Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (18)
Raspunsuri - Pagina 22
felicia74 spune:
Mai, mi se pare mie, sau numai rezervarile prin agentia G. au fost cu probleme?
ceciliaL noi am cheltuit 250 leva (circa 120 euro), suma in care au intrat si 2 vignete de 7 zile, ceva benzina si cadouri (dulceturi si cosmetice ptr rude). A, si 2 prostioare ptr Ilinca si un parfum de trandafiri ptr mine. Insa poti chetui si mai putin.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
bumbacel spune:
Buna,
aveti idee, in zona Albena, Varna, de restaurante la care se poate manca decent (mancare buna, atmosfera faina)? Eventual cu loc de joaca pentru copii, sau in zone accesibile familiilor cu copii (nu in starda sau pe faleze inalte). Multumesc!
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicia74 Mai, mi se pare mie, sau numai rezervarile prin agentia G. au fost cu probleme? ceciliaL noi am cheltuit 250 leva (circa 120 euro), suma in care au intrat si 2 vignete de 7 zile, ceva benzina si cadouri (dulceturi si cosmetice ptr rude). A, si 2 prostioare ptr Ilinca si un parfum de trandafiri ptr mine. Insa poti chetui si mai putin. Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005) pesimistul este un optimist bine informat. |
multumesc, am schimbat 200leva sa avem la noi, oricum daca vreau sa cumpar ceva voi platii cu cardul daca merge sau euro, nu am de gand sa cheltui, dar voiam sa stiu asa orientativ....la ce sa ma astept.
aaaaaaaaa poti sa-mi spui, te rog, pe ce ruta ati plecat si cat ati facut?
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
alikamatei96 spune:
chiar nu pleaca nimeni spre litoralul bulgaresc sambata dimineata ?poate mergem impreunaastept mesaje noi mergem in sunny beach
baby_boy spune:
Cecilia si noi am schimbat foarte putin leva..sa avem de vignette si ceva marunt. Am platit cu cardul..si am iesit foarteee bine la 2.2 lei leva.