Abdomen extra-plat (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

io zic sa faci ora interactiva si sa transmiti pe net ca sa facem si noi abdomene cu tine

Marina

Poate candva...nu cred ca arat bine pe sticla:-) nu am eneergia si stilul americanilor

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Hello!

Am venit cu raportul sportiv: 1 ora sala dupa care am dat-o in bara cu 2 hot dogs si cartofi prajiti, dar am dres-o la desert cu salata de fructe! Cu alte cuvinte s-a dus pe apa sambetei antrenamentul meu..ce am dat jos am pus la loc inzecit!

Deus, matinala ca de obicei! Sper ca s-a mai imbunatatit vremea la tine ca vad ca aici a venit iar primavara! E soare si cald din nou! yay!!

Eloise, pai trimite oaspetii la plimbare si vezi-ti de treaba! :) nu prea ai ocazia de multe ori sa te ti de o rutina cand ai oaspeti sau esti plecat... dar si asa, poate intr-o dimineata te trezesti mai devreme decat ei si mergi la alergat, poate ai laptop si te incui in alta camera si pui un dvd de workout, activitati in aer liber cum ti-a sugerat Deus.. ar fi alternative. Succes!

Pepene, la abdomene cu noi!!! azi am reusit sa fac 60! heheh joaca de copii stiu, dar am de gand sa ajung sa fac cel putin 200 fara sa scot limba de un cot

La somn cu mine..o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Ma mai tineti minte? Tare dor mi-a fost de voi, fetelor! Am fost si sunt intr-o teribila criza de timp, ba cu copii mucosi , colicosi si agitati.
M-am dat peste cap urat cu mancarea, sport deloc si am ajuns la 56 kg, aveam dupa nastere 53. ...adica targgetul meu.
M-am mobilizat de ieri ca am fost si eu la coafor si am simtit ca am facut ceva pentru mine. Am fost suuuper multumita de rezultat. Ieri mancat sanatos si fost cuminte, aseara pe la 9 desi imi cadeau ochii-n gura am facut cardio cu Billy. In timpul zilei clar nu am cum sa fac sport, bebe nu mai doarme ziua, e adevarat recupereaza noaptea, insa m-ar fi ajutat sa se fi odihnit mai mult....asta e...
Am vazut-o pe Lumi ce sexoasa si sculptata e!!!!!!! Stiam eu ca am o adevaraciune de cuscra!!!!!!!! Olteanu cred ca te-ar tine numai incuiata in casa!!!!!!!!
ALLURE, concediu placut in continuare, ce bine de tine, te invidiez! Vreau si eu un concediu cam de un an asa departe de toata lumea! Glumesc, fireste! Doar ca m=a ajuns oboseala.
Si eu ca PEPENE sunt, slaba in rest dar cu burta.

Va pup si va doresc o zi minunata! Incerc sa va citesc diseara inainte sau mai bine dupa sport sa am ce raporta.

PS: pe 3 iulie am o nunta si imi doresc enoooorm sa ma simt bine in pielea mea.

Mergi la inceput

poze cu abdomenul meu si puisorii de pisica:-OOO

http://www.de-azi.ro/azi-20-mai/

Onitza ? care? esti tipa aia grozava care a facut sport toata sarcina si dupa nastere era slaba si frumoasa plus ca are un bebe pe cinste??? aia?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Multumesc de raspunsuri!

Cu crampele musculare din timpul exercitiilor si cu carenta de magneziu aveti idee ce as putea face? In afara unei cure de suplimente pe care din cite stiu eu, n-as avea voie s-o repet mai curind decit peste vreo 5 luni.

Deus si Luminita, aratati grozav!

Deus, ce emotionanta poza cu catelul si puiutii de pisica, ce cutzu de treaba !

Ele ce mai face motanul tau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eloise

Multumesc de raspunsuri!

Cu crampele musculare din timpul exercitiilor si cu carenta de magneziu aveti idee ce as putea face? In afara unei cure de suplimente pe care din cite stiu eu, n-as avea voie s-o repet mai curind decit peste vreo 5 luni.

Deus si Luminita, aratati grozav!

Deus, ce emotionanta poza cu catelul si puiutii de pisica, ce cutzu de treaba !

Ele ce mai face motanul tau?

Eloise draga, eu iau destul de des complex de calciu, magneziu , zinc si vit D3 in special cand fac efort fizic! plus acuma mi-am macinat coaja de la oua bio sa-mi fac supliment de calciu natural!
Daca ai crampe si probleme pai trebuie sa faci o cura pana scapi de probleme!

Una dintre cele mai importante functii ale magneziului este ca, alaturi de calciu, sa controleze contractia si relaxarea musculara. Atat ionii de claciu, cat si cei de magneziu au o anumita sarcina electrica. Echilibrul lor in interiorul sau in afara fibrei musculare este elementul carte determina contractia si, respectiv, relaxarea musculara. Indepartarea magneziului din comportamentul vascular duce la vasoconstrictie, diametrul arterelor putand ajunge la o treime din valoarea normala.

Alimentele bogate in magneziu: mere, banane, caise uscate, nuci, soia si lapte de soia, seminte de floarea-soarelui, patrunjel, legume, orez brun, ovaz, germeni de grau, porumb si malai, tarate, varza, mazare, broccoli, cartofi copti, iaurt, crevete, ton, apa minerala

Principalii "dusmani" ai magneziului sunt: Stresul, poluarea si gazele toxice, suplimentele de calciu in cantitati excesive, unele medicamente: diureticele, digitala, unele antibiotice, medicatia anticanceroasa, regimurile de slabire, alcoolul si cofeina in exces, mancarea prea dulce sau prea grasa scade absorbtia digestiva a magneziului, la fel si alimentele bogate in acid oxalic (cacao, ceai, spanac)

Cercetatorii au descoperit ca aproximativ 50% dintre persoanele care acuza migrene puternice au niveluri sanguine scazute de magneziu.

poti linistita sa faci o cura de 2 saptamani, 10 zile pauza si sa mai faci o cura sa vezi cum te simti. Nu patesti nimic garantez:-)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!

Deus nici nu stiu de ce sa ma leg intai : de abdomenul tau sau de animalute . Sunt scumpi aia mici iar catelul ..nu am cuvinte. Zici ca e mama lor.
Eloise merci de intrebare..se face bine dar inca mai are de recuperat motanul. Nu iese decat de 2 ori pe zi afara sa isi faca nevoile si in rest doarme. Cand vine Denisa acasa o cauta si se duce sa se tolaneasca pe ea.

La cap sport prestez cam 5 zile din 7, ca altfel ma mustra constiinta. Se intampla cand am musafiri sa nu pot face. Cum o sa fie maine. In rest eu sunt la carbi cat mai putini ca pe 11 iunie suntem la mare. Pentru maine am luat un tort de inghetata ca sa nu fie prea caloric desertul. Nu cred ca rezist sa ma uit la musafiri cum mananca si nici politicos nu e (caut scuze).

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Salutare, in bucuresti macar a dat soarele, se mai incalzeste putintel ca mai aveam putin si credeam ca ninge.
Aseara am fost la sala , legs & abs, nu foarte complicat dar oricum o ora de sport e o ora de sport . Azi imi propun In the Army...sper sa ajung
Acum dupa ce am vazut abdomenul lui Deus sunt si mai motivata :) ii tot dau eu cu scuza cu pielea dar cred ca as putea munci putin mai mult la abdomen

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, parca a iesit soarele in capul meu

Ele, cel mai usor desert pe care-l cunosc eu:
Aveti nevoie doar de:
- mere
- putin zahar
- putina scortisoara
optional pt musafiri - budinca de vanilie mai moale (si un picut mai dulce decat o faceti de obicei)
optional pt musafiri - inghetata de vanilie

Se spala marul , se sterge si i se taie capacul
Se scobeste de seminte.
Se pune un varf de linguritza de zahar, doua picaturi de lamaie si scortisoara.
Se baga la microunde la o putere de 650 W pt doua, trei minute, pana cand marul este moale.
Cat sta in microunde, zaharul se topeste si impreuna cu zeama din mar ar trebui sa "fiarba" si sa dea pe dinafara. E normal, zaharul cand da pe dinafara va mai indulci putin marul pe capac si laterale.
Se decoreaza dupa dorinta...la musafiri se poate pune pe farfurie un glob de inghetata si putina budinca!!!
Desertul este gata in cateva minute si este delicios

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Deus tre sa fac proba intai sa nu ma fac de kko in fara lor.
650W ce program inseamna? ca eu am de ala cu program de pop corn, pizza, cafea s.a

Elena & Denisa

Mergi la inceput