din nou...facebook!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

le compatimesc si greu de inteles pt mine o occidentala normalaa nici prea crredincioasa nici atee...greu de inteles familia musulmana pe care am "studiat_O" la marea rosie. adik ea imbracata intr un costum ce o facea sa para un pinguin si negru pe deasupra cu 2 fetite dupa ea la fel imbracate se racorea si ea in mare cum putea numai racoare nu simtea...iar el ca un pasha era doar in pantaloni scurti si nu in kestia aia k o rokie alba ,caci cu aia ar fi treb sa sta la plaja ca nu cumva eu turist stain sau vreo alta "pinguina"sa poftim la formele lui supradimensionate...nu s feminista...dar daca e k asa zike allah<sa zik pt toti la fel nu numa pt femei. am av parte de o ghida super, am vb multe cu ea.multe sunt si obligate,nu prea au incotro cele care se opun sunt ostracizate si bla bla multe altele...ma bucur ca nu sunt musulmanca si ca ma pot bucura de soare si apa....pfiuuuu...hai ca m a luat valul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

asta spun si yo...nimic nu este safe azi 2010!

cind le vedeti ca umbla asa pe strada nu va intrebati de ce domle?

http://varjager.files.wordpress.com/2009/10/burka1.jpg

Cea din stanga jos nu are gaurele pentru ochi in panza cred.
Cred ca imi sterg si pozele din picasa desi le aveam la "unlisted" nu la public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Facebook implementeaza o masura draconica de securitate
http://unimedia.md/?mod=news&id=19277

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui marutzu

le compatimesc si greu de inteles pt mine o occidentala normalaa nici prea crredincioasa nici atee...greu de inteles familia musulmana pe care am "studiat_O" la marea rosie. adik ea imbracata intr un costum ce o facea sa para un pinguin si negru pe deasupra cu 2 fetite dupa ea la fel imbracate se racorea si ea in mare cum putea numai racoare nu simtea...iar el ca un pasha era doar in pantaloni scurti si nu in kestia aia k o rokie alba ,caci cu aia ar fi treb sa sta la plaja ca nu cumva eu turist stain sau vreo alta "pinguina"sa poftim la formele lui supradimensionate...nu s feminista...dar daca e k asa zike allah<sa zik pt toti la fel nu numa pt femei. am av parte de o ghida super, am vb multe cu ea.multe sunt si obligate,nu prea au incotro cele care se opun sunt ostracizate si bla bla multe altele...ma bucur ca nu sunt musulmanca si ca ma pot bucura de soare si apa....pfiuuuu...hai ca m a luat valul

Marutzu, nu stii nimic. Ele trebe sa fie decente, ce-i cu destrabalarea aia pe plaja? Ia mergi de citeste pe la In unul sau in 2...

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

asta spun si yo...nimic nu este safe azi 2010!

cind le vedeti ca umbla asa pe strada nu va intrebati de ce domle?

http://varjager.files.wordpress.com/2009/10/burka1.jpg

Cea din stanga jos nu are gaurele pentru ochi in panza cred.

Cea din stanga jos privea peste umarul stang in momentul pozei, deci o avea si ea gaurele la ochi...

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput