In viata trebuie sa stii cand sa spui NU?
Nici nu stiu cum a inceput totul! Abia imi instalasem netul si vroiam si eu sa socializez sau macar sa mai cunosc persoane noi, de sex masculin. Eu nu prea ieseam din casa,fata mea de atunci 11 ani nu ma mai vroia tot timpul in jurul ei,asa ca am decis sa intru pe un site de matrimoniale. La catva timp am acceptat sa ies cu un barbat. Toate bune si frumoase, excursiila munte, iesiri in oras, la restaurante la majoritatea participand si fiica mea. In timp a inceput sa-mi placa, chiar daca nu este fat frumos, dar este uns cu prea multe alifii, stie sa spuna unei femei ceea ce vrea sa auda,pe scurt m-am indragostit. El cu experienta pe care o avea a stiut ca asa se va intampla, am descoperit intre timp ca nu este divortat cum imi spusese la inceput,dar la fiecare discutie provocata de mine imi promite ca o va rezolva si ne va fii bine impreuna. Ma minte in continuare, trec usor peste foarte multe, nu stiu ce vreau, cand nu este langa mine simt ca se naruie pamantul, cand este totul e perfect. As vrea sa rezolv problema dar nu stiu cum, nu stiu e dragoste bolnava, posesiune dusa la prostie?
Raspunsuri
Rufus spune:
Dupa cum ti-am mai spus la celalalt subiect al tau, faci o greseala. Ai intrat fara stiinta ta, acum ti-e greu sa iesi. Este evident ca esti folosita de un om care-si traieste viata asa cum vrea el. Problema ta este ca nu te impaci cu acest statut (si ai dreptate), asa ca nu numai ca nu ai vreun viitor cu acel om, dar te mai si chinui (cu mici exceptii) in aceasta relatie. Evident, daca vreodata va fi al tau, vei sti intotdeauna ca n-are nici o greata sa-si insele partenera.
Daca mai pui la socoteala faptul ca nu oferi vreun exemplu fetei tale, e clar ca nu procedezi corect fata de nici o persoana din aceasta ecuatie.
Sper sa gasesti puterea de a face asa cum va fi bine pentru toti.
PS: O buna prietena, desprinsa dintr-o casatorie lunga si ingrozitoare, s-a indragostit de un tip insurat. Evident, pe cale de a divorta...cu un copil de care nu-l leaga nimic...
Acum ea este insarcinata, iar el a descoperit ca are si nevasta si copil, nu poate sa le dea cu piciorul asa, dintr-o data...mai cere timp, sa-si rezolve situatia.
Iar eu ma gandesc: inca un copil se va naste si va creste fara tata...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008