Gravidutze si mamici de Cluj - 160

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Niste poze aici:

http://www.flickr.com/photos/septoct2007/

somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

GABI - ce frumosi sunteti! o familie minunata cu doua printese superbe! numai cuvinte de lauda!

ALEX - asteptam pozici de la nuntaaaaaaaaa! imi pare rau pentru Tiadris... noi am facut vaccinul... sper sa nu avem surprize deoarece in ultima vreme am auzit de vreo 5 cazuri de varicela la copilasi...

PAULA (VICTO) - esti o graviduta super! tinem pumnii sa fie totul bine pana la final! pupici micutului cavaler!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

ELENA - si eu sunt pro Vibrocil sau Betabioptal si vit C. sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus
fetelor eu voi mai lipsi mult si bine. termina sotul acu facultatea, sper de fapt il ajut si eu cu una alta.
mi-i ciuda ca nu am mai tradus din retete dar revin eu in forta.
sa fiti cuminti

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Kitzy Felicitari ! Am zis ca ai un luptator in burtica. DD ajuta mai departe.
Meli cat de putin ti-a mai ramas.Sigur va fi bine. Sanatate si lui piti.

pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Raluca-tare ma bucur, sigur va fi totul bine, numai menajeaza-te cat poti mai mult!

Paula-pt ce ati luat antibiotic? cat l-ai tinut acasa atunci? oare nu-s muculeti reziduali? offf, ce rau imi pare, saraca de tine si voi tot in boli o tineti...ce vei face iarna? il lasi pe Stefan la gradi? nu ti-e frica sa nu se imbolnaveasca asta micu?lasa ca pana la 1 iunie nu mai este mult...

Gaby-mi se pare mie sau asta mica cam toata e tati,hihi?frumoase poze, iar tu nici nu areti ca ai avea doi copii, super mami!

Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, pt laringita de acum 2 sapt a facut antibiotic, ca mi-a fost frica, vazandu-l fara voce sa stau numa pe aerosoli. oricum am inteles ca procedura standard e internarea si antibiotic la asa ceva.
dar el nu a tusit atunci decat putin, la inceput.mai mult laringele era baiul.
da, o sa il duc pe stefan al gradinita in mod normal.acum pana la sf lui iulie, apoi din 15 septembrie de cd incepe. mi-e un picut teama, dar sper ca s/a mai calit pe parcursul anului astuia, mai fac o cura cu septilin prin august..
pentru ca nu ma vad descurcandu-ma cu ei doi pe acasa, Stefan deocamdata fiind ffffffff posesiv.dimineata de-abia plec la serviciu, trage de toate hainele de mine, sa nu plec, sa stau cu el, toate lucrurile vrea sa le fac eu cu el, e f plangacios dupa-amiaza si tot asa..vrea in brate...
nu se joaca singur..nu mananca...ca sa imi atraga atentia face tot felul de traznai si banuiesc ca asa va fi si cd va veni Mihaita, ba si mai si.
gabi, chiar asa, ce bine arati! si pitica e o scumpica!

Paula cu Mihai 33+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 6+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neataaaaaaaaaa!
Azi facem cinste Va invitam la o felie de tort http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/ si un pahar de socata rece Azi implinim 4 luni !
fugim afara ! revenim
va pupam !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La multe lunite, Andrei! Sa cresti mare, sanatos!CE imi trage cu ochiul tortuletul tau

Raluca, cat ma bucura vestile tale, DD sa aiba grija de tine si sa aduci pe lume un bb sanatos!

Victo, daca acum e asa Stefan, asteapta-te la si mai si o data cu venirea pe lume lui Mihaita

Meli, toata lumea spune ca Sofi seamana cu mine, nu ma desumfla, oare ti-am raspuns? 5 mil/5 ore la MIhaela

Oana,

Alex, bine ca ati scapat cu o forma usoara, si eu astept cu nerabdare pozele de la nunta!Azi vine C pe la salon, ca ieri a ajuns acasa la 23.00Mare succes a avut coafura mea, sa-i spui lui Ale

O zi buna!

Aaa, inca ceva, Sofi are cojite in cap, la Sara nu am experimentat, parca ati mai discutat pe aici, am retinut bine? Inmuita cu ulei de corp inainte de baie?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

La multi ani, ANDREI! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai! ce tortulet superb aveti voi acolo!

RALUCA - ma bucur ca esti/sunteti ok acum! sa va ajute DD sa fiti bine pana la final!

PAULA - cu siguranta ca nu iti va fi usor cu 2 copilasi, insa satisfactia va fi imensa!

Mergi la inceput