Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, sa treaca timpul ca un gand si sa fie cu folos!

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Larissa ai grija de tine si stai la patut!!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!!!

katalina, la multi ani!!!

fetelor, in fiecare zi apar poze cu burtici tot mai aratoase si cu hainute care mai de care mai scumpicele ... dar si mamicute cu probleme si repaos la pat sa avem rabdare, sa fim cuminti si sa ascultam recomandarile dr ca stiu ei mai bine cum sa ajungem la termen cu delfinasii...

eu am dormit bustean azi-noapte, am scapat si de starea de . de fapt, am inceput de 2 zile un experiment: nu mai iau fier deloc, doar iodul de toate zilele. am inceput de 2 sapt sa iau fier dimineata la recomandarea medicului (a spus ca e mai mult preventiv, eram la limita:11), dar cum eram toata ziua ametita si imi si strica programul de mic-dejun care e totdeauna cu lapte, iaurt sau branzeturi, l-am luat seara. si am inceput sa am insomnii si senzatia de toata noaptea... asa ca acum nu-l mai iau deloc si imi e taaareee biineee... sa vedem mai incolo, poate mai iau 1-2/sapt...

www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa - bine ca te-au mutat, poate dormi si tu mai bine

rasul dauneaza lui bebe? adica colului meu moale am facut lista sa mearga sotul la farmacie sa cumpere cele necesare lui bebe si nu intelegea ce am scris si siropul de colici a devenit sirop de coteci

am ras cu lacrmi, dar am si zguduit burtica de ras

oana, eu voiam la aerosmith

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Denisa ai grija de tine si de minunile din burtica...Sa le spui ca trebuie sa mai stea ceva timp la caldurica la mami in burtica..Bine ca ai luat imediat decizia de a te duce la spital..Pentru minunile din burtica se merita orice sacrificiu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Larissa imi pare rau ca treci si tu prin asta. Daca te consoleaza, eu stau mai mult la pat de prin luna a treia.

Racusor si eu mi-am propus tot la 34 de sapt. sa cumpar hainute pt. bebe. Cred ca asta e pragul meu de siguranta .

Ariana1
33 - Stefan Calin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!

Katalina soacra cu 3 nurori a forumului, sa fi sanatoasa si tu si familia ta si sa va bucurati , sa va sarbatoriti si sa va iubuti

Larisa biroul in patut, eu il am, si cuminte!!

Carla cum dormisi?

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

va multumesc mult burtici pt raspunsurile voastre legate de febra musculara. mi-era frica sa nu fi sarit eu gardul. sa primesc si eu o saptamana "liber" si apoi sa ma puna iar la cutie. b acum m-am mai linistit.

racusor, daca iti sare vreun site misto in ochi si-ti ramane in minte, da-ne si noua de stire. eu recunosc ca-s cam shop-addicted , asa ca de nevoie merge si varianta on-line...ca doar n-oi intra in sevraj, nu?

katalina, la multi ani si numai bune!

si gagici: la care e musai cu statul la pat, las ca trece repede. bine ca aveti laptopul langa. eu 3 saptamani (cat am avut efecte adverse cu tremuratul si alte cele) de la gynipral, n-am avut voie sa fac nimic (decat pisu)

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata si de la noi
Am reusit sa-mi ridic fundul din pat...sunt tare lenesa azi
Un week-end frumos sa aveti!!!
Katalina, LA MULTI ANI!!!!!!! SANATATE SI MULTA FERICIRE!!!TIE SI FAMILIEI TALE FRUMOASE!!

Paula, 29+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza gagici
KATALINA LA MULTI ANI,sa fii fericita,sanatoasa,iubita si bebe sanatos
A primit sotul pe e-mail un www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/151642/Indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-cu-25.html" target="_blank">articol legat de indemnizatia pt bebe.Se pare ca ramane 25%,noi insa speram sa nu se schimbe.Cine stie?!
Puiutz barladeanca mea,ce mai faci?

31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput