Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 42
diana2242 spune:
Am trimis si eu o asa zisa dovada de plata pt c alt ceva nu am cum,o astept pe Dodo cu confirmarea celorlalti bani de vineri, si astept jucariile Dandusei in bazar.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
mihaela77O spune:
Rhyanna,iti raspund aici ca nu ai pm-l activat
dovada platii trebuie sa o trimiti pe adresa de email a bazarului:
bazar general @ gmail. com,evidente fara spatii,dupa ce fetele confirma ca ai platit,eu trimit produsul!
astept pm cu adresa unde sa trimit produsul si evident link cu produsul castigat de tine!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei te rog te rog te rog http://picasaweb.google.com/dandussa/Bazar#5472236033697179234 masori asta lungime fusta si lungime bluza ? |
lungime fusta-32cm
lungime bluza-35cm
mami de Crinuta si Raducu
dandusa spune:
citat din mesajul lui iriss27 Ce lungime si talie au blugii acestia? Iriss mami de Yvonne si David BLOG de mamica |
lungime-54
talie-23*2(se mai intinde pt ca au elastic la spate)
mami de Crinuta si Raducu
pisellino spune:
buna seara! licitam si noi
G27- camasa baieti, 8 ron
F121- blugi scurti 5 lei
F135- raiati 10 lei
am ramas cu hainutele mici, creste motanul meu...
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Dodo-pui spune:
Confirma platile efectuate de:diana2242,BDM,Danyalo,Crissi81 si Ducky pe care o rog sa scrie DONATIE de acum inainte pentru toate cazurile .
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisica7488 spune:
licitez si eu pt rochia rosie de saten la 25 ron L 391 multumesc.As vrea sa stiu ce masura are la mijloc,peste sani si lungimea,multumesc.
Serialbastre spune:
citat din mesajul lui diana2242 Am trimis si eu o asa zisa dovada de plata pt c alt ceva nu am cum,o astept pe Dodo cu confirmarea celorlalti bani de vineri, si astept jucariile Dandusei in bazar. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Eu imi ascut spada
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
iriss27 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamagiuliei
cazul 3 e la cererea donatoarei de produse. daca vrei, intrebi direct aici donatoarele sau pe pm asa macar nu iese cu suparari. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Eu cred ca-s mai inceata azi.
Cazul 1- am inteles, este platita de cel ce trimite la posta si de cel ce cumpara virand banii pe card
Cazul 2- o plateste cumparatorul si este suportata de el sau de vanzator (ramburs la primirea coletului sau virand banii in cont)
Cazul 3 - nu exista taxa, tot nu-l pricep
Deci, exista o taxa postala (presupunand ca nu sunt din aceeasi localitate sau nu se pot intalni), in cazul 3, ce se intampla cu taxa aia, o plateste zana maseluta? Sau vrei sa spui ca acesta este cazul in care donatorul nu a scpecificat ce se intampla cu taxele postale?