Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 8
marybehappy spune:
nushulica, jucaria J164 este Renumita Geanta postasului de la Little Tikes si da, este un antemergator si e foarte bine primita de copii...este stabila, copilul nu cade cu ea si poate fii transformata in jucarie de stat pe jos,are trei scrisori de pus ...se va juca frumos cu ea
Mary
marybehappy spune:
mamagiuliei , te rog poti masura I176-fusta blugi MissEvie-10 lei
multumesc !
Mary
aka spune:
supralicitez F 126 9 lei
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
diana2242 spune:
renunt la L341 ii las Rhiannei si licitez 12 lei pt S16 si atat sa pot lua si jucaria copilului.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
Alex@Sara spune:
Neata ...mai catre amiaza
deci,retrag L355,pantalonii Naf Naf,ii trimit Dianei si daca ii sunt buni sa depuna banutii in contul Ionelei
iar S12din pacate este miculuta,pt o burtica "incepatoare",sau chiar neburtica,dar subtirica.masor mai tarziu,ca acum doarme bebelina.Mai degraba S13 e pt cineva mai plinut,dar e de toamna,ca e putintel pe gat,merge si cu colanti e un bumbacel ff finut,si e ca si noua
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
diana2242 spune:
Valentina brosa aia facuta manual este facuta de tine?as vrea si eu ceva de genul asta dar pusa pe o cordeluta.Eu nu sunt in stare sa fac asa ceva dar am vazut niste cordelute f frumoase cu fel de fel de chestii din astea la Debenhams si m-a frapat pretul 170 lei cam asa,daca as gasi mai ieftina as vrea si eu.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
szivarvany spune:
Am ajuns home, acum actualizez ce mi-a scapat si mai pun hainute primite tot de la ALICUSH, pt care jos palaria
Marry, masor in 10 minute si fusta ca tre` sa sap dupa ea.
Si revin imediat
Edit: Mary, am trecut si la fusta: masuratori talie 40 x 2 cm, L = 37 cm, blug neelastic.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
szivarvany spune:
Imediat actualizez, acum urc produsele in R, va rog sa nu le mutati, daca mai e cineva in actualizari, pana nu termin
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ancadragoman spune:
Astia ce masura sunt?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5471009229646318962
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!