LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 16
otiliap spune:
LA MULTI ANI irina cristina!!! sa cresti mare, frumoasa, isteata si sa ai noroc in viata!!!
La multe lunite Sara!!!
alynta, FELICITARI!!!! eu abia acu am citit, dar ma bucur mult pentru tine. sa dea domnul sa fie o sarcina la termen si fara niciun fel de probleme. cat despre familie, nu stiu de ce sa comenteze. doar e al vostru, e decizia voastra cati copii si cand sa-i faceti. cand e dpn-ul??
ana_micu, doamne ajuta si la tine!! asteptam vestea cea mare cat mai curand!!
danami, este bubu2???
anaela, cum mai e darius?? si-a revenit cu diareea??
alynta, e si normal sa te rasfete sotul cat mai mult. tu esti cea care stai cu amndoi baietii acasa, cea care faci treaba in casa, esti si sotie, asa ca... inca o data tot respectul pt tine.... si ne mai dai si retete super!!!
miruta e ff buna ideea cu lista pt calatoria cu bebe. eu de ex, nu stiu unde si cum as putea sa-i fac mancare. noi, cei mari mancam la restaurant, dar lui matei nu-i pot da, asa ca... si atunci, unde sa-i fac mancare???
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
cris_82 spune:
ioana chiar vazusem emisiunea si mi se paruse foarte interesanta
alynta tinem pumnii sa fie pana pe 31 luna asta si sa ne ti la curent cu noutatile
sa va zic o faza...de cateva zile mandra mea incepuse sa ne ciomageasca la propriu si nu intelegeam de unde iesirea asta a ei cu inclinatii violentemai devreme vine bunica si fi-mea avea o bucata din caruselul pe care l-a demontat de mult,si ii spune la terorici sa-mi paleasca una la care fi-mea se conformeaza si primesc o bucata de plastic peste ochim-am luat de socrela si nu i-a prea convenit,probabil acum il asteapta pe al meu sa i se planga..sa vedem daca ise cu scantei sau nu..
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
otiliap spune:
anda_magda, nici eu nu mai stiu ce sa-i fac papa. azi, de ex meniul este cam asa: dimineata - mar cu cereale; la amiaza - ciorba cu carne de vita si multe legume proaspete. ciorba e acrita cu bors de putina; seara - mancarica de dovlecel cu putina carne si multe legume. seara, la culcare - lapte. intre mese, ii mai dau sa rontaie cate un biscuite, pufuleti, pufarini (nu prea multi).
daca mai aveti edei, eu le primesc cu drag.
dani3lla, sa stii ca eu am inceput sa-l scot pe fii-miu afara si pe vant, pt ca ma innebuneste in casa. asa cum am mai spus, ar sta numai afara. daca ma crezi, ieri picura destul de tare , noi eram afara, am deschis umbrela sa o pun peste carut, dar matei m a tras-o si, cu ochii inchii inchisi statea cu fata in sus sa-l ploua.
cum prepari pestele pt puiut??
alic,
beca, ce mai face sara?? a inceput sa pape??? multa sanatate si tie!!
philip, ne spui si noua reteta de paste sau tortellini cu sos de rosii??
eu ii pot schimba pampersul lui matei numai daca ii dau telecomanda. altfel imi sare si se intoarce pe burta.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
miruta spune:
salutare!
LA MULTI ANI ,IRINA!SA CRESTI MARE,SANATOASA SI ISTEATA.mami,sa te bucuri de minunea ta!
fetelor,am si eu o sugestie!sper sa nu mi-o luati in nume de rau!haideti sa scriem la titlu doar numele albinutelor care in ziua respectiva implinesc 1 anisor ,fara cei care mai implinesc o lunita .mi se pare mai "sarbatoresc " asa,nu va suparati pe mn si nu dati cu rosii ca le opresc .
LAURAOANA...mersi.tare frumoasa masinuta,si ce surpriza.ii place lui sebi?
OTILIA...chiar nu stiu ce sa zic daca te cazezi la hotel.ai putea sa mergi la o pensiune cu acces la bucatarie sa poti pregati pt el diverse.noi mergem la niste prieteni ,deci am unde sa prepar.o alta solutie care insa mie nu-mi surade,ar fi mancarica la borcanele.
deci,pana acum "bagajul" Antoniei suna asa :
-hainute (si astea vor fi destul de multe la ritmul in care murdareste Anto)
-palarie,sepcuta.
-cateva jucarii
-linguritele,biberoane,canuta de apa.
-laptele si eventual o punga de cereale pt ca in FR preturile sunt duble.
-crema de protectie solara cu factor 50,probabil Nivea
-batista bebelusului
-gripe water,nurofen,panadol,cateva supozitoare cu paracetamol si glicerina,enterol si hidrasec si un antialergic,sa vedem de care zice dr
-suzeta
-chestii de prins parul
-pampersi de bagat in apa(multam de linkuri LAURAOANA)
-paturica de nani
-Patutul nu-l pot lua cu avionul,deci va dormi cu noi,noi putem dormi si in formula asta.
-olita nu o iau,sa faca in pampers ,nu-i foc o saptamana,e prea voluminoasa,daca as pleca cu masina cred ca as lua-o.
cam atat deocamdata.pampers voi lua de acolo ca-s prea voluminosi cu toate ca pretul la ei e dublu fata de noi.
miruta spune:
CRIS....pai foarte bn ai facut.eu am avertizat pe toata lumea sa nu ii prind cu de-astea ,Anto mai mangaie si da cam tare si atunci o cert si ii arat sa faca incet,plus ca toata lumea stie ca daca o vede ca ridica mana sa ii spuna ca nu-i voie.cu toate astea sa vezi faza...merge la priza,ii spun de nenumarate ori ca nu-i voie ,desi e securizata,o iau de acolo,se tot intoarce si la un moment dat ii dau usor peste manute spunandu-i ca nu-i voie ....replica?...am primit si eu o "palma " peste maini.sa ma invat minte altadata sa nu mai reactionez asa.
Bebe Beca spune:
Miruta, subscriu. si parerea mea ca, de acum inainte, dupa ce toti bebelusii trec de primul an, sa-i mai uram de la un an la altul si de zilele de nume. Strict parerea mea.
Cris, urat din partea soacrei.
Otilia, eu as folosi borcanele in vacanta.
Multumesc de intreeabare, azi a mancat mai bine, dimineata mar cu portocala, mi-am calcat pe inima si le-am bagat in iaurt si asa a mancat si la pranz i-am dat un hipp pe care l-a ras... si i-am dat de la mine fasole verde cu pui, insa... Nu i-am mai dat nimic sa rontaie (in afara de un morcov pe care nu il mananca) si las minimum 4 ore intre mese.
Acum se chinuie sa se catere pe un scaun, am filmat inclusiv momentul cazaturii
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cosminica spune:
LA MULTI ANI, IRINA CRISTINA!! sa te faci mare, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii mereu.
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
philip spune:
La multi ani Irina!!!!
Miru, n-am vazut carutul pe lista ta.
Alynta, e o placere sa citesc mesajele tale asa entuziasmate.
philip spune:
Otilia, reteta e tare simpla, cumpar totul de-a gata . Eu iau sos de paste biologic, asa cumpar si conserve de mazare, fasole verde etc si-i dau lui N.
cosminica spune:
philip. tocmai am vazut o stire si m-am gandit imediat la voi. furtuna in oklahoma, cu grindina cat oul. sunteti bine????
mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png