Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (101)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
La multi ani Katalina!
Sa fi sanatoasa, fericita si DD sa-ti aduca un bebe la termen sanatos, mancacois si cuminte!
Carla, multa sanatate!
Bumblebe, ce faci? ti-a trecut raceala?
Belu, felicitari pt vestile bune!
Racusor
Vroiam sa va mai spun cate ceva dar.....am uitat!
Azi am fost la cumparaturi pt ca aveam frigiderul sexy si am mai aruncat un ochi si pe la raionul de copii (cosmetice pt bebe, forfecute, perie de par) Ce cosmetice o sa folositi? Eu ma gandeam la sanosan...credeti ca sunt ok?
Am intrat si la farmacie de mi-am luat o crema de corp de la eucerin si am vazut: batista bebelusului(48 lei), biberoane, tetine, suzete(aici chair sunt in pom! nu am habar de care sa iau:D)
Dar am spus ca o sa mai fac o serie de cumparaturi, de pe la 34 de sapt...m-am cam luat dupa voi...cu toate ca ma simt bine si sunt mai optimista ca niciodata.
Sper sa nu-mi fie taiat elanul, luni cand merg la dr.
Va pup si sa aveti o seara minunata!
tina 29+ cu
Sheritra spune:
Salutare si d ela noi!
Raportez cu mare satisfactie plecarea muncitorilor, instalatorilor, gata a terminat santierul ! Nu-mi vine sa cred ca nu voi mai auzi toate bormasinele si flexurile si alte bizdiganii bune de facut praf in toata casa! Am mutat si mobilele la camerele ploadelor, mai trebuiesc doar aranjate jucariile, hainele!
Deci gata stau cumintica, mi s-a facut putin frica, sper sa fie colul ok, luni e ora adevarului! Sa-mi tineti pumnii ca n-am prea stat cuminte astea 2 sapt, adevarul e ca m-am si simtit bine, fara contractii (zic eu )! Doar noaptea fratioare e horror, simt toata greutatea sarcinii, mi se face frica cand ma intorc de pe o parte pe alta! Si pipi din ora in ora, zi si noapte! O sa-mi cumpar hartie igienica refolosibila, o spal in masina si-o usuc pe franghie prinsa in carlig, ca o sa dau faliment la cata consum!
I-am spus si sotului ca gata de maine sunt gravida cu acte in regula, cuibul e pregatit de depus oua!
Mirela, luni e zi mare pt tine, tin pumnii stransi sa fie doi puiuti in burtic!
Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Salutare si d ela noi! Raportez cu mare satisfactie plecarea muncitorilor, instalatorilor, gata a terminat santierul ! Nu-mi vine sa cred ca nu voi mai auzi toate bormasinele si flexurile si alte bizdiganii bune de facut praf in toata casa! Am mutat si mobilele la camerele ploadelor, mai trebuiesc doar aranjate jucariile, hainele! Deci gata stau cumintica, mi s-a facut putin frica, sper sa fie colul ok, luni e ora adevarului! Sa-mi tineti pumnii ca n-am prea stat cuminte astea 2 sapt, adevarul e ca m-am si simtit bine, fara contractii (zic eu )! Doar noaptea fratioare e horror, simt toata greutatea sarcinii, mi se face frica cand ma intorc de pe o parte pe alta! Si pipi din ora in ora, zi si noapte! O sa-mi cumpar hartie igienica refolosibila, o spal in masina si-o usuc pe franghie prinsa in carlig, ca o sa dau faliment la cata consum! I-am spus si sotului ca gata de maine sunt gravida cu acte in regula, cuibul e pregatit de depus oua! Mirela, luni e zi mare pt tine, tin pumnii stransi sa fie doi puiuti in burtic! Shery 30 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
shery cat progesteron injectabil ai facut si cum???
eu pana acum am facut 3 doze de 50 si mai am 2 doze a cate 250 fiecare.
felicitari pt renovare
Sheritra spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Sheri ce fac gagicile?cat aveau la ultima masuratoare? http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
N-am mai fost de 2 sapt, adica de pe 28, trei sapt, luni merg la privat, sper sa stau bine cu colul, eu una asa il simt, adica neschimbat, cand bag destele cu arefamul pe acolo, tot injust si stramt si dur si fara scurgeri, si alte zemuri ciudate (d-acu sunt si eu experta in d-al'dintr-stea)!
In rest topaie strumfitele la greu se mai bat intre ele, deh, copii ! Deranj sa nu faca ce pe vecini nu-i deranjeaza!
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui tina_80 La multi ani Katalina! Sa fi sanatoasa, fericita si DD sa-ti aduca un bebe la termen sanatos, mancacois si cuminte! Carla, multa sanatate! Bumblebe, ce faci? ti-a trecut raceala? Belu, felicitari pt vestile bune! Racusor Vroiam sa va mai spun cate ceva dar.....am uitat! Azi am fost la cumparaturi pt ca aveam frigiderul sexy si am mai aruncat un ochi si pe la raionul de copii (cosmetice pt bebe, forfecute, perie de par) Ce cosmetice o sa folositi? Eu ma gandeam la sanosan...credeti ca sunt ok? Am intrat si la farmacie de mi-am luat o crema de corp de la eucerin si am vazut: batista bebelusului(48 lei), biberoane, tetine, suzete(aici chair sunt in pom! nu am habar de care sa iau:D) Dar am spus ca o sa mai fac o serie de cumparaturi, de pe la 34 de sapt...m-am cam luat dupa voi...cu toate ca ma simt bine si sunt mai optimista ca niciodata. Sper sa nu-mi fie taiat elanul, luni cand merg la dr. Va pup si sa aveti o seara minunata! tina 29+ cu |
eu folosesc si acum sanosan pt vladut si sunt ff multumita, batista beblusului o am si este eficienta e important sa il obisnuiesti pe bb de mic cu ea sa nu se sperie de zgomotul aspiratorului!
Ce v-as sfatui ar fi sa incercati sa aveti in casa este un aparat de aerosoli, face minuni, eu am avut si mi-a fost de mare foslos cand era vlad mic!
peria de par cea cu peri moi e ok cand il speli pe caput mai ales daca va fi presispus sa faca cojite!
biberoanlele, tetinele se pot cumpara si ulterior, eu am avut suzeta , dar vlad nu a acceptat-o asa ca...am dat banii de geaba, ar mai fi termometru din acela la 10s se gaseste la un pret ff bun la TCM e 15lei iar in farmacie 40lei!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
btz_ovi spune:
Seara buna gagici.
Raportam si noi o zi lejera,am fost cu sotul la tatuat iar apoi am vrut sa mergem la concert la Directia 5,insa vremea e tare uracioasa Asa ca ne-am intors repejor acasa,am facut ciuperci cu maioneza si acum ne relaxam.
Mycya bine ca au plecat musafirii
Bumble ia zi si mie faza cu "gogoasa infuriata" ca eu sunt
31+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 9 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Sheritra spune:
citat din mesajul lui racusor2010 eu ma uit la site-uri din uk ca vreau sa comand printr-o mamica de acolo..de la mothercare, mark & spencer si minimode.co.uk |
De la Mothercare se poate comanda si din Romanica, chiar si cu card de credit din acesta normal. Te ajung cam 2 mil taxele, daca te mai combini cu cineva le reduci la juma! Eu am comandat asta iarna!
carla_2008 spune:
Sheri bafta luni!!!
Tina merci .eu am luat batista bebelusului cu 20 lei.de ce dai 48 pe ea?
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
28+ Carla Maria si Cristian Alexandru
AMR -9 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Sheritra spune:
Racusor, ceaiul pe care l-a luat sotul tau nu e bun pt lactatie, trebuie sa fie de mamici nu de bb. Eu mi-am cumparat pur si simplu seminte de anason, chimen si mi-am facut ceai, e mai ieftin, sa vezi ca se simt la punga si ceaiurile astea de 20 ron pt una, altul pt alta, te invarti de mil bune pt te miri ce. Si efectul e mai mare, plus gustul, fara chimicale.
Galactogilul nu mai spun, curge laptele ca la robinet.
anca_vlad spune:
va doresc o seara placut eu fug la nani ca vad ca burtica cam face fite am avut o zi fff plina si ma cam resimt asa ca o sa recurg la un diazepam pt ca relaxeaza fff bine uterul!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,