Viitoare mamici de sept-oct 2010 (55)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Offf, doamne... Inca sufera modificari, dar incepe sa arate altfel.

De saptamana viitoare mergem pe la saloanelele de infrumusetare pt ca de ceva vreme se intampla ceva ciudat pe fata mea. Plina de bubite mici si rosii. Parca sunt pictata. Stau toata ziua cu solutii astringente langa mine. Ehhh, viata grea!!!

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Oramona multumim pentru micul dejun.

Chichiutza,Pianna,Ionela,Fulguta felicitari pentru schimbarea saptamanii.

O zi cat mai buna!

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Merci, Ionela pt urari. O sa ne iubim in trei de acum!
Iar chestia cu slabanoaga nu mai e valabila. Acum sunt grasa si sanatoasa, ceea ce nu e rau...

Adelena, pe asta ma bazez si eu, dar o urma de teama pt toate schimbarile care au inceput si mai urmeaza, iti dai seama ca ramine.Eh, probabil ca nici nu o sa am timp sa stau sa filosofez, ca acum

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Kiti, ma crezi daca iti zic ca nu am mai avut timp sa merg sa caut rochie?

Sambata am fost la un botez si am fost prin cateva magazine, dar erau numai porcarii aiurea

O sa merg sa caut si rochie pt nunta, ca de`, o sa fiu nasa, nu?
Deocamdata stau prost cu banii si sapt viitoare e ziua sotului meu, asa ca mai astept cu rochia.

Fetelor, nu stiu cum e la voi in birouri, dar mie mi-au inghetat mainile. Oare ce fel de ceai e voie de baut? as bea un ceai cald cu miere

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am reusit si eu sa mai pun niste poze in albumel. Noi nu am fost in locuri straineze, asa ca... poze din frumoasa Romanie

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Kiti, eu recomandam un magazin al unei tipe de pe Calea Victoriei. Mie una mi-a placut foarte mult cum lucreaza. Rochiile peste genunchi sunt la 600 ron, cele lungi, nu stiu. Pup.
http://www.adriana-agostini.com/ro/

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Aaa..si parca ne recomanda cineva un magazin de pe Victoriei. Cine si ce magazin?

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Ionela, cel mai bine iti faci un ceai de lamaie. Dupa ce fierbe apa, tai lamaia felii si gata e ceaiul. Pui si miere de albine. Daca nu, cele mai recomandate(asa stiu eu)sunt de fructe. Cu moderatie poti un ceai de musetel, tei sau menta , dar nu des. Eu ma tot chinui de dimineata sa-mi fac de lamaie, dar nu am chef, dar ma mobilizez eu.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata
Bun venit noilor gravidutze, sarcini usoare si la termen va doresc
Felicitari celor ce au schimbat semnatura ......si noi am ajuns la jumatatea drumului si nu in ultimul rand pt fetele, mamicile care au iesit cu copii in strada la protest ; am vazut si eu la televizor.....ce nemernici

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

vreau si eu sa vad pozele din album....ma poate ajuta cineva cu parola va rog

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Buna Ziua!
Lora data viitoare suna la 112, spui celor de acolo ce se intampla, ca nu este prima data etc.. ei vor trimite un echipaj in zona, daca respectivul nu lucreaza la sectia de politie de care apartine blocul sau nu este vre un mahar in orash o sa primeasca o amenda marishoara care "poate" il va face sa se controleze pe viitor, ar fi fost bine sa fi fost si alti vecini nemultumiti de comportamentul sau...odata ce a primit o amenda, poti face si la protectia copilului o plangere...desi din pacate cred ca va ramane la stadiul de amenzi..
Sa dea DD sa nu se mai intample..

21+

Mergi la inceput