Daca se poate te rog sa ne spui unde anume in Bucuresti se face Schroth. Eu desi locuiesc in Bucuresti nu am reusit sa gasesc centrul si imi doresc foarte mult sa incercam. Deocamdata avem doar cartea editata in limba engleza si incercam sa facem ceva la spalierul pe care l-am montat acasa. La kinetoterapeutul cu care lucram nu facem decat exercitii "clasice" pentru musculatura spatelui.
Buna,
In 2007 am facut operatie de scolioza dextroconvexa la Dl Jianu. Dupa operatie am facut imediat gimnastica medicala (kinetoterapie) la cabinetul Kinetomedica care este imediat langa Monitorul pe 13 Septembrie si am mai facut inot la o piscina din Militari la Tenis club 2000.
Dureri postoperatorii nu au fost (in afara de cele care dureaza cateva zile dupa operatie, e normal, dar trec si astea iar apoi dupa ce faci progrese cu mersul in sala de kinetoterapie totul e din ce in ce mai bine! Depinde de tipul de scolioza pe care il are pacientul, dorsala sau lombara. Eu am avut mai mult dorsala...la cea lombara se poate sa afecteze putin din gradul de aplecare, dar nu e nimic grav, durerile nu exista deci totul ti se va parea normal! Eu am reusit sa ma aplec putin dupa vreo 10 zile iar dupa 3-4 saptamani totul era ca inainte. De acea va
recomand cabinetul de pe 13 Septembrie pentru gimnastica
Cred ca v-am fost de folos. O seara placuta
P.S.
Puteti sa-o cautati pe Vali care lucreaza acolo ca este super ok