Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 21
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Va mai stresez si eu cu o problema de-ale mele, apropo de alaptat. Stiu cat de important e laptele matern, dar dupa cum stiti Sebi imi cam refuza laptele, din cauza asta lactatia a scazut....concluzia e ca papa 100-150 ml lm/zi. Il ajuta cu ceva, fiind asa de putin? Ma refer la anticorpi ca dpdv nutritional e clar ca toata treaba o face lp. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Eu i-am dat LM pana am ajuns la 20 ml, fiind convinsa ca fiecare picatura conteaza. Mulgeam si-i dadeam, cat de putin. Desi doar o amageam. Nu stiu cat a ajutat-o, dar nu am probleme cu ea de niciun fel. Eu zic sa-i dai cat ai.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mariucasara Va mai stresez si eu cu o problema de-ale mele, apropo de alaptat. Stiu cat de important e laptele matern, dar dupa cum stiti Sebi imi cam refuza laptele, din cauza asta lactatia a scazut....concluzia e ca papa 100-150 ml lm/zi. Il ajuta cu ceva, fiind asa de putin? Ma refer la anticorpi ca dpdv nutritional e clar ca toata treaba o face lp. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
EU i-am dat pana la ultimul ml, dar ultimul ultimul stii ce-i aia? era deja alimentat 100% LP de 5 zile si am simtit ca aveam sanii tensionati asa si l-am pus la san 2 minute a plescait acolo...am strans de sfarc erau niste brubonele asa ca l-am lasat sa ia tot ce poate si de atunci i-am mai dat asa cand simteam ca e ceva..o data la 2 zile...cand se mai strangea pan la ultima picatura. Tot din aceleasi considerente...anticorpi...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Nu stiu in ce tara exista o organizatie de femei care incurajeaza alaptatul pana la orice varsta, adica atat cat ai lapte. In documentar am vazut copii de scoala (9-10 ani) care veneau de la scoala, aruncau ghiozdanul si se duceau la tzatza. Nu stiu cum au avut atata lapte. Mi se pare normal sa-i dai cat mai mult, dar atunci cand se fac ore de educatie sexuala la scoala si se trezesc anumite instincte, devine ciudat... Ar trebui sa vada si soacra ta documentarul. Mie-mi vine sa plang cand vad mamici care alapteaza. Copilul meu n-a avut noroc de asta. Sa fiti fericite cele care aveti LM si dati-le cat puteti. (nu pana-si fac buletin). |
Eu am vazut pe youtube un filmulet cu o mamica ce avea doua fete de 8 si respectiv 6 ani, pe care inca le alapta Am zis eu ca-i dau atat cat am, dar nu stiu sincer daca chiar i-as da pana la varste asa inaintate
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului
mariucasara spune:
Multumesc mult de raspunsuri. Catalutza, Mandruta, Alexutza.
Deci nu muncesc degeaba... Sebi nu vrea sa se apropie de san sub nicio forma, asa ca ma mulg in bibe cand se trezeste si i-l dau inainte de lp...macar sa ajunga la 4 luni cu alimentatie mixta.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui mariucasara Multumesc mult de raspunsuri. Catalutza, Mandruta, Alexutza. Deci nu muncesc degeaba... Sebi nu vrea sa se apropie de san sub nicio forma, asa ca ma mulg in bibe cand se trezeste si i-l dau inainte de lp...macar sa ajunga la 4 luni cu alimentatie mixta. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
pe mine m-a salvat o moasa ca si mie imi facea figuri la san...dar avea 2 sapt (cand am facut atunci mastita aia urata). E o tipa care vine acasa te ajuta sa il pui la san sa il pacalesti etc...are 2 fetitze si e super priceputa. o gasesti la www.nastecumsimti.org sau da-mi un pm sa iti dau nr ei de tel daca te hotarasti sa incerci si cu ea. E 1 mil sa vina acasa la tine.
Am editat sa schimb linkul ca il gresisem...
evyme spune:
mandruta ai zis ca pui niste poze de la gradi sa-mi amintesc si eu de "vremile" bune In general nu prea regret ce am facut pana acum cu viata mea, da ma gandesc cateodata cum ar fi fost daca as fi ales gradinita in locul scolii Mi-am dat seama ca nu prea era de mine meseria de invatatoare, dar pustii la gradi sunt altfel decat cei de la scoala, sunt mai mici, mai haiosi, probabil si mai galagiosi, dar ce mai conteaza... Te cred ca vrei sa te intorci! Si astept pozele alea!
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului
mariucasara spune:
citat din mesajul lui catalutza81
pe mine m-a salvat o moasa ca si mie imi facea figuri la san...dar avea 2 sapt (cand am facut atunci mastita aia urata). E o tipa care vine acasa te ajuta sa il pui la san sa il pacalesti etc...are 2 fetitze si e super priceputa. o gasesti la www.nastecumsimti.org sau da-mi un pm sa iti dau nr ei de tel daca te hotarasti sa incerci si cu ea. E 1 mil sa vina acasa la tine. Catalutza mami de Irina Am editat sa schimb linkul ca il gresisem... |
Multumesc din suflet dar eu stau in Giurgiu. Nu cred ca imi permit sa ii platesc deplasearea 60-70 km dus, 60-70 km intors+consultatia propriu zisa. Si nici ea nu cred ca ar bate atata drum.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita
ei, nu-i chiar asa, ei, taticii, nu au arsenalul nostru de papica, linistire, joaca s.a.m.d - bebeii sunt toata ziua cu noi, ii cam "stim pe de rost", ei - nu si pot comite accidental tot felul de deranjamente care nu-s pe placul bebelicilor, plus, vorba alexutzei, plange, inseamna in capul lor "le este foame", ceea ce nu tot timpul e asa... eu cred ca trebuie familiarizati treptat cu ce le place si ce nu le place bebelusilor, ce au mai facut peste zi, invatati la propriu sa-i manevreze si sa se joace cu ei... m-am amuzat copios la reportajele TV despre taticii (destul de multi in ultima vreme) care stau acasa cu bebeii si invata sa se descurce la fel de bine ca noi, mamicile de profesie... mi-am pus intrebarea daca as putea sa ma descurc fara "tati" (asa cum m-am descurcat cu primul copil de la 3 ani)... si raspunsul a fost negativ - am nevoie de un tatic care sa nu faca mai nimic, dar care sa ne priveasca fascinat cum crestem, cum gandurim, cum ne rostogolim, cum zambarim, cum ne balacim in apa... |
ce frumos ai spus...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
ce frumos ai spus... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
//www.youtube.com/watch?v=Qa86q5cANNA