Rugaciune colectiva - SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc, miriliuta. ei au rude in munchen, pe care se pot baza. luni pleaca. le-am gasit acum zbor, maine le transmit.

multumesc, mona.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Din pacate, vestile obtinute la Salzburg sunt foarte proaste. Siluan are ciroza avansata, atrezie de cai biliare, necesita urgent transplant. Parintii au fost trimisi la clinica din Innsbruck, directorul spitalului de la Salzburg incearca sa le obtina acceptul acolo, caci daca transplantul nu are sanse, nu va fi acceptat. Sa ne rugam impreuna sa fie acceptat puiul la Innsbruck si sa existe compatibilitate cu parintii, ca unul din ei sa poata fi donator.

DOAMNE AJUTA-L PE SILUAN!!! DOAMNE AJUTA-I PE SIMONA SI PE GEORGE SA FIE COMPATIBILI CU BEBE!

dovezile medicale le vom obtine cel mai probabil saptamana viitoare, pana atunci, noi randunicile si fetele de la alte cluburi de scutece, am inceput sa donam banuti, fiecare cat poate, in contul lui George, banuti care sa ii ajute pentru a putea plati zilele de spitalizare, analize si investigatii pana la transplant (o singura zi de spitalizare, fara alte investigatii, costa 700 euro!).
Daca cineva cred ca poate avea incredere si poate dona ceva, pana vom veni cu dovezile medicale, datele conturilor sunt afisate aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154654&whichpage=1

si vor fi afisate in continuare pe prima pagina a subiectului nostru de la puiuti de randunici.

in continuare vom face un site, vom atasa actele medicale, poze, povestea si ... cu Dumnezeu inainte, caci la el ne e speranta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Doamne ajuta sa fie compatibili! Doamne da-le putere si rabdare si micutului Siluan si parintilor lui si ajuta-le sa treaca prin toate cu bine!

Sfinte Siluan, ajuta-l pe cel care-ti poarta numele, roaga-l pe bunul D-zeu pentru vindecarea lui!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Doamne ajuta pentru Micul Siluan! Sfinte Nectarie, Sfinte Stelian, Sfintii Doctori Cosma si Damian, ajutati-l pe acest mic suflet sa fie operat si sa se insanatoseasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elitasweet spune:

Doamne,cred ca bietii oameni sunt disperati...Sa-i ajute Dumnezeu si Maica Domnului pe micut si familia lui...Sa lucreze duhul sfant prin mainile si gandul medicilor .Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Doamne ajuta acest biet copilas care nu merita sa sufere atat sa fie operat si sa se faca bine

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Dumnezeu sa il ajute pe micutul Siluan sa reziste pentru transplant si sa fie unul din parinti compatibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Doamne ajuta-l pe micul Siluan!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Sa dea Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sf. Siluan Athonitul, Sf. Nectarie si Toti Sfintii sa se vindece cu bine bebe Siluan !
Sa le dea Dumnezeu putere si sanatate parintilor greu incercati !
Doamne ajuta !

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Doamne, ajuta-l pe Siluan sa se faca bine!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput