Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Bianca!

La multi ani, Patrick!

Sper ca aveti vreme buna de petrecut - la noi e de-a dreptul depresiv, ploua-sta-ploua-sta, si e o abureala de transpiri instantaneu cand scoti nasul afara.

Dar, good things are coming: mi-am gasit un horoscop foarte optimist, cica nu stiu ce face Jupiter, si tocmai am intrat in cea mai norocoasa perioada a mea din ultimii... 82 ani . Astept cu interes consecintele, ca daca asta e perioada de repetitie, urmatoarea tura de noroc sigur nu ma mai gaseste around hehe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am vazut poze de la aniversari (Cornelia, Danelutza_ si serbari(Gabitza si Aurasa), revin sper si cu comentarii, ca tare mi-a placut.

Cornelia, imi pare rau pentru ca ai avut probleme cu copiii, stiu cum e, par multe, da' si ei sint multi. Sper ca sint amindoi bine acum.

Denisa, imi pare bine ca ne-ai scris, dar imi pare rau ca aveti probleme. Nu e deloc optimist mesajul tau, trebuie sa vorbim. Curaj, mamica!

Simona, pai inseamna ca ai un mic barbatel in casa, fa-te ca nu-l auzi, zi-i doar asa, in treacat, dar nu cind le zice (caci asa ar suna a repros), ci in momente intimplator alese, numai ca sa-i transmiti mesajul... il prinde el intr-un timp mai scurt sau mai lung, totul este sa se intimple pina se-nsoara ca nu e prea placut pentru urechile cuiva sa tot auda repetat la infinit un cuvint, oricare ar fi ala. Cu atit mai mult cu cit cuvintele repetate de el reprezinta niste parti intime si nu e chiar frumos sa vorbesti tot timpul despre ele, e ca si cum te-ai dezbraca mereu in gata cuiva. Ia si tu exemplu alt cuvint si fa-te ca-l repeti ca el, mereu... ca sa-i demonstrezi cit de neplacut poate fi.

Sa continui cu urarile, cu intirziere ca de obicei, dar din tot sufletul:

La multi ani, Isabella-Antonella!
La multi ani, Ana Ileana!
La multi ani, Diana Maria!
La multi ani, Sara!
La multi ani, Patrick Ryan!
La multi ani, Bianca!

Sa fiti sanatosi si sa aveti in viata numai bucurii si mult noroc.

Elisor, de ce nu ne mai scrii deloc? Nu am citit tot din urma, dar parca nu te-am vazut nici de data asta. Sper ca doar timpul te impiedica.

Onixone, ati ajuns cu bine?

Noi astazi am avut micutul concert de pian al Agatei, iar apoi am fost in parc, ca sa cautam echipa de la karate, ca aveau antrenament pe malul lacului... dar nu am mai ajuns la ei, ne-am oprit la... ritmuri de tobe africane. A fost atit de frumos, superb! Iar Agata a dansat doua ore incontinuu si abia am luat-o de acolo. Am pus poze si filmulete noi, de astazi, de la inot si altele... trimit acum parolele de la amindoua albumele pe contul comun.

Ma duc sa mai citesc un pic, am vazut ca ati fost un picut active, spre deosebire de mine, care nu mai apuc sa intru decit asa in viteza... Sint supeeeer aglomerata.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI PATRICK RYAN !
LA MULTI ANI BIANCA!
Multa sanatate, fericire si noroc

LA MULTI ANI Mercedes!Iti doresc tot binele din lume, sanatate si multa fericire.

Eu tot pe fuga apuc sa citesc, sa raspund.Parca au intrat zilele in sac desi nu apuc sa fac mai nimic , sau cel putin asa am eu senzatia.
Acasa fierbem in suc propriu de caldura , la lucru la fel
Abia astept concediul chiar daca anul asta cred ca stam acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI GUSTA!Iti doresc multa, multa sanatate, noroc si fericire cat cuprinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Marilena, iti doresc multi ani cu fericire si multa-multa sanatate! Sa fii fericita cu cei dragi aproape, sa te bucuri de fata ta si de familie si sa-ti fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Gusta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Marilena! Multa, multa sanatate si o viata cat mai linistita si mai frumoasa alaturi de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Gusta! Iti doresc sa fii sanatoasa si sa ai o viata linistita alaturi de familia ta.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta, la multi ani fericiti, cu sanatate, alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani tuturor

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput