Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *146*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Monica, sa stii ca si eu m-am intrebat daca nu am probleme ca vreau un pic de "detasare temporara" de fiica-mea; dar soacra-mea nu mi-a zis vreodata sa o ia pe cea mica o zi si-o noapte, asa ca am ramas doar cu pacatul in gand si cu sentimentul de vinovatie in avans. Prin iulie incep nunti la care vom merge si poate atunci mai prind si eu liber cu sotul, pana atunci raman o "ne" in 80% de situatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Ioanna81, ai fost cu sora ta? Am vazut fete cunoscute, dar nu stiam de unde le cunosc

nuuuu (nu am o sora, din pacate ) am stat in stanga cum te uiti la minister avand in dotare un carucior grena

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

www.cordcenter.ro/gallery/image/959.html" target="_blank"> UN VOT, VA RUGAM

Sa-l ajutam pe Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Mai, am vazut la Gima, lapte BIO de capra, la cutie de carton de 1/2 l. Costa aproape 10 ron cutia. Eu ii fac zilnic Maiei branzica din 1/2 l lapte. Asta ar insemna 3 mil pe luna. Mda...ce sa mai zic?
N-am gasit nici acum iaurt de capra si de vreo luna tot caut la Mega Image branzica petit suisse si nu mai gasesc. Ati luat-o voi pe toata, ma ?
Am vazut tot la Gima iaurt BIO de vaca.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

hepi, iaurt de capra bio gasesti in cora, andercheser sau asa ceva, e cam 4,5 ron cutia, tot acolo la bio gaseti si lapte de capra 17 ron parca litrul, e super super bun, am luat si eu pt branzica Amei...

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci eu m-am uitat la un film pe HBO la care am bocit de-am rupt.Habar nu am cum s-a numit da mi-a placut, partial m-am regasit in unul din personaje doar ca la ea finalul a fost fericit. Whatever, nu prea era ce-mi trebuia in starea mea blue dar... mi-am varsat lacrimile

SI ba da sunt denaturata ca i-am primis lu mama, adica lu bunica lu bebe ca il recuperez azi la pranz dar pur si simplu n-am avut chef sa ma ridic din pat.

Di ba da, ai mei ar fi mai mult decat bucurosi sa li se umple casa de copilasi. Tatal meu e lesinat dupa ei, asa ca... Da de platit? PLatiti bine? PLec si io prin Fiji, Maldive, ceva? Ca nu dau bunicii asa pe doi lei

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua dragele mele!

Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine si va imbratisez cu mare drag.

Am ajuns acasa, sorry ca nu am raspuns la telefon, dar mandra a adormit in drum spre casa si nu aveam cum sa raspund.

Suntem cat de cat ok, a fost enterocolita spun ei, analizele sunt bune, asteptam si coprocultura, nu avem tratament, doar regim si de rugam la DD sa nu mai vomitam. Chestia nu a fost foarte grava, dar a fost mult accentuata de fitzele ei la mancare si tendinta asta vomitacioasa. Ar trebui sa luam Smecta insa este imposibil, vomita tot. Mai avem inca febra, dar nu mare, luam antitermica doar daca trece de 38.5 si papam lapte fara lactoza, ma rog, vorba vine papam ca nu vrea, dar macar incercam. Conditiile din spital sunt jos palaria si merita fiecare banutz pe care l-am dat, macar simti ca esti tratat omeneste. Cam atat, nu stiu ce mai vroiam sa zic.

Am citit tot, si va pup mult.

Nici mie nu mi-au intrat banii, am suferit un soc azi la receptie la Medlife cand a zis aparatul ala fonduri insuficiente.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Ioanna81, ai fost cu sora ta? Am vazut fete cunoscute, dar nu stiam de unde le cunosc

nuuuu (nu am o sora, din pacate ) am stat in stanga cum te uiti la minister avand in dotare un carucior grena

