Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
racusor2010 spune:
ariana, dar tu mai iei tratament? de la ce ai avut contractiile astea?

Bulina
32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
florentina, o saptamana usoara!! 
Bulina
32+ cu
poznas
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 florentina, o saptamana usoara!! ![]() Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
racusor

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 25+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
Ariana1 spune:
Racusor, eu iau tratament mereu, cu toate astea am si dureri si contractii. Pe langa no spa si scobutil, iau 4 gynipral pe zi. Dar tot am. Mai am cate o zi doua cand ma simt mai bine, dar saptamanal ma confrunt cu situatii din astea. Si daca bebe e agitat, sunt terminata, contractii peste contractii.
Ariana1
33
- Stefan Calin
bamboletta spune:
Neata 
Va invit la o portie de laptic cu cereale 
Astazi am fost harnica
m-am trezit la 7.30(de obicei era 10.30)
,am schimbat deja lenjeria,spalat vase,am pus de facut paine,aranjat prin casa
am luat-o de luni dimineata ![]()
Carla-si eu tot ca o babuta ma simt..cand ma intorc de pe o parte pe alta mereu suspin si oftez
,la kg ma apropii si eu de 10
dar inca ma incadrez in tabelul de kg
deci tot e bine 
Racusor-e bine acum printesa a plecat la gradinita ![]()
Ariana-vb cu delfinasul sa stea cumintel pana la termen 
Am inceput sa pregatesc si eu lucrurile pt spital..mi-am luat 2 camasi de noapte pt.alaptat au model o barza cu bebe in cioc
,am mai luat garmastan crema,comprese sterile,vata buna am luat de la sensiblu..pachet cu albastru mare..si cam atat deocamdata 
o saptamana frumoasa va doresc...fara contractii 
Bamboletta
25+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
racusor2010 spune:
ariana, asta am observat si eu, ca daca bebe e agitat, contractie dupa contractie...
doar ca el a devenit mai somnoros in ultimele zile...
dar cand ai contractiile astea nu esti si tu agitata? eu asta am observat cand am facut cele 2 zile cu contractii acasa, ca devenisem agitata si cu fiecare contractie deveneam si mai agitata...cerc vicios...
si ca mi se intampla cand eram obosita...dupa drumul la doctor, cand a stat mama toata ziua pe capul meu....
dar daca ma linisteam eu, treceau si contractiile...de linistit, ce sa zic, numa cu vorba buna a sotului a mers...
dar diazepam ei? poate te-ar ajuta in momentele alea, ca sa treaca mai repede...
off...

sa stii ca la 34 saptamani bebe e complet dezvoltat...la noi e primul prag pe care speram sa il castigam...dar mai avem 10 zile pana atunci
multa sanatate si bunul Dumnezeu sa aibe grija de voi sa ajungeti cu bine la termen!!!
Bulina
32+ cu
poznas
ooana spune:
Neata 
sa aveti partea de o saptamana usoara ![]()
...pentru mine este ultima saptamana la servici
...dupa care intru in concediu de odihna ![]()
| citat din mesajul lui bamboletta burtica e bine creste bebe miscaret face tumbe ![]() am pus cateva poze noi cu burtica pe picassa...si aici poze cu ce am luat pt bebe |
frumoase lucruri
...vad ca sunteti echipati cam cu tot ce trebuie Oana
32+ AMR 7- Matei
crispro spune:
Neatza, burtici! Tot mai greu cu somnul, vad. Asa si la mine, de abia ma intorc de pe o parte pe alta, ma loveste bebe oricum stau, cred ca il apas un pic. Of!!! Cred ca am contractii dureroase - de vreo 2 zile ma apuca dureri de burta si spate, ca si cele din perioada menstruatiei, fara nici o intarire de burtica. Doar ca e o durere atat de horror, ca sunt toata apa in gura si pe spate. Intr-un minut, 2, ma lasa. Dar apar cam frecvent, cam in fiecare ora... Nu vreau!!! Of, astazi vreau sa imi pregatesc tot bagajul de spital, ca tare m-am speriat in weekend cu durerile astea. Va pup! 
Cristina
31+ cu 
Ariana1 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 ariana, asta am observat si eu, ca daca bebe e agitat, contractie dupa contractie... doar ca el a devenit mai somnoros in ultimele zile... dar cand ai contractiile astea nu esti si tu agitata? eu asta am observat cand am facut cele 2 zile cu contractii acasa, ca devenisem agitata si cu fiecare contractie deveneam si mai agitata...cerc vicios... si ca mi se intampla cand eram obosita...dupa drumul la doctor, cand a stat mama toata ziua pe capul meu.... dar daca ma linisteam eu, treceau si contractiile...de linistit, ce sa zic, numa cu vorba buna a sotului a mers... dar diazepam ei? poate te-ar ajuta in momentele alea, ca sa treaca mai repede... off... ![]() ![]() sa stii ca la 34 saptamani bebe e complet dezvoltat...la noi e primul prag pe care speram sa il castigam...dar mai avem 10 zile pana atuncimulta sanatate si bunul Dumnezeu sa aibe grija de voi sa ajungeti cu bine la termen!!! Bulina 32+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Diazepam nu am luat, nu ma lasa sotul, el nu e de acord sa iau altceva decat ce imi da doctorul. Em am mai facut si injectabil no spa cu scobitil, cand mai aveam dureri, dar aseara luasem pastile si nu am vrut sa sar calul. Si am fundul varza la cate am facut. Eu dureri de burtica am cam avut toata sarcina pana acum, iar no spa cu scobutil iau de prin luna a doua. Cred ca nici nu isi mai fac efectul.
La mine bebe e foarte agitat, asa mi se pare, ma loveste tare, si tot jos, ca daca ar sta mai sus nu cred ca ar fi asa rau. Dar jos cand loveste, sunt terminata. Si e putin probabil sa se mai mute sus. Cred ca sarcina deja e pozitionata, jos, din pacate.
Chiar si acum, e acolo jos si ma impinge.
Incerc sa gasesc partea pozitiva in toata povestea asta si imi zic ca voi naste usor, ca e bebe jos, am col scurt, el tot loveste acolo....
Dar... nu acum.
Cu agitatia, nu stiu ce sa zic, am incercat pe cat am putut, de cand am plecat din spital, sa imi impun singura ca totul e bine, sa nu imi fac griji, dar cand ma apuca durerile astea si contractile se duce pe apa sambetei tot optimismul meu.
Ariana1
33
- Stefan Calin
Ariana1 spune:
Cred ca e momentul sa imi pregatesc si eu bagajul de spital, ca nu se stie cand ma apuca. Am tot evitat sa iau ce imi trebuie pt. mine si bebe, dar se pare ca bebe e cam nerabdator
.
Ariana1
33
- Stefan Calin