Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumim de urari mamicutelor! Nu am mai fost demult pe aici e adevarat... ,merg la cursul de germana si tot nu reusesc sa ma descurc desi am luat toate testele pt care as putea depune actele de cetatenie.Cristian a fost dat afara de la gradi,apoi am incercat la toate gradinitele sa-l inscriem si le spunea al meu ca l-au dat afara si alea nu il primea.Apoi am hotarat sa nu le mai spunem si l-am inscris la o gradi aproape de noi la 5 km.A stat 2 sapt. dupa care l-a dat afara cand au aflat ca a fost dat afara.El nu a facut nimic a fost foarte cuminte insa ne-a oferit un loc in grupa de integrare, dar pe loc normal.Acum merge acolo ii e mai bine si stiu ca de acolo nu-l mai da afara.Aici se da test pt scoala la 5 ani si a trecut.Insa fata de anul trecut s-a mai cumintit "ceva" Am avut probleme mari cu el caci la el DA e NU si NU e DA.Este foarte gelos pe fratesu toata ziua il bate,dar nici cel mic nu se lasa mai prejos si da si el cat cuprinde.Cel mic am probleme cu el musca, zgarie, ciupeste dar e din cauza ca nu vorbeste.La controlul de 2 ani ne-a zis ca vorbeste prea putin pt varsta asta.Nu stiu cum sa-l fac sa vorbeasca, dar cred ca la el e si faptul ca de la 8 luni a auzit mai mult germana decat romana.In schimb e mult mai ascultator, ma ajuta orice ii cer sa faca,pe cand cristian doar la concurenta actioneaza sau stimulat cu ceva cei place.Sper sa intru cava mai des dar crede-tima ca nu am timp nici sa dorm mai mult de 6 ore si tot nu razbat sa fac cate am de facut,casa, gradina, scoala,copilasi,sot care nu-i convine nimic si oricat fac tot nu-i de ajuns.Sper sa ma intelegeti si crede-ti-ma ca mi-a luat mult timp pana am prins curaj sa trec peste socul cu gradinita,de atunci m-am luat de tigari...offf pe maine poate reusesc putin dupa ce imi sap gradina si poate reusesc sa si plantez.Ca o sap a 3 oara pe anul asta din cauza unei ierburi care tot am dat cu solutie sa o distrug si abia a 3 oara am reusit.Va pupic si sa ne traiasca copilutii, sa fie sanatosi si sa ne aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani Gabi (Mercedes)!

La multi ani ANA, DIANA si SARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

La multi ani, Mercedes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaaai, cred ca m-a lesinat caldura... Nici n-am intrat pe forum ieri.

Gabi, cer iertare pentru intarziere si iti doresc multa sanatate, o viata implinita si frumoasa si multe bucurii! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani BIANCA!
La multi ani PATRICK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bianca si Patrick !! Sa fiti sanatosi si sa va realizati visele !
NewMami, cum a fost la petrecere?

Mercedes ! Multa sanatate si zile senine !

[red]Denisa - prin cate ati trecut !! Iti tin pumnii sa fie totul bine de acum inainte, sa se rezolve lucrurile cu gradi, si sa scape Cristian de gelozie. Cred ca vrea mai multa atentie din partea ta... dar stiu ca e tare greu daca esti singura si trebuie sa le faci pe toate. Iti tin pumnii sa reusesti, si sa aveti armonie in familie.

Dumninica placuta fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt 35 de grade la umbra...

Anca, la multi ani pentru flacaul tau Patrick! Sa ajunga om mare si bun, sa fie fericit toata viata !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Bianca si Patrick.

La multi ani Mercedes.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Bianca!

La multi ani Patrick!

La multi ani |Mercedes!

Denisa, imi par erau ca ati avut asa probleme cu Cristiana. Multa rabdare iti doresc, sa treceti cu bine peste perioada asta.

In sfarsit am vazut si eu o serbare reusita la gradi la Stefan. Au fost tare simpatici copiii si chiar daca au fost costumati pe caldura asta, au rezistat eroic. Stefan saracul a fost urs. a spus rolul, repede-repede, dar oricum e un progres imens. O sa pun cateva poze, s avad cand.

A, si l-am dus si cu febra, saracul, ca el si-a facut un obicei sa se imbolnaveasca la serbari. A facut 3-4 ziele febra mare (39-40). Cand ii scadea era in forma maxima, ca apoi urgent sa fava frison si apoi sa urce rapid temperatura. Ne-am chiunit cu antitermice, dar in final am ajuns la antibiotic. avea puroi in gat, de ajunsese sa planga de durere, nici saliva nu o putea inghiti.

Acum e bine, a fost si la plaja .

Si cu Maria am avut alte probleme: a cazut la bara si si-a spart un dinte definitiv, si-a spart, buza, nas . Mi s-a spus ca nu e afectata radacina dintelui (sper sa fie asa, ca mi se pare cam lasat ) si ca se va rezolva deocamdagta doar cu o sigilare.

O tinem tot intr-o distractie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Patrick! Sa fii in continuare un copil fericit si sanatos!

La multi ani, Bianca, fetita frumoasa cu ochi albastri!

La multi ani, Gabi! Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput