Nasterea la Medlife (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Bafta Adriana!!!!
Bafta Melania!!!!

Sa dea DD sa decurga totul normal, sa aveti nasteri usoare!

Adriana, probabil esti deja la Medlife.
Melania, poate mai intri sa ne spui ca te-ai mai apropiat cu o zi de marele eveniment!

La ce fel de anestezie v-ati hotarat?

BAFTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Multumesc fetelor. O sa mai intru si maine. Anestezia e rahi. Alta varianta care ar mai fi? Te gandeai la totala? Eu nu vreau totala, ca nu as vrea sa pierd momentul.

Mergi la inceput

Melania,

Ce bine, a mai trecut o zi, mai e maine si gata!!!!

Mergi la Medlife numai cu buletinul, analizele si cosmeticele tale, nu? Tu parca spuneai ca ti-a prescris medicul din saptamana 31 ultrogestan (parca asa ii zice?) tocmai pt a evita nasterea prematura?

Da, ma gandeam la anestezia totala pt ca sunt extrem de panicoasa si sa nu fac altele pe-acolo. Sa vedem ce-mi recomanda si medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Cami,

La 30 de saptamani mi-a zis sa iau Utrogestan si Uscosin zilnic timp de o luna. Nu am luat decat Uscosin (supozitoare) decat cand am mai avut cate-o mica durere. Mie mi s-a parut inutil sa iau Utrogestan atata timp cat n-am avut nici o problema cu sarcina, iar pe prospect am citit ca e recomandat in primul trimestru. Adica mi-a fost mai teama sa-l iau decat sa nu-l iau.

Stai linistita, nu te mai gandi la anestezie...Oricum din cate am inteles ti-e mai rau dupa totala decat dupa asta partiala. Plus ca gandeste-te ca nu-l vezi pe bebe decat a doua zi si pierzi momentul acela "unic"

Mergi la inceput

Mie doctorul mi-a zis sa iau in continuare duphaston, asa ca zilnic iau o pastila si un elevit.

Hotararea cu tipul de anestezie cine o ia? Pacientul, anestezistul sau ginecologul?

De-abia astept sa te intorci acasa sa poti da mai multe detalii. Oricum, fetele care au nascut inaintea ta la Medlife au povestit si ele (tot cu amanunte)cum a decurs. Dar parca de fiecare data mai vrei sa-ti mai confirme cineva ca totul decurge bine, vrei mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1981 spune:

Buna ziua, fetelor si multam tuturor de incurajari!

Melania, nasc maine cu doamna dr. Roxana Constantin.
Interventia era programata pentru data de 28, insa va trebui sa scoatem bebele mai devreme. Se pare ca marele eveniment va fi maine, insa abia in seara asta aflu la ce ora (si nu mai am rabdare, stau ca pe ace). Eu am ales tot pachetul Silver cu doua paturi - poate vom fi colege de "apartament"

Ca sa va faceti o idee - imi vine rau la gandul ca anestezia nu va fi totala (desi e bine, ca asa o vad si eu pe Maria mea). Mi s-a explicat ca asa e mai bine pentru bebe si nu am de gand sa comentez.
Nici faptul ca maine voi "defila" in toata spledoarea de elefantica goala nu imi surade, dar asta e. Ma consoleaza ideea ca dupa ce apare bebelusha si ne pupam voi putea sa dorm pana termina de cusut pe acolo.

Imi tot verific gentuta pentru maine (stiu ca nu voi avea nevoie de tot ce am pus pe acolo, dar nu ma pot abtine). In plus....azi e ziua mamei si eu nu i-am luat nimic, convinsa ca nepoata-sa vine azi. Cand colo, nici vorba, afara ploua, iar eu sunt consemnata la domiciliu

Ca sa inchei in stilu-mi caracteristic MI-E GROAZA DE CEEA CE URMEAZA!!! Am tras ceva cu bebele pana acum si vreau doar sa fie sanatoasa... Doamne ajuta!

Va pup pe toate si va tin la curent!

Mergi la inceput

Adriana,
Multa, multa bafta maine! Peste cateva ore iti vei putea tine in brate fetita!

Mi s-a facut si mie frica cand am citit ca se prefera epidurala, nu anestezie totala. Ti s-a explicat de catre anestezist ca e mai bine pt bebe?

De ce trebuie sa faci cezariana mai devreme?

Mult noroc, sa fie totul bine si sa te intorci sa ne povestesti!

Mergi la inceput

Fetele,
Voi v-ati facut o gentuta pt Medlife??? De ce? Nu ne mai dau ei tot ce trebuie?
Adriana, ce ai in gentuta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Adriana, multa, multa bafta!
Te cred ca ti-e groaza, mie imi e de acum, daca ma gandesc la asta:)
Tinem pumnii sa fie totul bine si asteptam vestile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1981 spune:

Anestezista mi-a spus ca e de preferat sa nu facem anestezie generala deoarece in cazul acesteia au la dispozitie cateva minute pentru a scoate copilul astfel incat sa nu fie afectat deloc de anestezie.
Mi-a spus ca voi simti "ceva", insa nu durere - pur si simplu voi simti ca se umbla pe acolo. Sper sa fie asa cum spunea anestezista.

Trebuie sa facem putin mai devreme cezariana deoarece placenta s-a maturat si daca mai stam mult bebele poate sa fie in pericol.

Tocmai am vorbit cu doamna doctor (care este o scumpica). M-a asigurat ca maine imi vad fetita si mi-a spus ca vrea sa fiu odihnita - stie dansa ce stie . Evident ca nu voi inchide un ochi toata noaptea, am emotii mari. Amuzant este insa ca sotul meu e cel care mai are putin si lesina, asadar maine va fi o zi interesanta

Oricum, am incredere ca totul va fi bine si abia astept sa revin acasa cu bebele si sa va povestesc cum a fost!

Va pup pe toate, merg acum sa-mi calmez sotul din dotare si sa incercam sa ne relaxam putin.

Mergi la inceput