Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia, sa vedeti si lupul meu cel fioros la serbarea de azi: http://picasaweb.google.com/gabitza.marin/SmartKidsSfarsitDeAnScolar2010#
De fapt a fost si iepuras azi pt scurta vreme, nu doar lup

Aurasa, simpatic Macul tau, rosu ca macul si in obrajori Mereu ma minunez de baietii tai cat de tare seamana unul cu altul, niste dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Gabitza - foarte fioros lupul cel rau. Imi palce ca la voi a fost afara serbarea. La noi s-a tinut in sala de grupa si a fost aglomeratie. Nici pozele nu au iesit tocmai bine ca eram in randul 2 si nu ma puteam ridica sa bruiez parintii din spate.
Ca o intamplare haioasa: Cand sa se traga cortina, Alex cu gura mare> Unde este Catalinul meu, vreau vad Catalinul meu. Cum l-a vazut: Uiteeee, Cata meu, bavooo Cataaaa!!! Iar pe la mijlocul serbarii: Gata, stop, mi-e cald... Era - desigur - cel mai mic dintre fratiorii veniti la serbare.
Din toamna suntem bobocei de grupa mica. Abia asteapta, numai ca el vrea la "Doamna Nescu" - adica la doamna lui Catalin, pwe care o indrageste si el la fel de mult ca toti copiii.
O sa incerc sa mai intru, nu promit...
La Multi ani copilasilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Sara!!!

Da, la Nemo am facut ptrecerea, Gabitza. Si da a fost si Alex. Si nu doar ea, ci si Sergiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Sara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare,

La multi ani Sara ! Sa fii fericita, alaturi de cei dragi !

NewMami, m-am invrednicit azi (dupa ce am citit postarea ta ) sa trimit pe e-mailul comun pozele. N-am avut timp sa le incarc pe undeva... Enjoy ! Imi pare tare bine pentru voi ca au venit parintii tai - cu cata nerabdare si dragoste i-ati asteptat ! Sper sa le priasca sejurul. Sper sa apuc sa intru pana sambata sa va urez petrecere frumoasa de ziua lui Patrick :)

Gusta, cand am vazut ca ultima postare e a ta, m-am gandit ca poate ne dai niste vesti bune referitoare la analize.

Fetelor, a inceput www.bookfest.ro/" target="_blank">Bookfest. Probabil ca ma voi duce maine...

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI SARA! Sanatate, fericire si noroc

Gabitza tare mult mi-a placut serbarea voastra. Frumos.Bravo doamnelor educatoare.Frumos foc lupul " cel rau si fioros"
Noi nu am facut serbare de sfarsit de andin motive....necunoscute.Asta e.
Chris scuze, ai intrebat de varicela si am uitat sa-ti raspund.Nu avem.Am scapat de data asta.A iesit o singura bubita pe spate care sa uscat intre timp.

Fetelor noi deja ne-am inscris la scoala in clasa intai.Doamna invatatoare avea deja lista si nu mai erau multe locuri libere....si asta pentru anul 2012-2013.Asta pentru ca am vrut o anumita scoala si o anumita invatatoare.Sper din tot sufletul sa fie o alegere buna pentru Dragos.

Desi nici nu stiu cum sa o formulez am si eu o intrebare care ma roade de ceva vreme: copii vostrii sunt curiosi/interesati sau folosesc in mod repetat cuvinte ca " putza, tatze"? .
Dragos are un "interes deosebit "pentru asa ceva si in consecinta foloseste aceste cuvinte in mod excesiv. Chestia este ca nu stiu cum sa ma comport cu el.Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.

A, si mai am o rugaminte mare mare.As vrea , daca aveti si se poate, sa-mi trimiteti si mie adresa lui elisor.
Am avut-o ......dar daca sunt toanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Sara!

Chris-sper sa va treaca cat mai repede boala. pentru Carina. Unde este Bookfest? Ajungem si noi maine in Romania si poate dam si noi o fuga in weekend. Pana cand este? Sunt si carti pentru copii?

Anca-ma bucur pentru bucuria ta. Sa va simtiti bine cu totii si sa aveti o vara de neuitat .

Simona-eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Cred ca este o etapa normala. Si Maya este destul de interesata de partile respective, le studiaza pe toate partile , dar altfel cum sa invete despre corpul lor? Faptul ca foloseste cuvintele astea des este pentru ca ii place ca socheaza lumea din jur cand le zice. Incearca sa il ignori o perioada si vezi cum se comporta.

Nu stiu daca mai apuc sa intru pana vineri. In dupa-amiaza aceasta plecam. Maya nu mai poate de bucurie. Va pup pe toate si ne auzim de pe meleaguri dragi romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

La Multi Ani! Sara, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai mult, mult noroc si fericire in viata .

ChrisDun, ai trimis pozele la fix, caci am avut timp de dimineata sa le vizionez. Mey ce scumpete de fetita ai tu acolo, imi place tare mult cum e tunsa, are un par foarte frumos. E dulce tare
Multumesc de urari .. la noi weekend-ul asta party – mai restrains dupa show-ul de dans iar party-ul mare e sambata viitoare cu 25 de copii

Am avut timp azi de dimineata sa vizionez o gramada de poze frumose.
Cornelia party de party a avut Stefan, foarte frumos, am remarcat-o pe Alex si pe Sergiu. Ai niste copii frumosi foc, ai ptr. ce sa fi mandra mami.

