HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

da asa au declarat, dar pana acum in sedinta nu se discuta decat de salarii si pensii. sunt dezamagita total de Antonescu.Ponta si de sindicate. Eu vorbesc de AZI, ACUM.
vestea buna e ca in ceva uficial, recte faimoasa scrisoare FMI nu ne mentineaza-afecteaza.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Asa este, azi nimeni nu a pomenit de mame, in afara presei care prezenta mitingul. Asta poate insemna 2 lucruri:

1. Li se rupe de noi
2. Nu se ating, totusi, de acesti bani (stiu o sa-mi spuneti ca VISEZ FRUMOS :))))...

...sau vor vorbi mai tarziu in CES.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Acum m-am intors de la MM. Au fost multe televiziuni acolo si presa scrisa deasemenea. Desi nu-mi place sa fiu in linia antai, nu m-am ascuns cand am fost intrebata pentru ce protestez. M-au si filmat foarte mult.Sper ca am fost coerenta.

Foarte des am fost intrebata cat ma costa intretinerea copilului. Multumesc fetelor de pe forum, ca au structurat foarte bine punctele importante ale doleantelor noastre. In acest fel, nu m-am pierdut in detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Stirile de la ora 12 realitatea

http://webtv.realitatea.net/jurnale/realitatea-de-la-12-00-17-05-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Antena 3

http://www.antena3.ro/stiri/romania/mamele-protesteaza-luni-cu-pampersi-la-ministerul-muncii_99333.html

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Sper sa nu ajungem sa ne inghitim vorbele de "bine" spuse ieri la adresa unor doamne cu(,) culoare politica...(unele si-au dat in petic )
Ade, dc puteti lua legatura cu Alinuk sau alta fata spuneti-i despre asta.
de taiat au de gand(eu sper ca s-au razgandit)pt ca altfel nu ieseau declaratii oficiale cu caracter zvonistic din partea consilierului primului ministru, A Vass:cic=600 roni/ -25%/-15%. Plus declaratiile lu' Ba! si acolitii, femeile din PDL.
dc in scrisoare nu suntem mentionate insemana ca asa era initial, cand Ba! a spus ca nu se ating de alocatii(generic) si de pensiile pt handicap...intre timp dc tot taie sa taie si de la noi...
este ft important sa vorbeasca naibii cineva de noi in "marele" CES. comunicati cu vreo fata de la protest, care aveti nr de tel.
fac pauza, ca tre sa culca fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Cred ca totusi vom afla astazi care sunt modificarile. Realitatea anunta mai devreme ca dupa sedinta CES e sedinta de Guvern. Deci banuiesc ca astazi se vor lua deciziile...finale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Am vorbit cu Alina la tel si mi-a spus ca Lavinia a depus la CES memoriul nostru. Acum trebuie sa asteptam sa vedem ce se intampla.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

sper sa nu-mi aud interpretari la acel naibii, deh am si eu nervii mei era vb de politicieni care sa vorbeasca, uof.
a depus memoriul, dar nimeni nu ia cuvantul?mi-e frica, spun sincer , ca e o nebuneala generala acolo, si probabil hartogareli cat Everestul...sa nu ne omita, saracii din prea multa treaba.
Pana acum fetele care stau acolo in ploaie si bebelacii sunt de nota 100!
si presa e cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

A mai venit cineva cu vesti de acolo?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput