Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 51
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iriss27 Doamnelor, am o alta intrebare, azi, e clar ca sunt grea de cap. Am licitat vineri pt K87 si aveam termen azi la ora 23:23, si am supralicitat azi, cred ca pe la 19. Ei bine, mi s-a mutat termenul licitatiei pt maine la ora 19:42. O minte luminata ma lamureste si pe mine, va rog. Iriss mami de Yvonne si David BLOG de mamica |
Cand se supraliciteaza se prelungeste termenul.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
am fost prima Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Am vazut , asa ca mai pun si eu ceva : supralicitez pt R239 - 15 ron
PS- dupa ce pun banutii trebuie sa te anunt ca sa ititrimit adresa mea pt pijamalutele roz
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
alex_andra spune:
citat din mesajul lui novus Cred ca a expirat licitatia pt E194, cum trebuie sa procedez in continuare ? pun c/val produsului + taxele postale in contu; cazului pt care vrea sa fie si trimit mail la bazar ? prima data e mai greu Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
dupa ce faci plata, trimiti dovada platii pe mail, dai pm vanzatorului cu linkul produsului si trimiti adresa si numele
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Am vazut , asa ca mai pun si eu ceva : supralicitez pt R239 - 15 ron PS- dupa ce pun banutii trebuie sa te anunt ca sa ititrimit adresa mea pt pijamalutele roz Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
oki
hai ca eu totusi ma opresc ca dau sigur faliment
te las sa te duelezi cu alte doritoare:)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
ah, novus, ce blonda-s (vopsita, ce-i drept, dar tot blonda)
chiar de mine era vorba cu licitatia finalizata :))
e clar, ma duc la culcare (mai bag o masina la spalat si dup-aia ma culc)
noapte buna si supralicitari placute in continuare, doamnelor
BAZAR UMANITAR
carminabulina spune:
citat din mesajul lui koko_1 J166 - 45 lei (E licitatie instant? sa nu supralicitez aiurea) ---------------------------------------- |
Nu. Instant era daca se vota legea, dar inca e in dezbatere. si cred ca era instant si da se supralicita din prima. Cumva devine ea imediat si de la sine
Supralicitez"
J166 - 50 lei
koko_1 spune:
No, gata, ma opresc aici.
Noapte buna!!!
----------------------------------------
mama lu' Cezar - 22 aprilie 2009
pisica7488 spune:
cred ca e buna rochita de saten rosie o licitez eu,de fapt am zis deja, cum se procedeaza in continuare?cand o pot lua?cand o platesc?dupa 48 de ore?multumesc de intelegere.