LMA : Darius si Matei Mai-Iunie 2009(77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Cris82...cu intarziere iti uram si noi La multi ani!multa sanatate si implinire alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

nicuratze pai am inceput cu dureri la 12 noaptea pe la 3 nu mai puteam sta erau la 15 minute la 4 m-am internat in spital la 5 deja respiram ca sa nu urlu la 7.30 mi-a rupt apa doctorita fara sa imi faca eco si de atunci pana la 12 ziua am urlat cu amandoi pumnii in gura si cu lacrimi si cu multe in gand si am impins 2 ore jumate deci uracat pe masa si impins razvan avea cordonul in jurul gatului dar era prea scurt si il tragea inapoi asa ca impinsul meu era frectie mi s-au spart vase de sange la ochi m-am rupt inauntru si taiata afara de si acum am sensibilitate acolo si i-au rupt si clavicula lui razvan caci atunci cand i-a iesit capul era vanat si i-au taiat cordonullanga gat si l-au tras repede afara ce mai am avut o experienta dar rezultatul a mai domolit din nici nu stiu cum sa ma exprim eram pregatita de durere dar nu asa cu indiferenta din jur nu stiu daca maintelegeti nu vreau sa dau impresia de alintata dar nu am vazut vointa de a incerca sa alini un pic din rica si durere din partea medicului

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Clody a fost de groaza prin ce ai trecut! Mi se pare lipsa de profesionalism din partea medicului! Mie inainte de ambele nasteri mi s-a facut ecografie! Bine la mine au fost oarecum asezate lucrurile ca am avut sarcini induse, copii mei s-au lasat "chemati"! Mi mi-a rupt apa la o anumita dilatatie si nu mica! Mi-a spus ca face asa sa ma dilat mai repede si asa a fost! A grabit nasterea! Am avut o comunicare foarte buna cu doctorita! Imi spunea fiecare pas care il face, inclusiv cand m-au apasat pe burta sa-mi scoata placenta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

alynta e mare lucru sa ti se dea incredere in tine si mai ales sa simti dedicare si interes pt viata ta... am uitat sa precizez ca cele doua ore in care am impins am avut si o infirmiera mare care se urca cu cotul pe coastele mele si se lasa cu toata greutatea ei exact pe ficat astfel incat nici la doua luni dupa nastere nu puteam respira ca lumea aaa si cusutul inauntru si afara a durat 1.5 ore pe viu

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

De goaza Clody! O experienta urata a avut si o colega de facultate din Botosani! Medicul ei era "putin" baut si tremura din toate balamalele! S-0a rupt urat si l-a rugat pe medic sa lase asistenta sa o coase....pe viu! Era asa timorata si ma intreba daca pe mine m-a durut! Am cascat niste ochi la ea! Eu dupa ce l-au scos pe David vorbeam la telefon si placenta era inca in mine! Ma lasase sa se relaxeze uterul! Si dupa ce a iesit si ea si m-a cusut nu m-a durut!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Beca dar voi parca ati mai avut un accident cu ferul varsat pe jos,nu?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Alina de fapt au fost 3 ore si 20 min, da am fost o fericita , eu m-am dus la control la 37s si aveam deja dilatatie 2 dupa ce mi-a rupt apa am nascut imediat, am avut noroc, sper sa fie la fel si la BB2

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

AM IMPLINIT 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Clody
Ioana, pai de aia n-are pofta de mancare, eu cand au ai mei muci nici nu ma stresez, ca stiu ca-s mofturosi. chestii mai uscate nu vrea (paine, paste fara sos etc)?
si cam asa merge N:
http://apha.shutterfly.com/14431

Mergi la inceput

Philip ce scumpel e! Mi-=a placut body-ul! Cate grade sunt la voi?! Pare cald!
Matei mananca paine si pufuleti zilele astea! beca deci nu esti singura cu pui nemancacios!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alynta, avem 25 de grade acum. hahaha, si eu radeam de camasa lui de noapte, e un body pe care l-am pastrat de la Philip si e evident mare dar e excelent de sters podelele prin casa

Mergi la inceput