Mamici si Gravidute Italia -71-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Hai ma ca aratati bine.Eu am luat 25 kg si mai am de dat 10,nu ma mai suport.Am incercat ieri sa nu-i dau lapte lui Sebi.Toata ziua nu a mancat,dupa-masa a adormit fara sa pape laptic,seara la fel.Sa trezit pe la 3 si a vreu tata,cum sa nu-i dau.Nu stiu cum sa fac mi-e mila de el cand trege de mine sa-i dau lapte si tipa in gura mare ateeeeeee.Off ce greu este,dar asa nu o sa slabesc niciodata daca nu il intarc.Are 1 an si 7 luni,deci a papat destul lapte dar cand vede tata o mangaie apoi se mai pune cu caputul pe ea apoi papa.Ce sa mai fac?

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

http://community.webshots.com/album/577741918AUbMyW
2poze noi,cu prima tunsura la coafor a lui Cris

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Inca nu mi-a trecut.Dar am fost mai rau ma uitam la poze cu el mort in fiecare zi plangeam eram varza.Acum e mai binisor dar tot nu mi-o iert.Eu nu vb cu el,nu la vazut pe sebi niciodata,a fost un soc pt mine adica pt toti,dar io nu vb cu el asta ma doare chiar daca ne-a facut multe.Nu pot descrie cum ma simt si cum a fost in aceea zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxali - ce mare e picea!! Si ii sta ff bine asa tunsa!

nafi - esti o dama ff bine, arati bine si inainte si dupa sarcina, cu cele 6 kg in plus de care zici. Ce tablou e ala din penultima poza, de unde e (din ce tara)? Dupa aia iti explic de ce te intreb.

nelia - si Cris e un baietel ff scump, nu l-am mai vazut de mult, e tare dragalas.

Cred ca am gasit spre ce sa imi indrept atentia ... de mancare . Inghetata!!! O sa ies la o inghetata cu mandra mea, cand se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NELIA, e mare baietelul si gingas...va fura ceva inimi.
...cu kilele nu ma pun cu voi...va depasesc cu mult
Azi a fost soare aici...gata iesim afara, ne echipam, tot arsenalul....si ia cheile de unde nu-s...plecase tati cu amandoua perechile de chei la munca...asa ca am iesit pe balcon la aer

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

NELIA, e mare baietelul si gingas...va fura ceva inimi.
...cu kilele nu ma pun cu voi...va depasesc cu mult
Azi a fost soare aici...gata iesim afara, ne echipam, tot arsenalul....si ia cheile de unde nu-s...plecase tati cu amandoua perechile de chei la munca...asa ca am iesit pe balcon la aer

OM fii oare indragostite?

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

la mine cred ca barbatu-miu e indragostit de a plecat cu toate cheile...sper macar sa fie indragosit de mine

Mergi la inceput

Cami,m-am uitat pe albumul tau,esti hoatarat bine nu gluma,adica,ai pus kg peste tot si nu se observa mare lucru,mie mi se pare ca esti muschiuloasa mai mult,si oricum,silicoanele alea sunt bestiale,recunosc
Cu alaptatul nu ma pricep,dar daca reusesti sa ii dai laptic de ce nu,va renunta el intr-un final,sa stii ca nu e vina alaptatului ca nu poti slabi,ci a ta,multa miscare,fructe,apa 2 litrii minim,si papica redusa in grasimi,fara acidulate...he he,saracul sebi,da-i laptic ce sa zic,asa sse alinta el,si uite eu dupa 2 ani am reusit sa mai slabesc si nu am alaptat,eu stiu ca slabesti mult mai repede daca alaptezi,dar sa papi normal...ce sa zic....sanatoase sa fim
Tusica mea a murit la 37 de ani,eu ma intorsesem in italia de 1 luna,eram gravi in 4 luni....nu am apucat sa o vad moarta,si am ramas cu amintirile frumoase nu cu poze fara viata.nici mama nu sa uitat la ea.asa a vrut...sunt sentimente care ar trebui sa fie normale,moartea,nasterea,nunta,sa reusim sa trecem peste e tot ceea ce conteaza,,,si eu sunt suparata in general pe multi,totusi vorbesc,probabil ai avut motivele tale,nu e nimeni vinovat pentru ceea ce ia fost scis si destinat sa i se intample

momente din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara!

Tot pe fuga ca de obicei...
Va multumesc ptr complimentele ptr poze. ma bucur ca v-au placut!

Cami - ce bine ca ai rezolvat si te duci in tara. Imi pare rau ptr tatal tau. D-zeu sa-l ierte. E greu..ce sa-i faci...Macar bine ca vei fi acolo ptr pomana de un an!

Nelia - simpatic foc pustiul tau! sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai satisfactii.

Abramburika - tabloul de care intrebi l-am luat ca amintire in 2007 cand am fost in Mauritius. am luat doar panza si l-am inramat acasa.

Plange juniorul (azi ne-a zapacit de cap! a urlat doar ca sa-l tinem in brate non stop!)

V-am pupat

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Da sunt super bucuroasa ca voi merge acasa.Voi mergeti acasa?Sau mergeti in alte parti?Anul asta la mare nu prea merge,e vremea asta,speram sa fie cald.Anul trecut pe vremea asta eram satui de drum spre mare.
pupici

Mergi la inceput