Sa-l ajutam pe Vladut

Io am fost de dreapta, asa mai spre liberali. Ere o mamica ce semana cu tine. M-a mirat ca fetele de la Miresici au fost mai organizate olecuta, era o tipa Catalina care strangea semnaturi pentru un bis in cazul in care va fii nevoie; sa speram ca nu e cazul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Mai, am vazut la Gima, lapte BIO de capra, la cutie de carton de 1/2 l. Costa aproape 10 ron cutia. Eu ii fac zilnic Maiei branzica din 1/2 l lapte. Asta ar insemna 3 mil pe luna. Mda...ce sa mai zic?
N-am gasit nici acum iaurt de capra si de vreo luna tot caut la Mega Image branzica petit suisse si nu mai gasesc. Ati luat-o voi pe toata, ma ?
Am vazut tot la Gima iaurt BIO de vaca.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

hepi, iaurt de capra bio gasesti in cora, andercheser sau asa ceva, e cam 4,5 ron cutia, tot acolo la bio gaseti si lapte de capra 17 ron parca litrul, e super super bun, am luat si eu pt branzica Amei...

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Da, e bun lapticul ala, desi e scumput; culmea e ca eu am citit intr-o carte mai veche ca nu se recomanda laptele de capra bebelusilor, eu aveam la tara cand eram mica niste caprite si toata copilaria am avut lapte si branzica de la tara. Stiu ca toti iedutii se numeau "Botic" , numele fiind dintr-o carte pe care o aveam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello,

Unde umblati fetelor? Ati fost toate la miting?

Intrebare: i-a intrat cuiva indemnizatia pe luna asta? (sau marog, luna trecuta) DAca ne dau astia iar banii pe 20 si ceva am incurcat-o rau de tot...

Alex, cum sunteti?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

acum juma' de ora am verificat eu si nu intrasera

Sa-l ajutam pe Vladut

Buna dragelor!!
Mie de pe 12 mi-au intrat banutii , chiar m-am socat un pic. Va pup!

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Imbratisez cu drag o mami curajoasa: Alex si una eroina: Katteryna .

Alex ma bucur ca te simt stapana pe situatie! Doamne ajuta sa va reveniti la normal cat de repede!

Katteryna toata admiratia mea . Nici nu am cuvinte! Sunteti in rugaciunile mele!

Dana

Hepi pupam papacioasa

Ralu cum esti cu raceala?

Moni io numa de 3 ori am lipsit de acasa cam o ora . In rest nu ne-am despartit deloc, dar nu putem compara, ca Alex e alaptat. Poate ca oricum ar fi fost, si eu ca si Hepi fug acasa de dor. Dar nu se pune problema de denaturare la tine, copilul e fericit acolo. Mai repede ma gandesc ca e ceva cu mine, ca sunt asa dependenta de el... si sigur nu ii fac un bine.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Buna ziua dragele mele!

Va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine si va imbratisez cu mare drag.

Am ajuns acasa, sorry ca nu am raspuns la telefon, dar mandra a adormit in drum spre casa si nu aveam cum sa raspund.

Suntem cat de cat ok, a fost enterocolita spun ei, analizele sunt bune, asteptam si coprocultura, nu avem tratament, doar regim si de rugam la DD sa nu mai vomitam. Chestia nu a fost foarte grava, dar a fost mult accentuata de fitzele ei la mancare si tendinta asta vomitacioasa. Ar trebui sa luam Smecta insa este imposibil, vomita tot. Mai avem inca febra, dar nu mare, luam antitermica doar daca trece de 38.5 si papam lapte fara lactoza, ma rog, vorba vine papam ca nu vrea, dar macar incercam. Conditiile din spital sunt jos palaria si merita fiecare banutz pe care l-am dat, macar simti ca esti tratat omeneste. Cam atat, nu stiu ce mai vroiam sa zic.

Am citit tot, si va pup mult.

Nici mie nu mi-au intrat banii, am suferit un soc azi la receptie la Medlife cand a zis aparatul ala fonduri insuficiente.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Alex, se pare ca instinctul de mama functioneaza la maxim la tine, ai simtit ca ceva e in neregula.
Te imbratisez cu drag si sper sa se refaca repede micutza printesa Zeina.
Nu ti-au spus doctorii cum de a facut enterocolita asta? Eu stiam ca se ia de pe fructe nespalate, etc, ceea ce nu e cazul la un bebe asa mic.
Te pup

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput