Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Racusor al meu nu mai da deloc,doar asa cateodata la sictir ,in schimb il simt cum se agita mereu.Acum se intoarce,se foieste,mi-e dor de vremurile cand ma lovea,insa ei cresc si nu mai au loc.Si da,este foarte activ,ma mir si eu cateodata cand mai doarme,caci ziua boxeaza,noaptea la fel,e un sportiv

31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Si nu iti fa probleme,el mititelul nu mai are loc si de asta poate se misca mai putin,insa poate noaptea e agitat si nu il simti.Cam la ce interval de ore il simti?

AMR 9 SAPT pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

al meu nu mai e asa activ ca saptamana trecuta, asta e problema am incercat sa vad daca la 2 ore face 10 miscari si il trezeam daca dormea sa simt cele 10 miscari

am luat-o razna...dar daca il las in pace, doarme ca buturuga...

offf, sper sa aibe maine dr pentru toate problemele mele, ca m-am rugat de asistenta sa ma puna intre programari, ca tocmai ce s-a intors din concediu si nu m-a vazut de cand m-a internat...si nu am riscat sa astept pana gasesc liber...

si sper sa fie totul in regula...

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Racusor nici al meu nu mai e la fel de activ, ca si acum o sapt, de ex...dar cat timp il simt, nu-mi fac pb...
Si am intrebat dr. (acum 2 sapt-pt ca si eu aveam impresia ca nu doame niciodata) dar mi-a zis ca ei si in somn se mai misca.
Am schimbat si noi saptamana...de abia astept sa ajungem la final, sa dea Domnul sa trecem usor peste ce-a mai ramas- ma simt tot mai greoaie si nu-mi mai gasesc locul cam pe nicaieri- dar cred ca e normal

Paula, 30+ cu , Raul Codin
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

al meu nu mai e asa activ ca saptamana trecuta, asta e problema am incercat sa vad daca la 2 ore face 10 miscari si il trezeam daca dormea sa simt cele 10 miscari

am luat-o razna...dar daca il las in pace, doarme ca buturuga...

offf, sper sa aibe maine dr pentru toate problemele mele, ca m-am rugat de asistenta sa ma puna intre programari, ca tocmai ce s-a intors din concediu si nu m-a vazut de cand m-a internat...si nu am riscat sa astept pana gasesc liber...

si sper sa fie totul in regula...

Bulina 32+ cu poznas

Nu iti mai fa probleme,si eu au perioade,uneori sunt mai agitati,alteori mai lenesi.Important este sa il simti mereu,stiu ca daca trec 10h si nu il simti atunci trebuie mers la spital.Dar nu cred ca e cazul tau.Sper ca maine sa te linistesti si cel mic sa fie in regula

AMR 9 SAPT pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu, misca cat de cat la cateva ore...de asta nu m-am ingrijorat chiar tare si nu am mers la spital.

sper sa functioneze instinctul de mama pana acum cand simteam ceva in neregula, desi nu stiam exact ce, am sunat dr si de fiecare data m-a chemat la spital...ca nu era paranoia

acum am incredere ca puiul meu va fi bine si va rezista si sper asa sa fie am incredere ca Doamne Doamne va avea grija de noi pana la capat

Bulina 32+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor, sa le purtati sanatosi si sa cresteti mari, mari!

Imi place de tine ca esti din ce in ce mai optimista

Felicitari celor ce au mai implinit azi o saptamana!La mai multe!

Maine schimbam prefixul!Dar cred ca am sa-l schimb de azi pt ca miine suntem plecati la Bucuresti, la dr.

Si ne-am propus asa:
Daca dr ne spune ca totul e bine.... vrem sa ajungem in Cora (Pantelimon) pt a mai cumpara cate ceva
aaaa...si la sephora...au 20% reducere:d

tina 29+ cu

Mergi la inceput