LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_82 spune:
neata mamici cu kinderi terorici
LA MULTI ANISORI!!!!!!! Matei-George si Darius Nicholas
sa cresteti mari si voinici,sa aveti parte numai de impliniri si sa va bucurati parintii in fiecare zi
La Multe Lunite inainte
Ana Matilda sa cresti mare si frumoasa
sper sa ma lase sectoriciul sa termin de recuperat ca deja are un bazdac in bucideh,e plina de energie ca a dormit pana la 9e bine de trecut in calendar ca e prima data cand doarme atata
miruta ce tare oricum e bine ca ai tai te sustin ,ca ai mei sunt setati pe vechea metoda de crestere,adica "lasa ce a mica si nu stie"
ioana da,urat din partea ei..deja ma astept si la altele..ce bine ca i-a revenit pofta de mancare Sarei
philip asa de mare grindina cu a fost azi noapte???
oana m-a omorat Tudor cu remarcile lui];-)))]
relusha multam de cafea
badriana calm,calm,poate e doar o toana
madga sopr la invatat
si ca sa nu fiu certatamai ales ca am promis cuiva ca o sa pun si aicea linkurile,va las ultimele noutati cu tero..
www.youtube.com/watch?v=9YGQeDKY41c" target="_blank">spre sfarsit incepem sa plecam singurele
www.youtube.com/watch?v=AgKGb4gZY6s" target="_blank">asa se face cutarenia de primavara
www.youtube.com/watch?v=eIWIyra7z-0" target="_blank">cica stim sa dansam
si de aici incep pozele
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
SoriLea spune:
LA MULTI ANI iubita_tiana, sa fii sanatoasa si sa te bucuri toata viata de ingerasii tai. Ce mai face sarcina, esti bn?
alynta acum am citit postarea ta si ma bucur mult. Sa dea DD sa fie fetita (doate ca fiind diferita si ca simptome de celelalte 2 sarcini, sa fie fetita). F E L I C I T A R I I
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
cris_82 spune:
alynta ma bucur ca e bine fetitasi e sanatosa iar tu te simti excelent.Pai si cand DPN-ul?????deja am emotii
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
alynta27 spune:
DPN calculat dupa menstrutie, de pe net gasite formulele ar fi:
DPN= 5 septembrie
Otilia, Oana, SoriLea multumesc!
Cris multumesc!
Familia a fost informata in mare parte! partea din familia sotului mai e de anuntat, dar o face el!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
alynta o sa fie o FECIOARA veritabila
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
alynta27 spune:
La multi ani Darius si Matei!
Philip multumesc! Dar chiar sunt fericita!
Mi-am sunat dr. de familie- o femeie minunata! Si-i povestesc de mine! Ii zic ca lumea ne felicita ca suntem curajosi, iar unii folosesc sintagma pentru a nu zice "nebuni" si ea mi-a zis ca fiecare copil are norocul lui si viata fara ei nu are sens! De fapt a zis cu voce tare ceia ce simtim si noi!
O va chema "Maria"! E numele pregatit in caz ca era fetita de la primul nascut!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraOana DARIUS MATEI iubita_tiana Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian |
La multi ani!!! si din partea noastra sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
anda_magda spune:
alinuta draga: sa-ti traiasca mariuta si sa vina cu bine pe lume! sa va bucurati cu totii de ea! felicitari inca o data!
vezi, inca de pe acum e o cuminte. se vede ca e fetita. n-a vrut sa te deranjeze, fata, de aia n-ai avut nici un stress, nu tu rau, nu tu voma, nu tu pofte.
cris: mersi!
felicitari pt primii pasi si pt dans. m-am distrat cu dansul teroristei
clodyac spune:
alynta felicitari sa dea Dumnezeu sa nasti usor si tare ma bucur ca e fetita
crisssss ai o dulceata multi
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
alyntafelicitari pt !! mai unpic si scoatem din nou agitatele!
cris am admirat dansatoarea!!
anda mult mult mult spor la invatat!!! eu nici acum nu mi-am dat ultimul examen tot il amin
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian