PRIETENE FARA TITLU (65)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
CRISTINA noapte buna sa ai (dormi cu capul la picioarele lui sa aveti loc mai bine), ne auzim dmineata
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LunaNoua spune:
Buna dragele mele
Nu stiu ce sa mai scriu prima oara .. atat de multe s-au intamplat !!!
Incep cu felicitarile de multi ani fericiti, sanatosi si impliniti pentru Moni, Astery, Pisoi. E cu mare intarziere, dar eu nu reusesc sa intru in veci in rand cu lume Va doresc tot binele din lume, si greutati .. doar cat sa puteti duce fara prea mare efort
Monika, am aflat si eu cu stupoare vestile rele Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, as fi vrut sa iti pot fi de ajutor, macar cu o rugaciune. Ma rog .. pentru asta timpul nu este pierdut, deci ... sper din tot sufletul ca greul a trecut, si ca esti pe panta vindecatoare. Ma bucur mult ca te simt optimista, vad ca ai adoptat regimul alimentar lacto-vegetarian. E foarte bine, si sigur iti va ajuta la vindecarea totala.
Mai sunt multe retete naturiste care circula pe internet, nu sunt sigura ca imi amintesc prea bine, dar ... printre ele ar fi extractul de aloe vera, sucul de orz verde ... nu stiu exact ce si cum, dar tu sigur vei gasi informatiile necesare. Va imbratisam calduros
Astery, suntem alaturi de voi maine la operatie Sa dea Domnul sa fie totul bine
Bee, ce frumos va petreceti la mare ! Foarte bravo imi inchipui ca e greu cu 3 piticuti, dar ... sunt sigura ca faceti fata cu brio
Mira, ce aventura !!! Acum poti sa bifezi pe lista cu lucruri pe care trebuie musai sa le faci in viata Cooool
Mie mi s-au incurcat neuronii, nu mai stiu ce mai vroiam sa raspund, am avut multe de citit de la voi, caci e pare ca fiecare avem parte de multe aventuri in ultimul timp.
Va imbratisez cu mult drag, si va multumesc la toate pentru urari si felicitari
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in saptamana 11, cu buburuza de 8+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Multumim tuturor de urari-dorim si noi la toata lumea sanatate si numai bine!
CRIS-tinem pumnii si ne rugam sa fie bine si sa scapati repede,maine veti fi in gandurile noastre
Moni-poti sa nu renunti la lapte ci doar sa schimbi ep produse de capra si oaie, acolo e mai usor, eu acum tb sa caut de oaie iaurt si brinza, e mai greu,dar vad ca azi A a mincat iaurt de cpara simplu,deci e ok macar la asta.
Va pup pe toate ,merg la culcare ca maine la prima ora am dentist.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
'neata.
Gata, mi-au luat baiatul la operatie.
N-am dormit, de frica sa nu cad din pat, am baut o cafea uriasa si ma simt ok, doar cu emotii.
Revin.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
CRISTINA deci a intrat deja.Tin pumnii si asteptam vesti in continuare.
DEEA multumesc Mi-ar placea muult sa ne mai povestesti din cand in cand de Daria,mie una mi-e tare dor de povestile tale
.
DENISA apropo de lactate,am depistat ca circula o teorie cum ca ar fi mai cancerigena cazeina din lapte,deci laptele decat carnea. E vorba de laptele pasteurizat.Mda si taica-meu care a implinit 70 de ani anul asta e mare consumator de lapte (cum eram si eu),mai ales ca a lucrat in mediu toxic (cu vopsele,diluanti).Si e sanatos tun.Si eu fusei pana acum Oricum n-o sa dau vina pe lapte acum si nici neaparat pe alimentatie.Probabil e cate un pic din fiecare: mostenirea genetica,soarele,stresul,chimicalele din alimente,expunerea la poluare si la campuri electrice (da am citit culmea ca apar melanoame mai nou la cei ce stau in interior decat la cei expusi la soare cum ar fi normal
) etc. As scrie mai multe,dar nu vreau sa va plictisesc si indispun cu asa subiecte,asa ca probabil o sa mai scriu la subiectul ala si o sa pun ce linkuri si teorii interesante care au dat rezultate am gasit,poate vor folosi si celor interesati.
Diana doarme si acum,la fel si Tudor - dar el s-a mai trezit pe la 6 ,s-a mai tavalit prin pat,iar la 8 a baut lapticul si a adormit la loc ... cred ca vremea de ploaie e de vina.
Azi am in plan iar sa lucrez la acte si sa bag o tura la cumparaturi.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Acum astept sa mi-l aduca pe pui, e la trezire.
Totul a decurs bine pana aici, putza e ok, am scapat de polipi, Doamne ajuta in continuare, sa nu aiba dureri mari.
Va mai tin la curent in direct.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
asteryaro spune:
gata, e ok. acum doarme, doar ca il mananca fata, nasul... reactie la anestezie, cica.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
monica70 spune:
CRISTINA ma bucur ca a trecut cu bine totul.Cum mai e acum? cand va externati?
Eu p-aci,mai cu actele,mai pe net.Diana e alaturi picteaza de zor.Mor de ras cand vad cum s-a echipat.Cu o fustita lucioasa orange,asa mai "de balerina" si in cap are un chipiu d-ala de carton cum se pune la zile onomastice Pe Tudor il intretine taica-meu dincolo in dormitor,ca de-ar sta aici, ar trage tot de la Diana.
asteryaro spune:
Moni, Razvan e semi-adormit acum, mai atipeste, mai se trezeste... dar nu complet. E ametit de la anestezie + cu ce este el de obicei...
L-am hidratat cu ceai, n-a varsat, sper sa n-o faca deloc. Cica unii varsa.
Putzica e bandajata, i-am spus ca a avut o "infectie" acolo si acum e bine. Il jeneaza, cred, ca mi-a zis ca vrea s-o vada, doar ca acum nu se poate.
O saptamana trebuie sa stea cu comprese cu Rivanol sau ceai de musetel, pt. vindecare, deci cu cuculetul infasurat bine. Apoi va fi ok, firele vor cadea singure zice chirurgul.
Ce ma ingrijoreaza acum este un inceput de... LARINGITA. Ma enerveaza chiar, ca sa fiu sincera! Oricum, i-au dat hemisuccinat hidrocortizon si primeste antibiotic, ambele intravenos.
Oricum, mai ramanem si la noapte aici, si maine plecam spre casa.
Viorel este la Dej, avand treburi de serviciu. Eu eram convinsa ca va sta aici toata dimineata (foarte adevarat ca mai rau m-ar fi incurcat, cu o fatza impietrita si ochii beliti de teama + un mega-set de intrebari aiuritoare), doar ca mi-a spus clar ca el nu face fata la asa ceva. Deci dragele mele, concluzia este ca SEXUL TARE NU-I DELOC TARE, asa cum se pretinde a fi.
Sper ca v-am si amuzat putintel .
Moni draga mea , scrie-ne si aici despre ce mai afli ref. la beleaua ta, sunt sigura ca nimeni nu s-ar simti "plictisit", dimpotriva, este un mod de-a tine aproape, umar la umar, eu asa consider.
Trimit si revin.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
![](images/user_woman.png)
Ana_m spune:
Hola .
Cine vrea ceva caldura la pachet , ca asa as trimite .
Cristina mai esti beton cu mega-setul de intrebari aiuritoare , e o descriere perfecta , trebuie sa o notez
. Sper sa nu faceti laringita
.
Moni eu cred ca o mare parte a problemelor de sanatate e alimentatia asta cu aditivi . Eu sunt deja disperata cand vad cate chestii incarcate are aproape tot ce luam . Si mancam fructe si vegetale dar nitriti , nitratii + insecticidele cu care sunt tratate plantele nu sunt trecute pe nici o eticheta . Asa ca mancam chestii verzi bine incarcate
. Eu asa m-as duce undeva sus pe munte
sa manc numai ce imi cultiv eu , caci asa.... Uite aici produse bio incep sa apara tot mai mult , dar de ce un produs bio trebuie sa fie de 2-3 ori mai scump decat unul 'normal' . Ca doar pt ala normal se folosesc tot felul de substante de crestere , tratamente daunatori care nu sunt ieftine .... Ma rog e o dilema ...