Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Selene_Bunny spune:
Rochitele de la mine (sunt ude si necalcate):
1. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5471199078224881922
2. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5471199453636666914
3. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5471199462666491106
4. http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I716Ani#5471199906391179858
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
alex_andra spune:
Mihaela, ma bucur ca-i plac pantalonii Andreei, aveam emotii mari
Carmina, maine ai botezul Nadiei? Petrecere frumoasa si La multi ani pentru Mihnea
Luni vreau sa trimit pachete. deci cine se grabeste cu hainutele si n-a platit, poate plateste maine.
Eu, licitatiile castigate, le voi plati pe 1 iunie.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Hmm...observ ca stam cam prost la capitolul Licitatii. Ne trebuie marfa noua
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
E 181 este la Finalizate de o luna.
Crisis81, renunti la ea? o rebag in bazar?
Poti ajuta si tu!
boticelina spune:
Am pus azi colete pt ada_coman, alina_moro, arcadia, selene, ymca si ancutza_bro. Din pacate am ajuns la posta pe la 6.30 asa ca vor pleca de la Cta abia luni la ora 17.00. Deci de miercuri incolo puteti spera la avize.
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Mie mi-a promis o colega ca face curat in mansarda in weekend, sa vedem daca reuseste ca io trag de colegii mei nene, i-am inebunit de cap, deja am o banuiala ca ma suspecteaza de cersetorie . Ca un facut toti au fetite cam cu 1-2 ani mai mari ca fi-mea asa ca m-au luat la oki
Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
alex_andra spune:
hai ca m-apuc sa fac reclama
Pantofiorii K87 sunt ff frumosi. Daca ii doriti, vorbesc cu Anuc si mai umblam la pret.
Deasemenea, tricourile C121,C125, C126, C127 sunt deosebite. Vb cu Acuc pt negociere, daca le vreti.
Ce sa mai de pulovarasul C119?
Reclama e pe bune, lucrusoarele sunt deosebite. Daca v-am convins, va astept la negocieri
Edit: PS: Arcadia salopetica C120 i-ar veni de minune Ioanei
Poti ajuta si tu!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Mie mi-a promis o colega ca face curat in mansarda in weekend, sa vedem daca reuseste ca io trag de colegii mei nene, i-am inebunit de cap, deja am o banuiala ca ma suspecteaza de cersetorie . Ca un facut toti au fetite cam cu 1-2 ani mai mari ca fi-mea asa ca m-au luat la oki Monica si gargaritza Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
ehe, cu cati colegi n-am vb si eu....si degeaba
Poti ajuta si tu!
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra E 181 este la Finalizate de o luna. Crisis81, renunti la ea? o rebag in bazar? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) Poti ajuta si tu! |
Nu nu, am aflat ca am castigat-o acum cateva zile si nu vreau sa fac mai multe drumuri la banca. O achit cand termin si licitatiile la care mai particip. Deci se achita sigur cand se incheie licitatia la F104.
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crisis81
Nu nu, am aflat ca am castigat-o acum cateva zile si nu vreau sa fac mai multe drumuri la banca. O achit cand termin si licitatiile la care mai particip. Deci se achita sigur cand se incheie licitatia la F104. Cris mami de Teodora si cu "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
oki
nu te certam, vroiam doar sa stiu ce fac cu ea
Poti ajuta si tu!