Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Mercedes spune:
La multi ani MAYA ILINCA
La multi ani DRAGOS ALEXANDRU
La multi ani CRISTIAN
La multi ani MARA AUGUSTA
La multi ani pentru toti copilasii mici si mari!
gusta spune:
Multumim de urari .
Ieri am realizat ca au trecut 5 ani ,asa de repede cu suparari si bucuri si multe griji .Ieri puiul meu a intrat oficial in clasa 1 iar eu ca o mami am dat apa la soricei ca de ,mi-am numarat firele albe care mi-au aparut in acesti 5 ani, si cateva riduri si am multumit ca am un pui de om care ma striga mami si care imi umple zilele cu cate ceva nou .Am avut ieri o gramada de stari de emotii, bucurii si multe...
Azi urez si eu la copii la multi ani.
Marilena si Mara Augusta
omustata spune:
La multi ani Dragos! Ce mai faceti voi?
La multi ani, Cristian!
La multi ani, Mara! Felicitari pentru o fetita care incepe scoala! Inceput bun!
Multimim mult de tot pentru urarile de ziua Mayei!
Chris-sper sa treceti cat mai repede peste boala asta. Eu am avut tarziu, la 26 de ani, asa ca am amintiri mai recente si tare neplacute.
Androix-multumesc de link-ul pentru carte. Se gaseste si in magazine? Am citit o gramada de carti si vad ca nu se prinde nimic de mine. Mai citesc una .
gabitzam spune:
La multi ani, BIANCA !!! Sa cresti mare si frumoasa, sa ai o viata frumoasa si plina de bucurie, impreuna cu familia ta frumoasa! Ruxel, mai treci pe aici din cand in cand, please...
Ieri dimineata am fost la gradinita la Andrei, a fost tare nostim. Au avut diverse activitati de 1 iunie, parintii si copiii impreuna.
S-a facut un fel de concurs, "Geamantanul vesel", fetitele alegeau un pachet cu haine de baieti iar baietii cu haine de fetite. Sa-l vedeti pe Andrei cu fustita si basmaluta, putea foarte bine fii si fetita
A fost karaoke, a fost concurs de miss si de mister ( a fost un panou cu poze vreo doua saptamani inainte la vestiar, au votat parintii, dar nu si propriul copil). Au inaltat toti copiii cate un balon de care era prinsa la fiecare cate o dorinta. Andreim e convins ca balonul ajunge in tara dorintelor si o sa-i indeplineasca si lui dorinta (adica o masina cu mecanic cu tot )
Au facut un panou pe care si-a lasat fiecare amprenta cu palma inmuiata in vopsea.
La final tort si sampanie de copii pentru toata lumea.
A fost o atmosfera tare vesela, cu copiii tzopaind si strigand intr-una
omustata spune:
La multi ani, Bianca!
Gabitza-simpatic ce spui tu acolo. Si eu ma duc la ceva similar la Maya la gradinita in dimineata asta. Nu ati facut poze?
emaaimee spune:
incet-incet sunt iar pe forum de nici o sapt. am avut ceva probleme, dar acum am pofta de dc.
urez si eu sarbatoritii. si sper sa ma mai primiti, char daca am lipsit mult.
nu stiu ce sa spun totusi doar ca o sa mergem in tara, in vacanta in Cta, pe 22 si de abia asteptam. fata ma intreaba in fieacre zi cand mergem in tara mea
sunt la munca, deci trebuie sa fiu sumara ca s-a dus deja pauza.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ioanailincam spune:
Urez si eu cu intarziere:
La Multi Ani, Maya Ilinca!
La Multi Ani, Dragos Alexandru!
La Multi Ani, Cristian!
La Multi Ani, Mara Augusta!
La Multi Ani, Bianca Teodora!
Din pacate zilele astea am fost prinsa si nu am reusit sa intru deloc, vad ca mare animatie nu e.
Tocmai ma gandeam ca nu am pregatit nimic pentru ziua Anei, e drept ca la noi e mai indepartat evenimentul (pana atunci e serbarea, sejurul la mare) si nici nu intentionez sa fac mare tam tam. Probabil vom iesi la restaurant cu bona, nasa si fosta mea colega de birou cu fetita ei si gata distractia.
Hai sa aveti o seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 17
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...