FIV 274
Raspunsuri - Pagina 3
indra03 spune:
Buna fetele!
Sunt noua pe aici si vreau sa avem toate o sedere scurta ca ,,aspirante". Va doresc tuturor sa vi se indeplineasca cele mai arzatoare dorinte si in primul rand sa fiti SANATOASE.
Adnana, felicitari pentru reusita ta ! Am vrut sa-ti scriu un PM dar nu il ai activat. Mi-ar fi de f. mare folos daca as putea dialoga cu tine pana maine ora 15. Acum am o stare de tristete .......
Va pup !!!!
mirela2 spune:
fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune
valori beta:
ziua 10 de la ET 67 (sambata)
ziua 12 de la ET 153 (luni)
ziua 14 de la ET 283 (azi)
sper sa fie bine
gabrielarusu spune:
Buna,
Felicitari Mirela sarcina usoara si fara probleme, ma bucur mult pt. tine , te urmaream din umbra in sfarsit ai reusit, sper si eu sa reusesc , azi fac a 4 injectie de menopur.
sper viitoare mamica
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetelor hai sa nu va mai tin in tensiune valori beta: ziua 10 de la ET 67 (sambata) ziua 12 de la ET 153 (luni) ziua 14 de la ET 283 (azi) sper sa fie bine |
Sa-ti dea Domnul sarcina usoara si bebe sanatos la termen.
Alina in asteptarea unei minuni de
Boo spune:
Buburuza imi pare tare rau ca nu a fost sa fie, dar sper ca de acum incolo sa nu mai ai nici o problema si sa iti tii invingatorul sau invingatoarea in brate !
Am revenit pe baricade mai greu pentru ca intre timp am tot asteptat sa dispara un chist care mi-a aparut dupa FIV 2 si nu se mai dadea dus. Asa ca m-am operat, l-am scos, s-a confirmat si diagnosticul de hidrosalpinx bilateral, asa ca mi-au scos si trompele .. noroc ca nu am prea multe de acolo ca cine stie ce mai scoteau
Si acum am revenit in forta pentru FIV 3
mirela felicitari !!!!!!!
mirela2 spune:
fetelor va multumesc frumos
de asta am trecut, acum am emotii cu ecografia, sper din toata inima sa fie bine pana la capat.