Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 4

ana_o spune:
ana_o spune:
 Buna dimineata! De cateva zile sunt foarte fericita si vreau sa impart din sentimente...vrea cineva? 
Cafea? Cirese? Branza si macaroane cu branza? 
Ana 15
15

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 simona-maris eu merg la dr. ROtaru.
dc vrei poti sa te ajut cu ceva detalii. dc ai nevoie.
din cate stiu martea nu cred k e la spital. ai vb cu el?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!  
 In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!  
 In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!  
 In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!  
 In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! 
 Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!  
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  7+
 7+

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 simona la tine colul s-a scurtat sau anatomic la tine este scurt??
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
 14+
 14+ 

mirunam spune:
mirunam spune:

Matiz, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos.
Fetelor ce inseamna daca pulseaza burtica??? Nu pulseaza oricum? ... dilema zilei 
Si cum ati ajuns repede la mancare... azi am in meniu: crema de frunze de ridichie, vinete la cuptor si aripioare de pui cu rosii si salvie la cuptor ...ultimele le pap ca pe medicamente.
...ultimele le pap ca pe medicamente.
MIRUNA cu Alexandru  si Bebe 2 14 +
 si Bebe 2 14 + 

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 daca pulseaza burtica inseamna ca esti vie  ..la toata lumea pulseaza burta ..banuiesc ca e o artera care trece pe acolo
..la toata lumea pulseaza burta ..banuiesc ca e o artera care trece pe acolo
si
 14+
 14+ 

matiz spune:
matiz spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui douradoudou hello..bine ai venit matiz..ai grija alea par contractii mai ales ca vin in valuri..mai bine intreaba medicul..mda fetelor nu a fost actiune deloc in weekend..cand am vazut ca nu am cu cine sa vb nu am mai intrat..pt cine are pofta eu impart cu voi: paine neagra cu seminte si brie si ceai. Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si  13+ | 
Pai asa cred si si eu din moment ce atunci cand sunt linistita nu mai simt nimic.Am sa-i explic si doctoritei exact asa ca sa vad si parerea ei.
Iza,mami lui Mati

http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre

ukume24 spune:
ukume24 spune:
 Buna dimineata dragele mele,
Long time no see . la multi ani pentru sarbatoritele din timpul weekendului.
. la multi ani pentru sarbatoritele din timpul weekendului.
Doura hai cu retetele, nu de alta dar nu mi-a mai facut nimeni pofta in weekend.
Ana ai si un motiv anume pentru care esti fericita? wanna share??
Eu am avut un weekend foarte plin, sambata am facut curat dupa acre am fost la niste prieteni in apropierea Clujului la casa si am stat pana duminica dimineata. Ne-am intors repejor acasuca si am plecat la bunica sotului meu care sta in judetul Alba. Ne-am intors aseara epuizati dar fericiti ca am avut un weekend tare dragut.
va puuuuup 10+
 10+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

MSymo spune:
MSymo spune:
 Buna dimineata!
Ana_o.....hai, ce mai astepti???? Oricum eram sigura in ceea ce te priveste ca vor veni vestile bune cat de curand....hahaha!
Mirunam, doamne ajuta (glumesc) ca mai sunt si altii ca mine! Burtica pulseaza, fie este cordonelul, fie chiar bebe se simte, depinde de organism. Cu putina pricepere ....poti sa iei pulsul.
Stai linistita, nu mai stresa bebelusul (eu vorbesc care faceam 13-14 sapt trecuta)!
Mai am 5 zile si merg la eco, abia astept. Insa...secretia mea, ma termina nervos, de ieri a devenit galbena si mai grunjoasa (nu stiu daca e un termen f clar, dar am zis ca poate mai sunt fete la micul dejun si sa nu folosesc ceva din termenii culinari). Folosesc ceai de galbenele de cateva zile, dar nimic....ba chiar am niste usturimi. Acum 3 sapt am facut toate analizele, iar o iau de la capat? L-as suna pe doctor sa-i spun, dar mi-e cam jena sa-l deranjez pt atata lucru.
Sa aveti o zi buna! 
Symo  16+
 16+ 

douradoudou spune:
douradoudou spune:
 symo  ce descrii tu acolo cred ca este o infectie..mai bine "deranjeaza" doctorul
si
 14+
 14+ 

matiz spune:
matiz spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mirunam Matiz, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos. Fetelor ce inseamna daca pulseaza burtica??? Nu pulseaza oricum? ... dilema zilei  Si cum ati ajuns repede la mancare... azi am in meniu: crema de frunze de ridichie, vinete la cuptor si aripioare de pui cu rosii si salvie la cuptor  ...ultimele le pap ca pe medicamente. MIRUNA cu Alexandru  si Bebe 2 14 + | 
Multume4sc Miruna si tiela fel.Mama ce pofta mi-ai facut cumeniul tau...da cum aia crema de frunze deridiche canu am auzit in viata mea de o asemenea reteta.e buna?

Iza,mami lui Mati

http://b4.lilypie.com/yUOBp3.png
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre