Licurici de ianuarie - februarie 2009 (105)
Raspunsuri - Pagina 21
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Am pus muuulte poze, facute la inceputul lunii aici puteti vedea ce copil hotarat am |

super tare poza asta...mortala de-a dreptul ...
sugubeataCrisspy,
fericita de
Razvi
bebelusi spune:
Naty ai niste fete frumoase....sper sa imi dea si mie DD una.
Vladut este tot mai jucaus, rade toata ziua, colinda toata casa, cand e la curte si el e numai dupa gaini sipui, ii place la nebunie libertatea. E foarte foarte vorbaret, si sunt incantata sa il aud cand deshide gurita
Mie imi e rau catre seara, imi vien sa vomit is imi e ameteala
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 7+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
crisspy, patricia 
Eu plec, ma duc cu Ioana la spectacol la Frumoasa din Padurea Adormita, baletul din Kiev.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Carmen_Marieta spune:
Patricia si mie imi este rau seara, este de la oboseala....
Va pup, plec acasa...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
iuliacris spune:
Carmen, Bebelusi distractie placuta cu greatza
!Lasa ca merita!
Naty, supeeerbe fetele! Nadi e pe zi ce trece tot mai frumoasa!
Aresa, ti-am admirat si eu crocodilul pe FB, pai hai trimite-l la noi, ca pe-aici nu prea gaseste tocuri
, la altele e liber...
Vineri finalizam si noi hartiile cu casa si intram in posesie, urmeaza balamucul cu curatenia si mutatul, distractie maxima...aseara ma apuca tristetea ca n-o sa ma mai plimb prin neighborhoodul asta, care e tare fain si nici n-o sa mai am mall-ul la 3 minute, oh, well...macar dupa apartament nu-mi pare rau.
Avem si noi pozici noi http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Mai2010#5474884097864067458
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
sdcristian spune:
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/1%20an%204%20luni/?action=view¤t=100_2258.flv
crisspy spune:
Carla ca de obicei un deliciu 

Si Carol dansatorul scump foc 

Razvi al meu a adormit azi la pranz pe jos...si-a tras perna din pat, s-a pus pe jos si baga somnic 

...deci se poate si fara leganat, poate scapam si noi de leganatul de peste zi 
Crisspy,
fericita de
Razvi

pe cat puteti!!