Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Nicoleta, si eu am avut ASLO mare in copilarie.. in generala eram cand am facut moldamin injectabil unul/saptamana.. de la amidgale mi s-a tras.. insa acum, e perfect normal..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu imi voi nota tot ce spuneti voi, voi incerca sa le folosesc sau sa le folosesc mai des. Insa din curiozitate, in Ro se fac HDL- si LDL-Cholesterin? Ati facut copiilor? Ca daca nu le faceam nici nu aveam habar... Adica chiar si asa, Stefan are Fe si valorile lui ok, la fel si Ca. La Matei hemogl este 11,3 (limita inf este 10,5, dar celelalte valori sunt mai mici).

Cristina, tu ce analize le-ai facut copiilor?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cu ASLO, noua spre ex nu ni l-au facut (eu si A). Ma intreb de ce... La Matei este ok. La Stefan maaree. Ii voi face tratamentul cu Ospen fiindca imi e frica sa mai astept (mai ales ca imi zice de vreo 2 saptamani ca are secretii in gat si il si aud cum isi drege vocea...). Intre timp caut un pediatru bun in zona.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Uffff, ce sa zic de analize? Eu mi-am invatat lectia de cand m-a intrebat un pediatru de ce i-am facut copilului analiza la urina... Ei, mi se nazarise mie. Atunci mi-a zis ca analize la copii se fac cand este necesar, adica daca are ceva semne ca n-ar fi bine (infectii, febra, gripa...) si, deci, nu i-am mai facut.
Intr-o zi ma cam batea gandul sa-i fac calciul/fier/magneziu dar am zis doar din deget si cum aici nu se face, am renuntat. Deci multi copii pot avea colesterol sau mai stiu eu ce si noi sa nu stim, pentru ca nu le facem analize in mod constant... Ce sa zic? O fi bine, o fi rau? Dumnezeu stie... Bine, eu nu mi-am facut probleme, pt ca David n-a prea racit, a fost sanatos... dar cand ai doi si isi dau mucii/ virozele unul altuia si o tin tot asa... Cand ma gandesc c-o sa simt asta pe pielea mea...

Nicoleta, eu n-am mai auzit de colesterol mare la copii... Daca faceai analizele la noi as fi zis ca sunt gresite, dar asa... Cat de gras poate sa manance Stefan? Nu stiu, sunt putin sceptica...

Tonic, da, ai retinut f bine: eu ii dau lui David linte si ii place f mult. I-o fierb cu morcov si ceapa si i-o frec cu putin ulei, sare si usturoi, ca pe fasolea batuta. E excelenta! Dar daca Nicoleta zice ca Matei e mai scarandiv si nu-i plac legumele nu vad cum i-ar putea schimba meniul... Cred ca tot suplimentele alimentare ar merge la el... ceva naturist poate...

Fetelor, eu simt ca clachez. Mi-e greata constant, am voma in gat, mi-e sila de tot... toata ziulica!!! Am intrat acum pe google si m-am imbolnavit cand am vazut ca la americani exista o acadea care face sa-ti treaca greata. Contine vitamina B6 si ma gandeam sa ma apuc sa iau si eu cate un drajeu pe zi... dar nu stiu daca e putin sau mult... Am citit ca e indicat in greturile din timpul sarcinii. La fel Magne B6. Ce ma sfatuiti?

Nicoleta, ai mai slabit?
Mama a inceput de ieri regimul disociat : 3 zile lactate, 3 zile legume si fructe, 3 zile carne... sa vedem...

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Nicolette nu cred ca tu ii dai lui Matei sunca si carnati de porc sa faca asa colesterol mare. Nu e posibil sa fie de la altceva?

Sovi-cuscra ce fac copiii? cum merge cu suzi?
Noi ieri am inceput operatiunea de intarcare. Cat a fost treaz a fost ok, dar noaptea la 4 n-a mai rezistat si cu tot pelinul cu care m-am dat a papat si asa. Eu zic ca a fost bine pt prima zi, sper ca in seara asta reziste fara tzitzi ca nu vreau sa planga . Bag ciocolata la greu sa depasesc momentul.

Maria ce-ti mai fac studentii? Tu ce mai zici?

Gecko cum se mai prezinta Nenumitul? Nu ati selectat nimic pt finala?

Luny ce mai faceti? Vreau si eu o reteta de inghetata buna!
N-am stiut ca Liv e amator de handbal ca noi am avut posibilitatea de invitatii. Sora cea mica a sotului e casatorita cu unul din fratii Narcisei Lecusanu si am avut multe invitatii ca ea s-a retras si a vrut sa fie cat mai multi din familie prezenti. Mie mi-a parut rau ca nu au castigat, cred ca ar fi fost super pt ea sa-si incheie cariera cu castigarrea cupei!

Mai aveam de scris una-alta, dar m-am tot oprit ca aveam treaba si am uitat

va pup si sper sa avem numai vesti bune de la toata lumea!

Mergi la inceput

Bine ca n-ati schimbat capitolul, ca am scris mai bine de o ora la mesaj.

Ioana cred ca ai incurcat :lui Stefan nu-i plac legumele, e fan lactate,Matei papa din toate.

Nicolette pe aici nu am auzit sa se recomande acele analize de colesterol. Fetele din medicina poate stiu mai multe, dar in general mai mult de hemoleucograma, urina, copro nu prea am auzit.

Gata, acum chiar plec acasa.

tot stolul.
Tineti-mi pumnii sa coopereze bebe.

Mergi la inceput

Anca si eu moldamin, 8 ani in copilarie nu prea fericit momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitolul 413

Mergi la inceput