Foarte frumoasa serbare Gabitzam si cel putin din poze se pare ca Andrei nu mai e asa sfios, parca e mai indraznetz. Vad ca tot timpul au cate o actiune la gradinita, si se ocupa tare mult de copii.
Noi avem maine serbarea de terminare a gradinitei, am vazut ca au pregatit déjà podiumul ptr. serbare, etc.

Aurasa, ce-au crescut baietii tai, cum nu i-am mai vazut de mult timp, am ramas efectiv uimita. Frumoasa serbare, un dulce si jumatate micutul, sunt si mai dragi cand ii vezi cat de inocenti sunt.

Gusta, cum a reusit petrecerea? Nu ne arati nici o poza?

Si asa cum spuneam … am avut timp de dimineata daca m-a trezit sotul la 5:30 cu o boacana cat el de mare … Afara e cam frigut si bate vantul si s-a gandit sa inchida geamul la noi in dormitor … si geamul e din doua bucati – partea de jos si sus care se inchid la mijloc una peste alta. I s-a parut lui ca cel de sus nu inchide bine si in loc sa apese si sa ridice de rama geamului in sus, si-a sprijinit ambele maini la mijlocul geamului si a apasat cu toata forta … doar era inchis nu? Cred ca I se trage de la faptul ca era dimineata si nu-I functionau neuronii … alta explicatie nu am. Chestia e ca a impins cu atata putere, caci geamul de sus partea interioara s-a spart.S-a taiat la un deget … cioburi, etc. Asa ca am avut de lucru … Partea buna am avut timp pana la 7 a.m. cand l-am trezit pe piciul mic …
Acum sa gaseasca o companie sa vina sa schimbe toata partea de sus … caci daca pana acum a fost doar impresia acum chiar se aude vantul …

Simona, adresa lui Elisor o gasesti pe contul comun. In legatura cu obsesia lui Dragos, cred ca e normal … e varsta si am inteles ca unii copii sunt f.f.f interesati de aceste organe. Patrick nu e din cate constat o ia ca pe ceva natural, parte din body , noi le-am numit pe fiecare altfel, de exmplu putza e ‘coco” iar tzitzi e “bibi”. Asa ca si daca le foloseste in orice limba nu tresare nimeni … ca nu stie despre ce e vorba. N-am facut niciodata mare caz despre ele, doar i-am explicat ca numai mami, tati si doctoral poate sa se uite la coco. Tzitzi au numai girls si de acolo bea lapte baby si ca tzitzi le face diferite de baieti.
Pe mine ma vede fara sutien, nu ma ascund deci nu e un subiect tabu, stie ce este cum arata si ca toate fetele au ... si toate au doar doua
Ne mai uitam la pictures cu corpul uman si vedem din ce-i format, poate si asta a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Vesti de la analize sunt bune, numai ca toata viata voi trai cu o anomalie genetica care nu am ce face decat sa invat sa traiesc cu ea si cum ma va afecta pe viitor nu pot spune.

Am poze cu sarbatorita si catelul batran ca asta a fost rolul meu la ziua Marei.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

Nu va speriati cum arat.Kg s-au adunat si nu prea stiu ce as putea face.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

urez si eu copilasii sarbatoriti in ultima vreme LMA!
vazut poze cu copilasi dulci.
multumesc mult de urari.
Chris, mersic, aniversare fericita si voua. ceasul nu era la reducere. i-am luat chestii marunte: 2 tricouri, tenesi clasici navy& beer tankard(halba mare de bere). el mi-a luat un lant auriu(cu 2 pandantive: plic si hartiuta de la scrisoare pe care e gravat I love you), o floare&ghiveci.
gusta, LMA si voua. sper ca esti ok, nu dispera. si sora mea are o anomalie genetica: nu are cortizon deloc in org, organismul ei nu il poate produce. si trebuie sa ia coritzon( care ingrasa, de asta si avea pb cu greutatea,etc)toata viata. sigur ai ce face, eu am slabit 22kg intr-un an. intai dupa operatie, apoi am inceput sa mananc mai sanatos si sa fac sport. daca ai vreo pb medicala, sfatuieste-te cu dr tau intai si in functie de recomandarile lui te poti apuca de mancat mai sanatos, sport, etc.
noi nu cred ca prindem party de sfarsit de an, ei termina pe 24 si noi plecam in RO pe 22. well, nu am ce face.
ma bucur ca ati avut serbari frumo, sunt f emotionante pt mamici.
eu am plans anul trecut cand a inceput scoala, Junior Infants, cu uniforma si toate alea- cand a sunat clopotelul si au intrat in clasa
Oani a avut azi Sports Day( in onoarea Camp. Mondial de Fotbal): s-au jucat, intrecut la alergat pe afara, tzopait, etc. astia mici ( Junior& Senior Infants)au avut concurs, cel mai frumos Teddy Bear. Si a castigat Winnie the Pooh al Oanei apoi toata clasa ei a primit si medalie cu flacara olimpica, au fost good sports good fun.
noapte buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput