Aspirante optimiste > 20 ani (501)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Am si eu o intrebare, f idioata stiu, dar ma roade [bat. E posibil sa fi confundat eu mucusul cu urme de gel pe care il fol. dr. la eco?? Puteti sa radeti de mine , nu ma supar, dar intreb pt ca nu am mai observat pana acum nici un mucus, e prima data.

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenab2 spune:

Am fost la el pe 29 martie si am ciclu neregulat si mi-a dat sa iau de pe 30 martie 5 zile cate 2 pastile de duphaston si au aparut uratii. Apoi am mai luat din z15-z24 si iar au aparut uratii si apoi am luat closty.Dk nu se intampla minunea nu stiu ce-o sa fac probabil am sa-l sun si am sa ma duc iar la el. Tu cum le iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

eu am inceput de luna asta din ziua 15 -24 cu duphaston, de luna viitoate din ziua 5 -9 ovamit si continui cu duph. din 15-24, daca mai e nevoie a zis inca o tura de ovamit+duphastone, daca nu sa merg iar sa-mi dea altceva dar spera sa nu fie cazul

eu am o punga de rezultate si analize de cand tot merg la el

Mergi la inceput

Si ai mai urmat tratamentul asta sau e prima oara?

Mergi la inceput

acum e pentru prima oara

Mergi la inceput

dupa stimulare ai observat mucusul?

Mergi la inceput

O sa fie bine. Trebuie sa fie. O sa reusim

Mergi la inceput

Nu l-am observat.In schimb ma dor sanii si burtica.Era bine sa ne fi chemat la monitorizari k sa stim si noi ce se intampla. Nu inteleg dc nu ne-a zis...

Mergi la inceput

daca nu reusim asa , mergem din nou

teste de ovulatie ai facut acum?

Mergi la inceput

Da.Am facut si am ovulatie.Sper sa reusesc si sper sa am 2 liniute la sf lunii.Dk vrei putem vb si pe mess.

Mergi la inceput