Abdomen extra-plat (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vin doar cu raport sportiv, ca nu am timp sa citesc din urma, ca-s cu vopseaua in cap si masca de argila pe tot corpul si incepe sa ma stranga si ma enerveaza

so..40 de min greutati cu Chalene

am fugit..bye bye, somn usor

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Ce dezmatz pe voi aici cu poze la care eu nu ma pot uita inca!! Astazi ploua si stau cuminte in camera mea, citesc niste carti... Mai arunc un ochi pe la voi si ma pregatesc sa-mi fac valiza intrucit maine imi iau zborul la propriu... Mi-e dor de sportul meu serios... Aici numai cu yoga si alergat pe plaja ma simt o puturoasa...dar asta era si scopul I am ready to come back! Aici m-au mincat tintarii
M-am bronzat frumos, auriu, tare imi place!

Te asteptam cu forte proaspete si cu poze cu/fara barbati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Elena, nici vorba de oil spill aici... Apa e azurie verde turcoaz o nebunie! Nisipul e alb si fin, tacimul complet. Miami tre sa fie super!
Deus, nu am poze prea multe dar sint faine... Fara masculi de data asta Masculii vor fi la summit-ul din L. A. next year :)
Declar vacanta incheiata oficial, scopul atins, obiectivele indeplinite: bronzat, relaxat, fugit de responsabilitati si dead line uri, facut poze cool pe plaja Cam atit...
Miine seara dorm in patul meu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Allure, ce fain trebuie sa fie acolo . Te intorci tocmai bine acasa ca o sa fie cald si frumos de acuma, spun astia ;)

Deus, apropos de animalute mici sau salbatice, aici e interzisa denitenerea acestora in casa ca animale de companie. Eu voluntariez din cand in cand la un adapost de animale salbatice si e groaznic cum ajung acolo unele animalute.. vorba ta, luate de mici, dragalase, dar cand se fac mari si fac mizerie nu le mai plac si le da drumul afara, unde ele nu se pot adapta. Scopul acestei organizatii este sa reabiliteze aceste animalute ca sa se poata descurca din nou singure in salbaticie; altele ajung pe acolo ranite si sunt tratate; altele sunt orfane de mici si nu stiu sa se descurce... tot felul :( Partea buna e ca nu ne lasa sa ne apropiem prea mult de ele, ca sa nu se obuisnuiasca cu oamenii in jur, asa ca e mai usor sa le lasam sa plece in voia lor cand le vine timpul...altfel le-as lua pe toate acasa, asa sunt de dragalase!!

Si daca tot sunt off topic, nu am nici raport sportiv. in seara asta a fost girls night out si ne-am uitat la un chick flick mda, maine e cazul sa imi pun posteriorul la miscare ca nu mai merge cu leneveala asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

La multi ani de Sf Constantin si Elena!

Deus, ai mancat oua si azi?Super abdomenul.
Allure, de abia astept pozele!

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Salutare!

Xio daca intrebai care geanta eu votez pt aia maxim sclipicioasa si niste pantofi negri eleganti simpli . Daca ii ei pe aia cu tinte atunci cauta o geanta mai tip rock genul ala mic cu bareta metalica eventual si musai o geaca de piele gen motor:)

Raportez ieri sala , cred ca mi-am intins un ligament (asta alergand pe strada) si acum ma jeneaza la mers, nici la aerobic nu am putut sta ca ma deranja la sarituri asa ca am ales fitness-ul, bicicleta,, toate minunile de abdomene si picioare.
Azi ma duc sa exersez bratele

O zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
[size=1]
comertul cu broscute, pasarele, iepurasi, alte animalute mici ar trebui interzis! pe bune!
broscuta aia mica se face mare si fac mizerie cat 5 acvarii de pesti si apa le miroase a cloaca si atunci lumea le abandoneaza

cand o sa poti si o sa ai timp sa-ti cumperi un animal care sa-ti ofere caldura (catel sau pisicuta) si cel mai bun lucru este atunci sa salvezi un sufletel de la vreun adapost. Sa mergi la ecarisaj si sa intrebi care este la rand pt eutanasie si sa-l iei acasa. O sa ai parte de ceva sublim o viata intreaga. Si cand o sa-i vina timpul o sa plangi si o sa o faci din nou fiindca poti si fiindca aceste sufletele merita:-)

Zise baba sfatuitoare

Glumeam cu broasca testoasa. Am deja un motan superrrrrrb de 7 ani pe nume Rufus pe care-l puteti admira aici. Parintii mei cresc si acum ciini asa ca ma bucur des de compania lor minunata. Cind o sa avem o casa si o curte cu siguranta o sa ne luam si noi un ciine. Ma tot gindesc ca din egoism (ca sa nu sufar eu) mi-am interzis sa ma mai atasez. Si nu e corect.

Mergi la inceput

La multi ani Elena!

azi am chiulit...
daca nu vine vremea buna eu fac cu nervii!

Allure sper ca aduci niste vreme buna

chiquitita - inca nu am mancat la micul dejun, sunt la cafeluta:-)

ma adun si-mi incarc bateriile cu ceva si revin

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, nu am vazut abdomen si tatuaje, unde le-ai pus??

Allure, sa-ti fie de bine cu vacanta, ma bucur ca ti-a priit si te simti minunat si sa ai un zbor usor maine inapoi acasa.

Marina, la probleme de ligamente eu iau glucosamina, incearca sa vezi cum te simti. la mine are efect de pe o zi pe alta.

azi am facut si eu 40 de minute la sala (YMCA) cat fuse sonia la clasa de gimnastica, de incercare doar. nu m-a pasionat niciodata sala, dar am zis ca hai sa mai incerc o data, cine stie. probabil ca o sa ma mai duc, dar nu mai mult de o data pe saptamana, ma plictiseste ingrozitor. efect are, ca am putina febra musculara. sincer, mie mi se pare mai mult un loc unde merge lumea la agatat, lumea moderna si civilizata. ca au fost niste faze pe-acolo de mi-au luat focusul de pe aparate. :-))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Deus, nu am vazut abdomen si tatuaje, unde le-ai pus??

Allure, sa-ti fie de bine cu vacanta, ma bucur ca ti-a priit si te simti minunat si sa ai un zbor usor maine inapoi acasa.

Marina, la probleme de ligamente eu iau glucosamina, incearca sa vezi cum te simti. la mine are efect de pe o zi pe alta.

azi am facut si eu 40 de minute la sala (YMCA) cat fuse sonia la clasa de gimnastica, de incercare doar. nu m-a pasionat niciodata sala, dar am zis ca hai sa mai incerc o data, cine stie. probabil ca o sa ma mai duc, dar nu mai mult de o data pe saptamana, ma plictiseste ingrozitor. efect are, ca am putina febra musculara. sincer, mie mi se pare mai mult un loc unde merge lumea la agatat, lumea moderna si civilizata. ca au fost niste faze pe-acolo de mi-au luat focusul de pe aparate. :-))

nimic

aici abdomenul si pisicile
http://www.de-azi.ro/azi-20-mai/
si aici ceva dragut
http://www.de-azi.ro/daca-ai-sti/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput