Epilepsie (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata,

Multumesc mult ptr urarile de bine!! Va invit la o cafeluta in dimineata asta!!
Eu nu am petrecut deloc, au fost doar sora mea si mama la mine si am stat la povesti un pic. Mama a ramas si astazi la mine asa ca copiii mei sunt fericiti iar eu pot sa imi vad de proiectele ptr facultate. De saptamana viitoare incepe sesiunea.
Vio scriai cu cateva pagini in urma ca ce tanara sunt daca sunt studenta!! Nu e chiar asa, am 34 de ani dar cum aveam o diploma in litere iar acum lucrez in domeniul economic am zis ca nu e rau sa am si studii in acest domeniu. M-am inscris la facultate cand eram insarcinata gandindu-ma ca oricum stau cu bebe acasa si o sa am mult timp liber.Daca as fi stiut ce curs va lua viata mea nu as fi facut-o dar acum trebuie sa merg inainte si sa termin ce am inceput.
Am mare noroc de mama si de sora mea care ma ajuta cu Stefanutz in special. Si Irina este foarte atasata de mama ptr ca in casa ei s-a nascut si a crescut pana la 3 ani cand ne-am mutat in casa noastra.Ea abia asteapta week-endul sa mearga si sa doarma la bunici.
Catalina - mult noroc cu ambele diete si sanatate lui Robi. Am vorbit cu mama lui Filip care iti transmite salutari. Filip e un pic mai linistit acasa, e fericit ca a scapat de spital.
Stefanut doarme cate 2 ore la pranz dar noaptea se trezeste cel putin o data si sta treaz cate 1-2 ore. Nu plange niciodata noaptea, se joaca, se ridica in fundulet si priveste peste tot dar ptr mine este obositor. Cat despre somnul de pranz, intr-adevar cred ca activitatea creierului este haotica in timpul somnului ptr ca de fiecare data dupa ce adoarme misca manutele, picioarele, cateodata si capusorul ii tremura fin. Asta pana adoarme bine, cam dupa 15-20 minute de somn se linisteste.
Ptr somnul de noapte nu i-am mai dat alte medicamente ptr ca deja ia 2 anticonvulsivante care in mod normal ar trebui sa il faca sa doarma bine.
la toata lumea si un week-end placut in ciuda vremii de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vio_irina spune:

Stefanut,merci de cafeluta!
34 ani este o varsta frumoasa,tot tanara esti iar vis-a vis de studii nu trebuie sa regreti nimic,e f.f.bine ca atentia ta e focusata si pe altceva,copiii tai sunt/vor fi mandri de mamica lor cu dubla calificare iar domeniul economic este mai rentabil si de viitor.
Iti doresc sa treci cu bine sesiunea si sa ai o vara linistita!
Si Irina are aceleasi manifestari descrise de tine, in timpul somnului iar la trezire a inceput sa faca niste chestii care m-au daramat in ultimul timp,am sunat la Buc. si cred ca urmeaza o internare dar dupa perioada de recuperare.
si sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

eu am 25 de ani sunt o copila mamicutza

stefanut, trebuia sa petreci mai uitai si tu de necazuri, eu am petrecut de ziua mea, am fost la club...cu robi dupa mine mi-a fost jale sa-l las acasa, am stat vreo 10 minute cat am baut ceva cald rapid si am iesit afara...nu radeti fetelor, pentru mine asta e distractie
ma bucur de filip ca e mai bine, are mama lui grija de el mititelul

babette daca ar fi premiile oscar pt bunici sigur l-ai lua, esti grozava, sper sa ajung si eu la fel de inteleapta ca tine

nana ce mai face fluturasul?

vio sper sa fiti mai bine si sa scapati de recuperari si de spitale

monalac multa sanatate

doina m-am apucat de copiat toate informatiile de dieta de pe net pe caiet, am scris frumos, subliniat, liniat toate sunt bune la noi, sotul imi zice ca vorbesc noaptea prin somn "asa, si cate grame de unt imi mai trebe " is obsedata. robi e bine, incepe sa-si revina cu energia, nu mai doarme asa de mult.te pupam

o zi frumoasa fetelor!

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Cata,esti o mamica tanara si frumoasa,musai sa-i faci niste frati si surori lui Robi,tare drag mi-e de tine pentru modul pozitiv in care vezi lucrurile,mod care e mai presus decat toate tratamentele si terapiile din lume.

Noi am scos-o pe Irina la aer ,la 30 km departare, intr-o zona montana superba,dar n-am stat prea mult ca s-au adunat niste nori si a inceput sa ploua cu galeata,abia vedeam drumul la intoarcere.

Mergi la inceput

vio multumesc
naspa vreme ti-ai ales sa mergeti pe munte sa stii ca e foarte bine sa mergi la aer curat, medicii lui robi din italia aia cu terapia hiperbara ne-au recomandat sa mergem pe munte la inaltimi cat mai mari unde e presiune in aer si e concentratie mare de oxigen
noi desi locuim sub munte practic nu am fost deloc cu robi in excursie sa stam o zi sau doua o sa ma gandesc si eu serios la asta
ca sa nu mai zic ca nu am urcat niciodata in viata mea muntele Ceahlau care se vede de pe geamul meu, vine lumea din toata lumea sa vada muntele si eu care stau sub el nu am urcat niciodata
mi-ai dat o idee buna pt weekendul viitor, sper sa fie soare

va pup fetelor noapte buna

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

ah, era sa uit, nu va mai povestesc de intamplarea cu vecina de pe scara mea care ii tine dieta cetogenica fetitei(nici nu stiam ca are copii, nu am vazut niciodata fetita si nu stiu cati ani are) la recomandarea unui medic englez si nu e "deschisa" la conversatii, mi-a trantit ceva de genul "fiecare cu copilul lui"
ba sa va povestesc sa deschideti si voi ochii ce oameni sunt in Romania. m-am dus la farmacie dupa comanda de siropul cu carnitina si...surpriza...vine si vecina mea tot dupa sirop de carnitina la farmacista nr 2 si ii zice "mai da-mi si vitamine de-alea fara zahar ca le-am terminat pe ale mele". mi-a mirosit mie a dieta cetogenica si o intreb "ma scuzi, vecino, ce cumperi e cumva pt dieta cetogenica? eu pentru asta le cumpar" si mi-a zis "da, mi-a zis un medic englez sa-i dau fetei mele" ?! am ramas cu ochii cat cepele, deci noi stam pe aceeasi scara, ce-i drept, sunt mutata doar de 2 ani si tot pe drumuri am fost, dar eu nu aveam idee ca ea are copii. inainte sa mai deschid gura sa intreb ceva (gura mea era cascata deja ca ramasesem muta ) imi zice vecina "ei na, fiecare cu ale ei"
m-am gandit si io ca proasta cand am venit acasa ca ar fi bine sa putem vorbi, sa inventam retete, sa ne sfatuim, Doina saraca a venit la spital la noi sa ne incurajeze si sa ne sfatuiasca, dar ea e incuiata rau de tot.
nici mie nu-mi place sa vorbesc cu vecinii mei de boala lui Robi, pentru ca toti sunt sanatosi, dar daca as gasi o mama ca ea care sa simta ce simt si eu as vorbi, asa cum vorbesc cu voi pe forum.
in seara asta am salutat-o si s-a facut ca nu ma aude de parca i-as fi dat in cap

hai ca m-am lungit ma duc la culcare ca ma oftic iar
noapte buna

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Catalina, multa sanatate lui Robi si cat mai multa energie!
Off topic: Vezi ca poti urca foarte usor cu el pe Ceahlau prin Bicazul Ardelean, cu masina, spre schitul din Poiana Stanilelor - puteti lasa masina chiar si mai sus de schit si de acolo mai aveti de urcat pe jos o ora doar pana la Cabana Dochia - traseul e superb si destul de usor, chiar si pt. Robi.

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacioc spune:

Sunt tare suparata,Alex a facut astazi criza dupa criza,niciodata nu a facut asa,imi pusesem mari sperante in Sabril,dar acum sunt tare dezamagita.A trebuit sa ii dau 3 Desitine , a dormit putin si cand s-a trezit era tare speriat,sunt ingrizita ca nu a facut niciodata asa.Acum doarme si am venit sa imi spun oful,sunt fffff.suparata

Mergi la inceput

Cata,ai treptate,urata vreme,noua de fapt ne mirosise a evadare ca stiam prognoza ,de obicei urcam cu Irina pe Muntele Rosu(o raritate in tara si Europa),dar drumul nu a fost reparat de 20 de ani de pe vremea raposatului iar ieri nu mai avea sens sa mergem si sa omoram masina degeaba pana acolo,am oprit in alta parte si am respirat aer curat pana a inceput sa picure.
Interesant ce mi-ai spus referitor la recomandarea pentru inaltimi,nu stiam,noi incercam sa-i oferim Irinei o viata cat mai sanatoasa,hrana,aer curat si de-aia ma gandeam ca la inaltimi nu ajunge poluarea asta pacatoasa.

Cat despre vecina ta ,cine stie Cata,poate suferinta a facut-o asa padureata,sau poate fetita este intr-o stare f. grava si a evitat sa-ti povesteasca nestiind ca si baietelul tau are o problema de sanatate,de altfel Robi nu arata deloc a copil bolnavior si de aici frustrarea aia de ne-ncearca si pe noi atunci cand vedem copii sanatosi.I-ar prinde tare bine sa vorbeasca cu tine,poate o va face daca va mai intalniti.
Sanatate multa tie si lui Robi!

Va doresc o duminica frumoasa la toata lumea!

Mergi la inceput

Ioana,draga mea ,acum am citit mesajul tau,imi pare rau de ce vi sa intampla,sunt alaturi de tine,,stiu ce inseamna ca nici noi nu traversam o perioada prea buna,hai sa fim puternice si alaturi de puiutii nostri.
Va doresc din suflet sanatate,sa nu mai faca Alex crize,Domnul sa fie cu voi!

Mergi la inceput