Bazar umanitar (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Si ma enervati la culme cu rochitele voastre . Numai hainute de fetite pe aici. Mie imi plac la nebunie si tot ele imi sar in ochi si in magazine.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

cornelia aceeasi suparare o am si eu,nummai haine de fetite sau ma rog,cele mai frumoase sunt de fetite!!!in magazine ma oftic de mor ma uit cu jind la raftul de fetite

cum in curand o sa am si eu 2 baietiimi iau adio pe viata de la haine de fetite!!! ca daca selene n-are curaj de bb2 eu va zic sigur ca n-am curaj de bb3

de David si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

alex_andra Ce crezi, mi-ar veni rochita?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

io zic ca da, ti-ar fi cam mare. imi este mie buna, acum, iar tu esti mult mai slaba decat mine, parerea mea

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am nevoie de putin ajutor.
In afara de Ancutza_bro si Flowers, mai e cineva care a platit licitatiile si nu i-am trimis pachet?
Problema e ca-s multe finalizate de la mine si mi-e greu sa le urmaresc mereu sa vad daca s-au platit.

PM cu adresa si confirmarea platii,am primit doar de la flowers si ancutza_bro.
Asa ca daca nu se mai sesizeaza nimeni pana diseara, le trimit doar lor.

arcadia, in continuare nu te-am uitat, dar astept sa vedem ce se intampla cu duelul nostru

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Flowers zice "Va rog mult sa lasati I211 pentru Olishca. Eu am trimis mail inainte, insa acesta a fost publicat dupa licitatia ei .Supralicitez I192-20 ron.
MAMAGIULIEI, poti sa-mi masori,te rog, lungimea pantalonului si circumferinta cracului, sunt elastici?Multumesc!"

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

O sa platesc luni produsele castigate de la Ayla( Daria), Selene si Boticelina.
Si eu sunt fan fustite si rochite ...tot asa vad f. frumoase lucrusoarele de fetite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

supralicitez:
G111-18 lei
L192-21 lei

multumesc
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Fetelor am o rugaminte: am doua carti castigate de la Flowers si i-am trimis PM si doua emailuri de pe DC, dar nu am primit raspuns....cred ca nu am trimis cum trebuie...cum sa fac?

Multumesc
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui marybehappy

Fetelor am o rugaminte: am doua carti castigate de la Flowers si i-am trimis PM si doua emailuri de pe DC, dar nu am primit raspuns....cred ca nu am trimis cum trebuie...cum sa fac?

Multumesc
Mary

zice ca n-a primit mail, PM sigur nu poate citi. Trimite adresa sau mesajul tau catre ea la mail-ul bazarului.

Supralicitez H222 - 5+5 lei. Imi cer scuze ca n-am fost pe faza pana acum.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Revin si eu in curand cu cateva lucruri si cu plati.
I185 nu are detalii. Va rog verificati.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput