar le ud si o data pe sapt le tratez cu una/ alta. ele cresc mari. ma ajuta mult soacra& sotul le uda si el. cu iarba nu ma impac, mr consort o taie. dar am tratat-o acum sa se regenereze.
si eu ai o gradina frumo, iar iarba ta e superverde. ce ii faci? eu am si pamant cam prost in gradina. la flori tot am pus altul bun pe margini.
am luat si cadou fetei(un pachet cu 3 barbie la 14€ toate 3). una de la noi, una de la buna si una pt verisoara ei.
Oani a spus ca vrea sa primeasca surpriza de la toata lumea, sa o mananc de dulce ce e. ce vrei tu mami, pt fetitze de 5 ani si ii mai place si Mickey Mouse Club House( am mers cu ea printr-un magazin de jucarii ca sa ii dezleg limba) deci ii mai iau ceva cu Mickey.
la multi ani celor care se serbeaza
aseara am tot facut bagaje.
noi maine venim in RO.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Ioana asa e hai lume la vb
eu o sa ii fac fetei ziua in Cta si trebuie sa ii fac tortul ei preferat de cioco care se mananca cald sau rece.
ce mai puneti voi la aperitiv? intai preferatele ei: salata de vinete posibil si boeuf. apoi vrea musaca cica sau chiftelute sau snitele mici facut la cuptor& castraveti& rosii& frunza ce ceapa verde. cred ca pun si betigase de legume, masline. aaa si musai salata de varza cruda. mi-a facut meniul.
i-am luat o rochita alba frumo sa o motzez si de schimb alta mai colorata ca sigur pune cioco pe ea

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Buna fetelor, va scriu de la Constanta!

Copiii mei sunt extrem de fericiti, alearga toata ziua prin curte aici la sora mea. Raducu sta numai in picioarele goale, nu vrea "papicii". Alearga dupa catelusa, vorbeste cu ea si o pupa
Am fost si la plaja, se joaca prin apa si cu nisip, ar sta tot timpul acolo. Incep deja sa capete o nuanta usor mai inchisa la piele. N-am stat prea mult ca e foarte puternic soarele, n-as vrea sa faca insolatie. Plimbare multa, am fost si cu gondola, avem in plan acvariul si delfinariul, chestiile obisnuite de aici.

Aseara in parc ne-am intalnit intamplator cu Sergiu si tati lui. Din pacate nu erau si Lili cu Iulia, ca tare mi-ar fi placut sa le vad. Loreen nu raspunde la telefon, poate reusesc totusi sa dau si de ea.

Va pup pe toate in grup

Mergi la inceput