HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Alinuk!
Fetelor, ati fost la inaltime!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fkt_eva spune:

Sunt noua, va urm#259;resc de cānd eram īns#259;rcinata insa pana acum nu am avut ceva important de spus asa ca nu m-am inregistrat.
Daca Guvernul VREA poate plati indemnizatiile si sa faca si profit de pe urma noastra.
Cum?
Pai daca o mama a avut 2000 lei salariu inainte de a naste, indemnizatia va fi de 1700 lei. Daca DESTEPTII ar permite sa te intorci la lucru dar sa primesti si indemnizatia, atunci ar primi IMPOZIT la buget, impozit care aproape ca acopera indemnizatia, poate mai raman 600-700 lei neacoperiti. Eu nu stiu cat se retine din salariu de la angajat si angajator pt ca eu sunt din categoria profesiilor liberale. Sunt sigura ca cel putin 25 % din mamicile cu indemnizatie peste 600 lei ar face efortul si s-ar intoarce la lucru. Din indemnizatie ar putea plati bona. Dar asa cum e acum din salar nu prea poti acoperi bona numai daca ai salariu peste 3000 lei si nu ai rate. Ar face economia la buget fara sa afecteze nici o mamica sau Sper ca ati inteles ce vreau sa zic. Plus ca statul ar face profit de pe urma mamicilor cu salarii peste 6000 lei care oricum iau indemnizatia de 4000 dar ar plati impozite dupa 6000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fkt_eva spune:

A si sa nu uit:

FELICITARI FETELOR DIN BUCURESTI SI BRASOV

Eu sunt de departe nu pot veni la Bucuresti dar Clujul ce zice, pana la Cluj ma deplasez daca se va face protest la Boc acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Summertime...... BESTIALAAAAAAAAAAA...ai vorbit ca un om care se pricepe la a convinge oamenii ca are dreptate.....bravoooooooooooooooooosunt tare fericita ca macar ne-am facut auzite prin intermediul televiziunilor....tot respectul

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

[quote]
Te-am vazut si eu acum, la 21.00! Esti hotarata, bravo! :)

Mami de Ioana&Filip

te pup , pai o ocazie ai , si lupta si dai si lupta si dai (caragiale) ; ma durea gatul si m-au prins cu microfonul ca nu mai aveam unde sa fug ; emotii frate ; si pt ca ma durea in gat m-am incruntat ca fraiera

offfffffffffffff, cum s-o termina totul

Alinuk , Summertime, Ana si bebeii va puuup , va multumim , Alinuk LA MULTI ANI ! maine distractie placuta

fac cinsye la fete cu o cafea cand vom putea
diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

Te-am vazut si eu. Ai fost beton!!!
Mai un pic si muscai din ei
Pup

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

am intrat pe fuga sa va zic

In emisiunea de la Realitatea s-au spus multe. Au fost bine punctate cred toate aspectele.
iar invitatii emisiunii au solidarizat cu noi atat declarativ dar mai ales argumentat

fetelor daca nu avem castig de cauza..
inseamna ca nimic in tara asta nu mai e logic si normal

...societatea civila, clasa politica, media sunt de partea noastra!

asta e parerea mea

multumesc Summertime, Ana
si mai ale bebe Calin care e un scump, un vorbaretz ...lumea vorbea serioasa acolo de pb grave...el radea de se zguduia tzarcul acela!!!!

succes Roxana la Antena 3 in emisiunea lui Gadea
Am vorbit cu ea si cred ca le va servi bine tot ce avem de sustinut

maine o sa iau o pauza...
e ziua mea si dau de beut

snatosi sa fim!!!

pup revolutionarele lu' mama
pt fiecare in parte

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Din punctul meu de vedere a fost cea mai reusita emisiune de pana acum. Voi ati fost minunate, fetelor, mi-a placut foarte mult cum ati vorbit.
Iar cei din platou au fost cu totul alaturi de voi.
Bravo! Va multumim!

Alina la multi ani! Tot ce iti doresti sa se implineasca! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita!

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Summertime a fost foarte tare in declaratii. Ma uitam la cei prezzenti in platou si erau toti cu gura cascata. E buna doamna noastra. Bravooo!!!

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Multumesc Fulguta!!! Doamne ajuta sa fie bine in continuare si sa ii pese cuiva de ce zicem

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Desi nu ne cunoastem trebuie sa iti spun ca mi-a placut foarte mult ceea ce ai spus. Ai fost super. Bravo!

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, nu mai ziceti, mai, ca faceti cinste, ca vor zice dusmanii ca va prisosesc banii :)
Vom sarbatori in parc, la o tzashnitoare :)

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pentru cine vrea sa vada emisiunea de la Realitatea cu fetele aici...cam de pe la minutul 3...

Fetelor, jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Acum am vazut si eu emisiunea de pe Realitatea. ati fost minunate fetelor.

Mergi la inceput