Mamici si Gravidute Italia -71-
Raspunsuri - Pagina 2
LAlexandra spune:
nu, roman get beget...el oltean, eu ardeleanca
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
yoanag spune:
Alexandra-ardelenaco
deaia esti cu serus si palanet
de unde esti?
eu din Cluj-Napoca
Mami de Giulia-20/06/2007-
Raluk31 spune:
Salutare,gagici! Am revenit dupa 4 zile in Valencia, un oras minunat, daca n-ati fost, merita!Tzutzi ,adica Anais, a fost tare emotionata de revedere.Azi o zi de odihna relativa,ca am spalat si am pregatit iar bagaje,de data asta pt tot familionul,ca maine plecam pt 10 zile in Franta.
Am stat totusi si v-am citit si imi pare rau mai ales pt Alexandra,care n-are nevoie acum de asa ceva.Problema cu unii parinti (sau cu majoritatea) e ca nu inteleg ca atunci cand copilul lor devine parinte la randul lui,sunt egali.Sfatul meu ar fi sa lamuresti treaba,sa-i spui ce te-a deranjat si de ce,asa nu te mai macina si poate ca realizeaza si ea ca a gresit.Sunt convinsa ca nu a fost cu rea intentie,ci din grija excesiva si probabil din convingerea ca nimeni nu face lucrurile mai bine ca ea
Kemsy,noi avem Bebeconfort,e un scaun de masina care se fixeaza perfect,deci nici nu se clinteste la curbe,astfel incat nu trebuie sa stea cineva cu ea in spate,e perfect imobilizataNu stiu ce model sa-ti spun acum,dar e acela care se roteste ca sa te ajute sa asezi usor copilul.
Nafi,nici eu nu m-as fi dus cu copilul asa departe si-ntr-un loc necunoscut.Eu,de altfel,am fost mereu mai protectiva cu Anais.Chiar si acum fac eforturi sa nu ma stresez in privinta calatoriei si a vacantei ce urmeaza
Andreea,frumoase pozici,ma bucur sa va vad!Nu stiu ce sa zic referitor la incidentul cu palma,eu cred ca as evita sa-i mai vad,din moment ce parintii lui nu iau atitudine si fetita poate fi din nou agresata.
Nelia,si in prezent ai atins vreun echilibru?Sau e doar resemnare?
Nu mai stiu daca mai vroiam sa scriu ceva,va doresc zile frumoase,iar Danei si Ioanei la multi ani,cu sanatate,inca de pe acum,ca voi lipsi la aniversari!
A,ne-am gandit la nume pt micutza :Maeva (care e sigur) Catarina..cum vi se pare?
Multi pupici tuturor!
Raluca
de Anais Iasmina si +25
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
LAlexandra spune:
IOANA, eu retinusem de mai demult dintr-o discutie ca esti din Cluj, cand discutam de avioane. Eu sunt din Tg Mures.
Raluca, ce frumos ca mergeti in vacanta, cand vii sa ne povestesti cum a fost si in Valencia, daca ati fost sa vizitati sau sa va relaxati, si sa ne zici si in Franta unde ati fost. Sa aveti distractie faina si calatorie placuta! Frumoase nume, nu stiu unde le-ati gasit, dar mie imi plac, ca de altfel si numele fetitei
yoanag spune:
buon giorno
azi se vede la noi o zi frumoasa,mult soare si cald
Alexandra-sotul Ralucai e francez
de acolo vine si combinatia de nume
Raluca-sedere placuta!
asteptam pozici cind va intoarceti
yoanag spune:
am pus citeva pozici
am facut simbata cornulete(nu dulci)
daca va plac cum arata va scriu ce aveti de facut si ce am facut aseara,daca va place
si sandalutele
am vazut o reteta la Abramburika pe blog ca ai incercat
imi spui te rog cum ti-au iesit muffins de zucchine???? parca asa se numeau
tare bine aratau si as vrea sa incerc si eu
trebuie sa caut sa vada daca mai am reteta
yoanag spune:
Raluca-Maeva Carolina iti place cum suna?
parca mai bine decit Caterina....zic si eu
dau cu parerea daca ai cerut-o
poze
abramburika spune:
Neata!
ioana - ce mi-ai facut, soro? Ma pacalesti cu poze si gasesc bunataturi culinare. Cornuletele alea sunt cu pasta sfoglia si branza sarata? Asa le fac si eu si tare ne plac. Da, eu am facut muffins cu zucchine, sunt excelente. Iti spun ce am gresit eu insa. Sa le faci in forme de muffins (eu n-aveam) sau in forme mai mici. Eu am incercat sa fac gen chec si parca la mijloc era necopt. Dar se ardea pe margini, se desprindea de pe tava. Oricum, am ales ce era de mancat si la gust a fost ff bun. E reteta unei clujence de-a ta . Daca vrei iti trimit blogul ei, ca are multe retete faine.
Ce-s alea cu faggiolini? Ce bine arata ... mmmm.
Maine musai sa merg in piata (la Conad aici n-au) sa imi iau o mana de cirese. Da' as manca un castron intreg!!
Sa le poarte sanatoasa sandalutele ... si alea elegante si alea mai de toate zilele!! Sunt faine!
raluca - bine ai revenit si asteptam si pozici daca zici ca a fost frumos in we-cadou!
Fac si eu ca ioana ... daca tot ai cerut parerea, fara suparare . Nu-mi plac numele, da' stii ca eu is mai pt. nume simple decat de-astea complicate. Daca zici ca Maeva e raspandit in Franta, atunci da, e numai chestie de obisnuitnta, de aia mi se pare ciudat. Oricum, din varianta propusa de tine, mi-ar placea mai mult Maeva Ambra sau Maeva Caterina sau Maeva Catrina. Nu Catarina.
Noi suntem ff decisi cu numele, sa vedem ce este insa. Yuuppii, maine am ecografia, abia astept!
yoanag spune:
Abramburika-sigur ca vreau reteta
eu am facut cornuletele cu tot felul de gusturi,salam,cascaval afumat,ardei,rosii ciliegino,am combinat gusturile sa fie sarate ca dulciuri nu prea ne omorim
alea cu fagiolini sint cotolete de pui,le prajesti si pui o scobitoare cu cascaval,o felie de castravete,salam,ardei,ma rog ce va plac
hai sa mai schimbam retete pe aici asa mai schimbam meniul
tre'sa cumopar alea de hirtie ca nu am...
LAlexandra spune:
e frumos si Caterina, dar celelalte ma gandesc la cantec...hai Catrina....iar celalalt Carolina...parca e de la taraadica asa se mai striga pe la noi, si e folosit mai mult de romi.
...cred ca o innebunim pe Raluca
mi-am amintit sa va si salut...mai nu mai sunt gravida, dar tot poftesc la ce ai facut, Ioana...mie imi plac toate astea, dar eu nu ma omor cu coptul si alte cele, eu sunt mai mult cu mancarea sa gatesc, sotul e cu coptul si cu dulciurile