Aspirante optimiste > 20 ani (501)
Raspunsuri - Pagina 12
PaulaFrida spune:
Lia prin dec am hotarat sa ne apucam de prestat pt bebe,mi-a intarziat f.mult,49 de zile mi-a durat Cm,deci era dereglat de numa si am mers la dr si la eco a vazut ovare cu aspect micropolichstic si a zis sa iau 3 luni tratament cu Microgynon,normal asta er fii a treia,dar o iau si pe a patra ca in 27 iunie mergem la bucuresti la Sonisphere Festival,la Rammstein si in cazul in care se prinde din prima,nu vrem sa-mi fie rau ca e lung drumul de la Satu-Mare.dupa ce venim de la concert ne apucam de treaba
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Lia prin dec am hotarat sa ne apucam de prestat pt bebe,mi-a intarziat f.mult,49 de zile mi-a durat Cm,deci era dereglat de numa si am mers la dr si la eco a vazut ovare cu aspect micropolichstic si a zis sa iau 3 luni tratament cu Microgynon,normal asta er fii a treia,dar o iau si pe a patra ca in 27 iunie mergem la bucuresti la Sonisphere Festival,la Rammstein si in cazul in care se prinde din prima,nu vrem sa-mi fie rau ca e lung drumul de la Satu-Mare.dupa ce venim de la concert ne apucam de treaba Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe Marriage ticker TTC ticker |
DOAMNE AJUTA sa se prinda puiutzu din prima
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
AMR 7 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Multumesc Lia Doamne ajuta si tie si tuturor fetelor sa ni-i se indeplineasca dorinta de a avea bebelushi sanatosi cat de curand posibil
Marriage ticker
TTC ticker
PaulaFrida spune:
Neatza draguta
Marriage ticker
TTC ticker
PaulaFrida spune:
Fetele,eu merg cu pisicutza sa na bagam in patuk sa ne uitam la Neatza,revin mai incolo
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Neatza fetelor!!!!
Va multumesc enorm pt urarile de ieri
Bebelu LA MULTI ANI fericiti alaturi,sarcina usoara in continuare si bebe mic sanatos sa vina la termen
Paula,Lia multumim de cafelutza
Didi imi pare nespus de rau si te inteleg
Imi cer scuze ca nu va nominalizez,insa o sa am o spatamana destul de plina,o noua colega din bucuresti a venit in training ,oricum ma bucur ca imi va prelua cateva activitati
Va pe toate fara exceptii si sper sa mai reusesc sa intru!
O zi frumoasa!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
neata fetelor
paula multumim pt micul dejun si cafeluta. lia si tie multumim de cafeluta
cami frumoase cuvintesi eu sunt de parere ca este mult mai bine ca bebe sa doarma in patucul lui, sa se obisnuiasca singur, fara frica, independent.eu am un verisor care a dormit cu matusa-mea pana la 7 ani si atunci abia abia a reusit sa-l culce singur, l-a cocolosit prea tare, a stat in sufletul lui non-stop, nu-l lasa o secunda singur si apoi si-a dat seama ca a gresit,verisoru-meu era asa mamos....nu putea maica-sa sa plece nicaieri ca urla.abia l-a dezvatat. eu cred ca cel mai bine este sa obisnuisti copilul sa doarma singur si sa nu stea toata ziua dupa fusta mamei.
va pe toate.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
fetelor eu am facut un test si normal ca a iesit negativ.
sunt in z28 din 34, na ca tot nu am rezistat si am numarat
asa ca....nu stiu ce sa zic.
Viitoare mamica