LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)
Raspunsuri - Pagina 14
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Si tot in legatura cu vacanta, de unde luati scutece impermeabile pentru plaja? Al meu sot zice ca nu ne trebuie, dar parca as vrea sa am chiar daca oi mai lasa-o cum am facut-o eu (nuda). O zi buna! |
Neata pampersi pt apa gasesti sigur la DM
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
LauraOana spune:
iar am nervi..a venit tricicleta si e defecta! tre sa o trimit inapoi dupa ce am asteptat 3 saptamini dupa ea!!!
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
clodyac spune:
offffff lauraaa ce ma enerveaza situatiile astea
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Salutare!
Yioanna multumesc! Nu au sens comparatiile cu alti bondarei! fata ta e unica si se dezvolta in ritmul ei!
Oana MTV multumesc!
Mh multumesc! Dar de ce sunt invidiata?!
Alic voi merge tot la doctorita Mihalceanu! Acum stau putin pe ace sa nu ma "certe" ca nu am venit mai repede! Dar daca acum am aflat?! Ma gandesc ca e marisor daca misca deja... Nu mi-am imaginat nici o data ca voi pati asa ceva! Sa fiu insarcinata de ceva timp si sa nu realizez! Dar se vede ca e o sarcina aparte! Daca ma vedeati la celelalte sarcini cat de ravasita eram....
LauraO imi pare rau ca trebuie sa returnati tricicleta si sa mai asteptati!
Philip e cald la voi! Aici e o saptamana ploioasa!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LauraOana spune:
alynta felicitari pt sarcina!! si eu imi doream cindva 3 copii...acum ma bucur daca am curajul sa il fac pe al 2lea peste vreo 2 ani
am citit TOT..dar cum se pare am uitat ce raspunsuri am vrut sa dau
miruta cind avea sebastian 3 luni am fost cu el in romania..eu am luat cu mine:
- patut de voiaj (noi nu putem sa dormim cu el in pat )
- jucari
- medicamente (sunt sigura ca poti sa iesi din tara cu medicamente, pe noi nu ne-au intrebat la vama niciodata daca avem medicamente)
- caruciorul (EU nu plec niciunde fara el, chiar daca ia mult loc in portbagaj)
- crema de soare factor 50
- pampersi care se pot baga in apa (nu stiu cum e in franta, dar aici nu prea ai voie sa lasi copiii fara nimic pe ei, din pacate din cauza perversilor )
- babyphone (EU iar nu plec niciunde fara el, asa nu tre sa stau cu urechile ciulite daca sa trezit sau nu)
-lapte praf, nu mai stiu daca antonia bea lapte praf sau lapte de vaca deja, dar eu daca plec iau o cutie cu mine, pt ca nu as avea chef sa fug de colo colo sau caut sa vad daca au laptele praf pe care il dau eu..si poate si la cinestie ce pret
- olita
acum nu imi mai vine nimic in gand, dar daca imi mai aduc aminte am sa scriu
alynta27 spune:
LauraO multumesc! Lucrurile vin de la sine! Disponibilitate si vointa sa fie!
POZE
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
IRINA
vam povestit ca sebastian are 3 cupluri de bunici..
mama mea cu sotul ei...tatal meu cu sotia lui..si socrii tatal meu cu sotia lui stau in canada..si astazi a venit postasul cu un pachet mare de la Amazon...am incercat sa conving postasul ca EU nu am comandat nimic..dar pachetul era pe numele meu...il deschid si ce gasesc? cadou pt sebastian de la bunici din canada... nu mi-au spus nimic, pur si simplu au trimis! i-au luat un Bobby - Car porsche http://www.amazon.de/BIG-56343-Bobby-Car-Porsche-rot/dp/B0030NL5Y4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=toys&qid=1274252709&sr=8-1 ..acum parca mia mai trecut supararea cu tricicleta
alynta27 spune:
Fain cadoul Laura! Sa o stapaneasca sanatos!
POZE
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
clody vai prin ce ai trecut si tu draga...si eu am impins 2 ore jumate si moasa era tot pe mine si ma apsa pe burta de urlam la ea sa ma lasa in pace..te inteleg perfect prin ce ai trecut!
2 luni dupa nastere am fo la spital sa ma taie si sa ma coase din nou pt ca nu se vindecase cum trebuie..dar uite..eu parca deja am inceput sa uit..stiu ca a fo groaznic groaznic..dar sa meritat in orice caz!!!
Relusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre Cezara incearca sa faca si ea cativa pasi, mai greu cu echilibrul. Azi dimineata la 5 am luat-o cu noi in pat si la 7 am cules-o de pe jos, cum s-o fi strecurat de langa noi?! Felicitari!!! Radoze doarme cu noi in pat si aseara a cazut si el, doar ca noi inca nu eram culcati.... Si tot in legatura cu vacanta, de unde luati scutece impermeabile pentru plaja? Al meu sot zice ca nu ne trebuie, dar parca as vrea sa am chiar daca oi mai lasa-o cum am facut-o eu (nuda). eu am luat de la DM au cu 20 de ron 11 bucati sunt de la 7-13 kg.... Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009) |
Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)