Oficiu de cadastru - greva
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Mada spune:
Guestus, guess what?
Actele am inceput sa le depunem in prima jumatate a lui martie, ce misto ca au trecut 2 luni si eu tot nu am rezolvat nimic
Si eu tot functionar public sunt, e drept ca nu lucrez cu publicul, nu am nici un stres cu faptul in sine de greva sa faca si eu sunt de acord si cu grevele si cu protestele mamicilor, dar greva si cu lacat pus?????
ce sa zic nu cred ca e normal...
Ilinca si Rares
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mireluta39 Guestus,in primul rand,chiar nu ma asteptam la alta replica din partea ta.Atita poti. Si-n al doilea rand,fiecare cu problemele lui.Nu doresc nimanui sa faca asemenea "afaceri",pe care eu sunt obligata sa le fac acum,in momentele astea de criza. |
ce acte ai blocate? sint si yo curios sa vad ce este mai important...salariul la 1.4 mil oameni sau sa ai tu actele in timp.
![](icon_smile_big.gif)
tu habar nu ai...la o primarie sint 103 stampile..si ala care o are pe aia mare lucreaza la programul de salvare a tarii si este prins cu comitetul de greva.
asteapta ssi tu..ca tot pe la 80 ani ajungi si intr-un caz si altul.
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui Mada Si eu tot functionar public sunt, e drept ca nu lucrez cu publicul, nu am nici un stres cu faptul in sine de greva sa faca si eu sunt de acord si cu grevele si cu protestele mamicilor, dar greva si cu lacat pus????? ce sa zic nu cred ca e normal... |
da cum vrei mada?...greva prin munca...este?
ca noi traim in coreea de sud...nu?
Mada spune:
nu, prin munca, sa stea, dar sa fie la munca sa ma duc si eu sa vad ca stau acolo cu pancarte si cu banderole la mana.
angajatii or fi la sapa la tara ca doar sunt in libere acum ca doar e greva nu se munceste
Ilinca si Rares
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui Mada nu, prin munca, sa stea, dar sa fie la munca sa ma duc si eu sa vad ca stau acolo cu pancarte si cu banderole la mana. angajatii or fi la sapa la tara ca doar sunt in libere acum ca doar e greva nu se munceste Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
e greva romaneasca..in stil romanesc cu romani...si nimic altceva.
![](icon_smile_big.gif)
nu e ce vrei tu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Alina, mami de Ana Antonia
![](zana.gif)
![](hagi.gif)
Ana, minunea mea iubita
![](hippi.gif)
![](rok.gif)
Povestea nasterii Anei
![](bibe.gif)
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
iulia_b spune:
Si in Iasi a afost greva saptamana trecuta si probabil ca va mai fi. Am fost pt o notare in cartea funciara si dupa ce am completat cererea, am platit chitanta la ghiseu mi s-a spus ca-i greva spontana, asta dupa ce altul din spatele meu a fost servit pe motiv de cunostinta veche. Am intrebat de ce mi s-a permis sa pierd jumate de ora pt completare si nu mi s-a spus de la inceput sa nu ma mai obosesc, pt ca eu lucrez in dom privat, si timpul inseamna bani. Nu-mi permit sa bat drumul si sa stau degeaba pe la randuri. Taxele pe care le platesc sunt mari, pt o notare am platit 60 lei si mi se pare inacceptabil modul in care am fost tratata. Eu nu-mi permit sa-mi tratez astfel clientii. Mi s-a raspuns f obraznic si au spus ca nu-i intereseaza. In aceesi zi a fost un protest al unuia, cu pompieri, salvare, care ameninta ca se arunca de pe cladire daca nu i se rezolva problema Astepta de 8 luni sa scoata un act. Dupa ce a amenintat intr-o ora i s-a rezolvat. Normal pt ca de fiecare data cand am fost pe la acele birouri sau pe la primarie cu diverse acte, dintr-o incapere cu 5 borouri doar 2-3 biroruri erau ocupate si se muncea, restul erau la cafele pe holuri. De unde concluzia ca daca se descurca doar cu 2-3 angajati (restul fiind permanent in pauza) reducerea de personal ar fi eficienta. Si eventual se scapa si de reducerea de 25 a tuturor. Poate in felul asta vot fi mai eficienti si dipusi sa munceasca.
NicoletaB spune:
pe bucuresti si ilfov au dat drumul la lucrul cu publicul
grabiti-va ca de miercuri intra iar, deci practic aveti 2 zile la dispozitie; azi si marti34+
cristina22 spune:
Nicoleta
Bine de stiut.Azi am avut termen pt un act, dar dimineata nu era gata...
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)