MESAJ CATRE PRESEDINTE

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Domnule presedinte,pe mine si multi alti romani care credeau ca dumneavoastra suntei singurul care mai poate face ceva pentru biata noastra tarisoara ne-ati dezamagit,ne-ati dezamagit profund,v-am votat si regret amarnic.N-ati facut nimic bun,in schimb v-ati facut fetita parlamentar european in loc sa o invatati mai intai sa vorbeasca corect.Domnule Basescu rad si "curcile" de noi,am ajuns exact ca pe vremea domniilor fanariote,vorba lui Eminescu "unde esti tu Tepes,doamne"?Pentru binele tarii,demisionati domnule,sau n-ati furat destul?

Andreas-Georgian,comoara mea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

asta a fost tot?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

asta a fost tot?

Ce ar mai fi de spus?

Multumim celor care ne-au injurat la greu,ca nu votam PDL_ul.Ma bucur totusi ca n-au venit minerii,n-a furat Vantu sarea,n-au iesit victoriosi mogulii si totul este roz bombon cu picatele si cu dungi carlionate!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

rog moderatorii sa inchida acest subiect.
nu cred ca mai e nevoie de vreun mesaj catre Presedinte..i-l timite natura insasi...acum nu mai e printre oameni...cand pe deoparte ii inghit apele...pe alta lipsa de bani si noile impozite...si pe celalta indiferenta si suferinta

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput