HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Da Anca, spune-ne.
Fulgusor grija de burtica.
Luna idem si cu raceala Ade ti-a spus bine, lamaie si miere cat se poate de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sunt cam 70-80 de mamici si gravide(asa erau cand am ajuns eu la 12 si un pic dar cand plecam veneau carucioare la greu),dotate cu pampersi in varf de umbrela,pampersi pe cap si la carucioare .Se strangeau semnaturi pentru un viitor miting si presa era ca la balamuc .
Daca am uitat ceva editez

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

BRAVO, MAMICI!!
Pentru ca vremea este cum este ati ajuns acolo inca o data BRAVO!
Pentru ca sunteti hotarate inca o data BRAVO!
Pentru ca demonstrati ca se poate inca o data BRAVO!
Penru ca sunteti mamici iar BRAVO!
Pentru ca cele care ati fost acolo ati reprezentati toate mamicile Si sunteti puncte de coagulare BRAVO DE O MIE DE ORI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Uoofffff, ce ma mai visam si eu acolo!!!!!!!!!

Nu pot risca insa; fata mea tot racita, tot cu muci; si nu vreau sa se agraveze, nu pot risca; mai ales ca pe data de 1 mergem la operatie; si ideal ar fi fost sa nu aiba probleme de gen, pre-operator, mai ales ca operatia e in "zona"; palatoschizis e denumirea afectiunii ei si va fi totul rezolvat curand; de asta nu pot risca sa o iau pe sus afara pe vremea asta, cand ea deja e varza.
Am facut precizarile astea pt a nu se gandi cineva ca m-am oferit doar in scris si faptic ...nimic; desi sper sa se rezolve azi ceva, dc se va mai tine inca un miting, sper ca puica sa fie bine si sa venim si noi!
Ma uit la tv si mor de oftica; si plang......

[purple]SUCCES MAMICI! SUFLETESTE VA SUNT ALATURI![/purple]

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Ce dau la TV?

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am fost si noi cam o jumatate de ora, am semnat pt miting, imi pare rau ca nu am stat mai mult, insa eu am inghetat, si incepuse sa i se faca frig si juniorului.
Mult succes!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Anca, din cate am vazut pana acum, ca incerc sa "jonglez" cu ambele canale, mai mult Realiatea a dat imagini de la MM; au spus si cei de la Antena3; dar se dau mai mult imagini din Piata Victoriei si de la sedinta CES; apoi au aratat discursul lui Ponta, al lui Crin Antonescu cu solutiile anti-criza...
Acuma sunt stiri pe ambele canale si au ambele imagini (cred ca arhiva, nu cred ca-s direct) de la sedinta CES.

Ok rezumatul?

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Revin, cica Antena3 da imagini direct de la sedinta CES; asta asa, ca idee, oricum nu e relevant......

Editez ca sa spun ca si Realitatea tot direct de la CES; si mai arata si imagini din Piata Victoriei

Mergi la inceput

este ok ca eu sunt la birou si nu am cum sa ma uit

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

IMAGINI DE LA MM!!!!!!!! PE ANTENA 3!

Mergi la inceput