Nasterea la Medlife (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui e_cami

Buna dimineata!
Azi ma duc la Pelinescu, nu stiu daca-mi va face si eco sau numai control sau consult (apropos, care o fi diferenta, in afara de pret, voi stiti?).Am niste emotii...m-am trezit la 6 si ma tot gandesc...sper sa fie totul bine.
Revin cu info diseara sau maine dimi.

Neata! ZOE FII BARBATA !
Consultul insemana o discutie despre simptome, medicatie, etc si o eco 2d scurta (cel putin la Parfene asa e), ca sa vada dr. ce si cum.
Controlul inseamna.... control pe masa.
Nu stiu ce-ti face tie dar asta e diferenta dintre cele 2 notiuni.
Asteptam detalii si tinem pumnii.

_
2 in 1 cu bebe (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Cami, succes azi, tinem pumnii si sa revii cu vesti bune:)
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

acelasi stres cu dezbracatu il aveam si eu.
din pacate da, esti dezbracata de tot cand te pun pe masa sa iti faca anestezia si ramai goala ceva timp pana te dezinfecteaza etc..asta e, pana la urma cati vad ei..Erau numai femei la mine in afara de dr meu..deci va dati seama ce rusine pe capul meu dar a trecut.
Totul este f bine, stati linistite. Voi ce pachet de nastere alegeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Bubante,Alina, multam mult pt incurajari.

Intre timp am sunat la Medlife sa vad care e diferenta (pt ca ma gandeam sa nu cumuleze controlul cu consultatia) si mi-a spus:
- consultatie este pt prima data = 190 ron
- control incepand cu a doua oara, cu conditia sa nu fi trecut mai mult de 30 zile de la consultatie = 100 ron

Acum o sa vad ce o sa-mi faca si va dau detalii.

Oana, eu ma gandisem sa aleg pachetul silver si sa fac analizele suplimentare pt bebe, dar inca nu sunt f bine documentata. As fi vrut cu celule stem sa ajung in jur de 100 mil. Dar daca ma mai gandesc si la analizele suplimentare pt bebe, sare cu totul cam la 120 mil. Inca nu sunt hotarata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui OanaMar

acelasi stres cu dezbracatu il aveam si eu.
din pacate da, esti dezbracata de tot cand te pun pe masa sa iti faca anestezia si ramai goala ceva timp pana te dezinfecteaza etc..asta e, pana la urma cati vad ei..Erau numai femei la mine in afara de dr meu..deci va dati seama ce rusine pe capul meu dar a trecut.
Totul este f bine, stati linistite. Voi ce pachet de nastere alegeti?

As alege Gold... O sa vedem. Inca nu m-am hotarat. Sincera sa fiu, sunt multumita sa stiu ca voi fi tratata omeneste. N-am fost in viata mea in spital si poate si de aici teama.

_
2 in 1 cu bebe (19+)

Mergi la inceput

Buna fetele,
Am venit de la consult, am stat de vorba o gramada si am aflat:

- ei primesc de la 36 saptamani (din motivele expuse in paginile anterioare - costuri ingrijire prematuri extrem de mari)
- in cazul in care nasc prematur ma va trimite la Polizu sau Filantropia (sper sa nu fie cazul!!!!)

A zis prof ca sunt ok, ca nu am multe kg luate, ca trebuie sa fac o dozare de anticorpi (eu am grupa 01, sotul ABIV),l-a ascultat pe bebe cu palnia si ca cezariana ar vrea sa mi-o faca pe 30 august.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui e_cami

Buna fetele,
Am venit de la consult, am stat de vorba o gramada si am aflat:

- ei primesc de la 36 saptamani (din motivele expuse in paginile anterioare - costuri ingrijire prematuri extrem de mari)
- in cazul in care nasc prematur ma va trimite la Polizu sau Filantropia (sper sa nu fie cazul!!!!)

A zis prof ca sunt ok, ca nu am multe kg luate, ca trebuie sa fac o dozare de anticorpi (eu am grupa 01, sotul ABIV),l-a ascultat pe bebe cu palnia si ca cezariana ar vrea sa mi-o faca pe 30 august.

Bravo Cami,
Ai vazut ca stai mai linistita acum?
Pe forum putem sa ne imbarbatam oricat dar o discutie cu doctorul lamureste multe aspecte. Acum ca stii ca sunteti bine si tu si bb stai calma ca nu va fi cazul de nastere in alta parte.
Trebuie sa fim optimiste. Probabil ca la urmatorul bb va mai disparea panica (sper din tot sufletul sa ma calmez si eu )

_
2 in 1 cu bebe (19+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Bravo Cami, felicitari ca e totul ok! Ma bucur
Eu ma duc inca si la doctorul la care mergeam inainte, cu care as putea naste la Pantelimon, tocmai din frica asta de nastere prematura. Dar mi-e tare greu, fiecare cu parerile lui despre analize,medicamente, etc...Plus banii dati la consultatii si la unul si la altul.
Si eu as alege pachetul Silver, la fel am calculatsa ajung undeva la 100 mil cu tot cu celule stem. Plus ce o fi peste.
Cami, si eu am facut testarea pt dozare de anticorpi, la 23 de saptamani. Si acum mi-a spus sa o repet (prima data iesise ca nu e envoie de dozare).
Tu cate saptamani ai acum? De ati stabilit deja data cezarienei... Ti-a propus el cezariana sau vrei tu sa faci?

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Am fost acum si mi-am facut dozarea, rezultatul o sa il am luni. Vedem atunci daca au aparut sau nu si daca da, sa vedem ce zice dl prof, daca imi face sau nu vreun vaccin. Inca nu mi-e prea clar cu anticorpii astia ce si cum.

Alina, am discutat despre cezariana si data aproximativa pt ca el va fi in concediu in luna august si atunci ma va urmari altcineva. Se intoarce din concediu pe 30, eu avand DPN 4 septembrie, a zis ca mi-ar face cezariana pe 30. Acum am 26 saptamani, maine implinesc 27.Oricum mai e pana atunci, dar am vrut sa am o idee de cum procedez daca el e in concediu.

Mergi la inceput

Vreuna dintre voi s-a confruntat cu incompatibilitate de risc sanguin? Am tot citi pe net si am vazut ca principalul efect este acela de icter prelungit. Oare dac se intampla asta trebuie sa stea bb mai mult in maternitate? Aveti idee?

Am omis sa va spun ca de ceva vreme am pulsul marit (114-116). Ieri, la control, il aveam 120 si tensiunea 110/16. Asa ca duminica m-am programat la un cardiolog sa vad ce se intampla. Sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput