Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 5
kemsy spune:
Proba de semnatura noua
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
nafi spune:
Buna fetelor!
Acum ne-am intors si noi din plimbari.
Multumim mult ptr urarile de implinire a unei luni de viata ( mie mi se pare c-a trecut un an!)
Dimineata am avut programare la pediatra ptr controlul de o luna si a iesit f bine. in grafice este peste medie in toate. Are 4.9 kg ( s-a nascut cu 3.83 si a iesit din maternitate cu 3.69), 57 cm ( 53 la nastere) si 38 cm circumferinta capului ( 35 la nastere).
Ca sa sarbatorim un pic ne-am dus in centru la un suc si am vrut sa facem si niste poze frumoase dar n-au iesit cum doream ptr ca Riccardo dormea la greu si zici ca-i lesinat in toate pozele, plus ca amenajau nu stiu ce targ in piata Bra unde e Arena si am facut pozele intr-un coltisor unde se vedea o bucatica de Arena fara santierul in curs...
Pe urma ne-am intors acasa caci s-a trezit fomila si nu ne mai intelegeam cu el asa ca am venit fugutza sa-i fac plinul. Inca nu l-am alaptat in public , dar va trebui sa fac si chestia asta caci n-o sa pot mereu sa fug acasa de cate ori i se face foame cand suntem in oras.
mai tarziu o sa adaug si pozele de azi chiar daca nu sunt f dragutze. incerc sa mai fac unele cu Ricardo mai tarziu cand s-o trezi ca acuma doarme cu nasu-n gatul lui tasu' ( e pozitia lui preferata de somn).
Kemsy - esti simpatica cu datul cat ti se cere, daca ne dadeau banii afara din casa poate nici noi nu mai negociam atata dar suntem la limita si fiecare 1000 de euro in plus ne costa ba canapeaua...ba schimbatul faiantei in bucatarie, ba renovarea baii ca sa fie cum ne place etc etc...Daca era nou apartamentul erau mai putine de facut dar astea noi sunt si f scumpe si cu camere f mici ( spre ex. dormitorul mare de 14 mp si ala mic de 9 mp , pe cand la blocul asta din '85 ,dormitorul mare are 25 mp si ala mic 14 mp!!, plus cucina abitabile ca sa fac si eu mancare fara sa afum toata casa).
Ultima oferta de ieri a fost 223.000 , asa ca ei se gandesc bine si ne dau raspunsul maine. Doamne ajuta!
N-am apucat sa citesc chiar tot ce-ati scris dar am vazut ca preferati sotii romani. La mine e haios ca n-am avut parte decat de logodnici romani dar la maritat am dat dar peste straini. desi va jur ca n-am avut niciodata ideea sau dorinta de cauta special un strain. A fost poate soarta. cand voi avea mai mult timp o sa va povestesc. acum va spun doar ca la 24 de ani cand am terminat facultatea eram impreuna cu logodnicul roman de 6 ani dar relatia se cam plafonase din pct meu de vedere. l-am cunoscut pe mr. X care dupa 3 zile m-a cerut de nevasta si dupa o saptamana de gandire i-am zis DA!
Ne-am casatorit in 2000 si-am fost cu el pana in 2006. El de origine egiptean ( castaniu cu ochii verzi!!) si a fost o experienta fericita atat cat a fost sa dureze. un om deosebit cu care sunt in relatii super si in ziua de azi.
Ptr ca distanta si drumurile au fost ucigasul casniciei noastre mi-am zis ca nu-mi mai trebuie strain ci un Ionica de la blocul de vis a vis ca sa fie tot timpul cu mine , nu odata la 3 luni. si asa l-am gasit pe musiu italiano si pilot pe deasupra caruia i-am spus "ce-ai inebunit?! relatie cu tine?! vrei sa sar din lac in put?! eu in italia nu vin! am un super job aici...sunt f bine unde sunt, nu mai vreau sa stau pe drumuri!" Consecinta...o luna mai tarziu isi lasa jobul la Milano si se muta cu mine la Bucuresti gasindu-si un job la Paris unde lucra 2 saptamani si 2 era acasa cu mine. Dupa 2 ani de stat in tara cu mine a primit oferta asta de munca la verona si mi-am zis ca acum pot considera ca merita sa fac un compromis si am lasat eu de data asta totul in urma ca s-o iau de la aproape zero aici.
Asa ca...nu stiu cum sunt sotii romani dar cel putin astia 2 avuti de mine au fost si este (actualul) de nota 10. deci nu cred ca exista sot bun sau rau pe criteriu de cetatenie.
va las acum ca trebuie sa dau un telefon acasa sa vorbesc cu mama. saraca abia asteapta sa vina in iunie.
LAlexandra - si mama e exagerata cand vine vorba de copil, crede ca ea le stie pe toate cel mai bine...dar deja ma stie suficient si s-a consolat cu ideea ca orice ar zice ea, eu oricum fac ca mine...Cel putin de sot n-a avut niciodata nimic de comentat . doar ca la inceput il tot compara pe actualul cu fostul si fostul era mereu cel venerat, pana a stat cu noi 2 saptamani inainte de nunta in noiembrie si a vazut ca si actualul e de nota 10. singura obiectie ramasa e cea la adresa stilului vestimentar...ca actualul e prea sport...Dar ex-ul era om de afaceri si era obisnuit sa umble 80% din timp la 4 ace plus ca era si mai mare ca varsta asa ca nu pot fi comparati.
Pe mai traziu...pupicei
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
kemsy spune:
Nafi, felicitari pentru control, ma bucur ca Riccardo e bine
Asa e, cand e vorba de suma asa mare, se merita negociat. Vorba ta, mai cumperi o canapea, un frigider!Bafta pe maine, sper sa primiti raspunsul dorit.
Nici eu nu cred ca poti evalua o persoana in functie de nationalitate, exista tendinta de a considera ca un roman te intelege mai bine. Intr-adevar, in casatoriile mixte pot apare diferente culturale poate, dar ceea ce conteaza intr-o casnicie sunt intelegerea, toleranta si iubirea.
Astept pozele!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
neliaCris spune:
Fetelor,eu astept septembrie ca pe painea calda,sunt curioasa daca intr-adevar vor fii ceva schimbari in viata mea.Imi doresc cu nerabdare un servici apoi ma gandesc ce va face cris cand va fii bolnav???cu cine va sta?cum voi reusii?aici e toata buba,plus ca incep sa ma tot gandesc sa nu ma mai intorc in ro,nu am pe nimeni aici nici acolo,cum schimb cateva vorbe pe aici asa schimb si acolo,iar parintii nu mai sunt cum ii vedeam odata,sincer cu gandirea lor nu imi sunt de folos,dar ii respect oricum,iar mama e mama pana la nesfarsit si mereu ma gandesc la ea ce greu a crescut trei fete singura lucrand trei schimburi cu un sot ca tata,care seama mult si cu sotul meu la idei(nu schimba pampers,nu spala coplilul,nu imbraca copilul)mereu l-am urat pe tata pentru ca nu ne ajuta cu nimic,decat ne dadea 10 mii sa ne luam o inghetata.Acum cand vad ca dupa 3 ani de casatorie sotul meu nu sa schimbat cu nimic fata de cum era imi vine sa clachez,si sa imi spun singura ce proasta sunt ca am scapat de racu si am dat de masa,Fetelor va admir pe cele care primesc ajutor din partea sotului,sper ca mai exista oameni de astia si pentru mine in caz de....
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
http://community.webshots.com/photo/2652672510104054875INvaYd
Uitati poze de cand era cris mic,exact data de azi,acum 2 ani
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
Nelia, e tare scumpel.
Hai ca mai scriu mai tarziu, ca asta micu plange...vrea sa-l bagam in seama
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
LAlexandra spune:
NELIA, vroiam sa scriu repede, sa iti zic ca sigur si sotul tau trebuie sa aiba ceva parti bune, nici al meu inca nu a schimbat un scutec ca ii e frica, dar face altele, ma ajuta prin casa, face mancare, daca eu nu reusesc, face curat, spala haine, ne face cumparaturile etc. Sigur face si el ceva, daca nu macar sa aduca bani acasa...
LAlexandra spune:
Neata, va las
NAFI, am si uitat ieri sa iti scriu felicitari pr Riccardo, vezi ca se poate mamico, a luat si in greutate tare bine!
Imi vine sa rad ca zici ca nu l-ai alaptat in public, eu nu am avut ce face ca aveam cateva ore pana sa ajung acasa si am alaptat si fara nu stiu ce chestii puse deasupra....ca am impresia ca il sufoc, si l-am si schimbat in parc...ca nu mai aveam ce sa fac...asa ca nevoia te invata, o sa treci si peste astea si o sa ti se para normal, cel putin mie asa mi se pare, atata timp cat lumea isi ia de mancare pe strada, al meu bebelus de ce n.ar manca sarmanul?
LAlexandra spune:
eu cum imi mai aimintesc cate ceva si ma lasa asta micul mai scriu.
NELIA, mi-am amintit cum ziceai ca ai venit dupa ce ai nascut in Italia. Sa iti spun ca eu cand am luat decizia sa vin sa nasc aici nu m-a sustinut aproape nimeni, mai ales familia defel, ca ziceau ca in Romania sunt acasa, ca ma ajuta ei, dar am zis ca eu vreau sa fiu cu sotul, ca stiam ca apoi nu am cum sa plec asa repede la drum si ca orice ar fi tot cu el ma descurc mai bine, ca nu ne baga nimeni de vina, ca nu se uita nimeni ca de ce lasam copilul sa planga, sau mai stiu eu ce. Asa ca daca am reusit sa imi fac actele, am ramas aici. Oricine m-ar intreba acum as spune clar sa nasca unde e sotul, nu unde e mama si tata. Sincer, dupa mine, mai mult te incurca decat sa te ajute, vorba voastra sunt mentalitati diferite, dupa ei se cresc altfel copii, ei nici nu ar cheltui bani pe pampersi si una alta, ca doar cum au crescut altii fara, se poate.
LAlexandra spune:
NAFI, sper sa aveti bafta cu casa...asa scumpe sunt aici?..o gramada de bani...cu banii aia stau in chirie aici pana la adanci batraneti. Presupun ca acolo si chiria e mai mare. Daca nu sunt indiscreta, ce dobanda o sa aveti si alte comisioane, cam ce rata o sa platiti, pe cati ani?(te intreb ca eu lucrez in domeniu si sunt doar curioasa cum e aici).
Va pupam pe toate...un pt gagici de la Alessandro